Σελιδοδείκτες

The Walking Dead: Ο δρόμος προς την επιβίωση

Εναλλακτικές ονομασίες: The Walking Dead: Ο δρόμος προς την επιβίωση

The Walking Dead: The Road to Survival - Ένας δεν είναι πολεμιστής στο πεδίο, ειδικά στη μετα-αποκάλυψη

Game The Walking Dead: The Road to Survival - ένα παιχνίδι ρόλων από το στούντιο Scopely, που δημιουργήθηκε με βάση την επώνυμη σειρά. Εδώ θα συναντήσετε χαρακτήρες που έχετε αγαπήσει εδώ και πολύ καιρό και συμμετέχετε άμεσα στις αγαπημένες σας σκηνές ταινιών. Θα πρέπει να συναρμολογήσετε μια ιδανική ομάδα επιζώντων και να πάτε μαζί σας, να συμμετάσχετε στην ανάπτυξη της πόλης και της κοινότητας, να την προστατεύσετε.

Έναρξη του παιχνιδιού, πρώτη είσοδος

Στην πρώτη είσοδο, μπαίνεις στη μάχη μαζί με τους Rick και Maggie. Περπατήκατε από δύο περπάτημα άντρες, για να επιτεθείτε, επιλέξτε πρώτα ποιος και στη συνέχεια κάντε κλικ σε ποιος θα επιτεθεί. Κατά την αντιμετώπιση ή την πρόκληση ζημιάς, γεμίζει η μπάρα αδρεναλίνης του χαρακτήρα. Όταν η γραμμή είναι γεμάτη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ισχυρή επίθεση. Διαφορετικοί μαχητές έχουν τις δικές τους μοναδικές παλίρροιες, που είναι το καθοριστικό χαρακτηριστικό τους.

Η δεύτερη μάχη θα είναι ήδη ενάντια στον Σωτήρα, θα είναι πιο δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις παρά με τα ζόμπι. Σε αυτήν τη μάχη θα μάθετε για τις τάξεις των ηρώων:

  • δυνατά
  • γρήγορα
  • επαγρύπνηση
  • διαβίωση

Ένας επαγρύπνηση έχει ένα πλεονέκτημα έναντι ενός ισχυρού, ενός ισχυρού έναντι ενός γρήγορου, ενός γρήγορου έναντι ενός ανθεκτικού, ενός ανθεκτικού έναντι ενός συναγερμού. Τα βέλη εμφανίζονται δίπλα σε χαρακτήρες που προκαλούν επιπλέον ζημιά στον επιλεγμένο εχθρό. Σημειώστε ότι οι ισχυροί και γρήγοροι είναι χαρακτήρες melee, αλλά οι άγρυπνοι και ανθεκτικοί χαρακτήρες είναι χαρακτήρες.

Η δεύτερη μάχη σας κερδίζεται. Αλλά μην χαλαρώσετε, περιβάλλεται από την επόμενη ομάδα του Σωτήρα, με επικεφαλής τον Νίγηνα. Και όπως στη σειρά, ο Rick χάνει πολλούς καλούς φίλους. Αμέσως μετά, το παιχνίδι The Walking Dead: The Road to Survival μας πήρε πριν από δύο χρόνια, όταν μια ομάδα επιζώντων έφτασε στις πύλες της πόλης Woodbury. Είστε αποδεκτοί στην κοινότητα, αλλά σας ζητήθηκε αντάλλαγμα για βοήθεια και υποστήριξη στην ανάπτυξη της πόλης. Τώρα πρέπει να παλέψετε για αυτήν την πόλη και τους κατοίκους της. Να κάνουμε τα πάντα για την ανάπτυξη και την προστασία του. Το πρώτο σας έργο θα είναι ένα ταξίδι στην Οικιακή Μάρτιο Αλλά πρώτα πρέπει να καλέσετε έναν νέο επιζών για να ολοκληρώσετε την ομάδα σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι μια ομάδα μπορεί να έχει έως και 5 μαχητές, τους οποίους εσείς και ο έκτος ειδικός χαρακτήρας θα επιλέξετε. Δεν επηρεάζετε την επιλογή του, θα σας ενώσει σε ορισμένες αποστολές και θα προσθέσει μπόνους σε ολόκληρη την ομάδα.

Η μάχη χωρίζεται σε κύματα, συνολικά μπορεί να υπάρχουν έως και τρία. Σε κάθε ένα από τα κύματα πρέπει να σκοτώσετε τους αντιπάλους που περπατούν ή ζουν. Συνδυάστε τις τάξεις των μαχητών σας με τις τάξεις των αντιπάλων σας για να προκαλέσετε μεγάλη ζημιά. Η πλήρωση της κλίμακας παλίρροιας διατηρείται από κύμα σε κύμα. Εάν δεν το ξοδέψατε στα πρώτα στάδια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πιο κατάλληλη κατάσταση.

Διαχείριση πόλεων

Μπορείτε να χτίσετε και να βελτιώσετε δομές που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε στον αγώνα με τους περιπατητές και άλλους ανθρώπους. Σε σημεία παραγωγής, οι πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για την κατασκευή και βελτίωση της πόλης. Βελτιώστε τα για να αυξήσετε την παραγωγικότητα. Οι πρώτες ύλες πρέπει να αποθηκεύονται σε αποθήκη πρώτων υλών, αυξάνοντας το επίπεδό σας αυξάνετε τη χωρητικότητά του. Οι πρώτες ύλες, με τη σειρά τους, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σπιτιών όπου ζουν επιζώντες. Το κύριο κτίριο είναι το δημαρχείο, όλη η δραστηριότητα της πόλης συγκεντρώνεται εδώ. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του δημαρχείου, τόσο περισσότερο μπορείτε να χτίσετε κτίρια και τόσο υψηλότερη θα είναι η υγεία σας στους πολέμους των φατριών. Ένα σημαντικό εργαστήριο είναι όπου δημιουργούνται και βελτιώνονται πράγματα και εξοπλισμός. Ο χώρος εκπαίδευσης θα αυξήσει το επίπεδο των επιζώντων και θα τους βελτιώσει. Με κάθε νέο επίπεδο, τα Δημαρχεία θα ανοίξουν νέα μοναδικά κτίρια.

Κατεβάστε το The Walking Dead: Ο δρόμος για την επιβίωση στον υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξομοιωτή Android Bluestacks. Θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε οποιαδήποτε παιχνίδια Android ή προγράμματα στον υπολογιστή σας. Για να το κάνετε αυτό, πρώτα κατεβάστε το και εγκαταστήστε το και μόνο στη συνέχεια εγκαταστήστε το ίδιο το παιχνίδι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more