Σελιδοδείκτες

Behind Enemy Lines 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Behind Enemy Lines 2

Behind Enemy Lines 2 - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος της στρατηγικής ekshen. Αλλά πώς να πείτε στους θαυμαστές του παιχνιδιού - δεν είναι απλώς μια στρατηγική, υπάρχει ένας μαχητής. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από μια μικρή ουκρανική καλύτερος τρόπος . Αυτό είναι το δεύτερο μέρος μιας σειράς παιχνιδιών στο πίσω μέρος του εχθρού. Behind Enemy Lines 2 παιχνίδι στο οποίο είναι δυνατό να αλλάξει την πορεία των γεγονότων του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Φυσικά, μόνο στο παιχνίδι. Ακριβώς να πάρει στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού νιώθεις τη δύναμή σας σε ιστορικά γεγονότα - εμπλέκονται στον πόλεμο.

Στην αρχή, πριν προβεί στη σφαγή, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε το παιχνίδι του θαλάσσιες ενυδρίδες, βάσει της επανεξέτασης αυτής και να διαβάσετε το σαρωμένο Behind Enemy Lines 2 βίντεο. Αλλά τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να κατεβάσετε Behind Enemy Lines 2. Και πάμε γρήγορα κατά τη διάρκεια του τι συμβαίνει εδώ.

Παίξτε Behind Enemy Lines 2 ξυπνήσει ένας από τους λίγους αξιωματικούς του στρατού, αυτό είναι ακριβώς το πώς ο στρατός των αντιμαχόμενων μερών - που θα επιλέξετε. Το παιχνίδι έχει τρία κύρια εκστρατεία πάλης παρουσιάστηκε από ορισμένες πολιτείες:

  • Εκστρατεία Γερμανία?
  • Εκστρατεία ΕΣΣΔ
  • Αγγλο-αμερικανική εκστρατεία.

Εκστρατεία στη Γερμανία - οι βασικοί αντίπαλοι των σοβιετικών στρατευμάτων. Έχει δέκα αποστολές, τρεις εκ των οποίων κατάρτιση και η τελευταία ανοίγει μόνο όταν όλα τα προηγούμενα πέρασμα.

Εκστρατεία ΕΣΣΔ - οι κύριοι εχθροί της γερμανικής εκστρατείας. Επίσης, αποτελείται από επτά αποστολές, συν τρία κατάρτισης. Και η τελευταία - το πιο δύσκολο.

Αγγλο-αμερικανική εκστρατεία - μια εκστρατεία συμμάχους. Συνδυάζοντας τα δύο κράτη που έχουν τον ίδιο αριθμό των αποστολών.

Αποδεικνύεται ότι Behind Enemy Lines 2 αποστολές εκπροσωπούνται σε ίσο αριθμό.

Το παιχνίδι Behind Enemy Lines 2 έχει μια τεράστια επιλογή των όπλων. Αυτό θα καταστρέψει τον εχθρό σας Ευγενική προσφορά του: μηχανήματα, πολυβόλα, κανόνια, τανκς, εκτοξευτές πυραύλων, τα τζιπ και τα περισσότερα.

Διαφορετικοί τύποι όλα αυτά, σε μεγάλες ποσότητες.

Μπορείτε στο ρόλο της καθοδήγησης και δεν νομίζω ότι εδώ θα παίξει για ένα σαφή ορισμό και το στυλ. Όχι. Μπορείτε να επιλέξετε, ή ακόμα και να δημιουργήσετε μόνοι σας. Και τα πάντα είναι στα χέρια σας. Ενώ καθένας από τους άνδρες έχει απογραφή της περιουσίας του. Και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αντικαταστήσει τα όπλα τους.

Εκπροσωπεί όλους τους δυνατούς τύπους δυνάμεων, όπως βέλη, οπλίτες μηχανή, οπλίτες, αξιωματικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, φλογοβόλο, αντι-στρατεύματα και άλλες μονάδες.

Όχι μόνο πάλης με έναν υπολογιστή, όπως τον εχθρό, καθώς και του δικτύου με άλλους στο ίδιο χαρακτήρα, όπως σας.

Game Behind Enemy Lines II έχει μια αρκετά καλή ποιότητα γραφικών, με μεγάλη φυσική που κάνει το παιχνίδι γραπτό μεγαλύτερο αριστούργημα του είδους του. Ο ήχος είναι επίσης μια επιτυχημένη Εκτός από αυτήν την ολοκληρωμένη εικόνα της τελειότητας. Και φυσικά, το gameplay είναι σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχει ακόμη και σαν συμβεί μια πραγματική αποζημίωση και κάτω από πραγματικές συνθήκες.

Σε γενικές γραμμές, έχετε συνειδητοποιήσει ότι για να παίξει το παιχνίδι Behind Enemy Lines 2 ίδια ευχαρίστηση. Αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε με την πολυπλοκότητα του δέρματος το παιχνίδι τους και να συνειδητοποιήσουν άλλη μια φορά πόσο δύσκολο ήταν να παππούδες μας και μεγάλος-παππούδες για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους. Όνομα του παιχνιδιού είναι αμέσως μας αποκαλύπτει την ουσία του παιχνιδιού.

Μην ξεχάσετε να καλέσει τους συναδέλφους για μια πλήρη εμπειρία. Μεγάλες νίκες και καλή τύχη σε εσάς!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more