Σελιδοδείκτες

Αυτοκρατορίες του χρόνου

Εναλλακτικές ονομασίες: Timeage

Ώρα of Empires Online - ένα δωρεάν multiplayer online παιχνίδι browser-based, που στο ύφος μιας συνολικής στρατηγικής. Πολλοί είναι εξοικειωμένοι με αυτό το αριστούργημα της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών ως «Πολιτισμού», και έτσι σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Ώρα of Empires Online είναι ένας μακρινός συγγενής του σε απευθείας σύνδεση. Η όλη ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη συνεχή αντιπαράθεση των πόλεων και των κρατών, ενωμένοι σε φυλές, αρχίζοντας από την αρχαία περίοδο και την έξοδο στην ανάπτυξη της στο μακρινό μέλλον.

Ημερομηνία Ώρα παιχνίδι Empires απλή και κατανοητή σε όλους και να σας πάρει αρκετό χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε - να εισάγετε ένα όνομα του παιχνιδιού για να μπείτε στο παιχνίδι, ο κωδικός πρόσβασης για την είσοδο της ασφάλειας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η οποία μετά από λίγο θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι registratsiyaVremya αυτοκρατορίες είναι πάνω.
Ώρα of Empires online παιχνίδι δεν είναι επιτηδευμένο σε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, διότι για να απολαύσετε το παιχνίδι, θα πρέπει να είναι κάθε υπολογιστή που υποστηρίζει τη δυνατότητα για πρόσβαση στο διαδίκτυο και να εγκατασταθεί το κάνει.

Ξεκινώντας να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση χρόνος Empires, ενήργησε ως ένας σοφός κυβερνήτης, είναι στην κατοχή του αρκετές πόλεις. Οι ευθύνες σας περιλαμβάνουν το πλήρες φάσμα της διαχείρισης εκδίδει εδάφη σας: από την κατασκευή των διαφόρων κτιρίων και της έρευνας, με την κήρυξη του πολέμου, της ειρήνης, σώζοντας το έθνος από διάφορες επιδημίες, όπως η πανούκλα ή λοιμό. Το παιχνίδι είναι turn-based, και ο χαρακτήρας σας έχει ένα ορισμένο ποσό των σημείων δράσης στην ημέρα ότι μπορούν να περάσουν. Σε κάθε κτίριο, η έρευνα ή οτιδήποτε άλλο περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, επιλέγοντας την επιθετική αναπτυξιακή πορεία, μπορείτε να πάτε άμεσα σε πόλεμο με κάθε γειτονική φυλή μάλλον αδύναμη, αλλά και έμπειρους παίκτες προτείνουμε να ξεκινήσετε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση χρόνος Empires πριν vsegodumat για την ενίσχυση της εξουσίας των δικών τους οικισμούς.
Βασικά, τα περισσότερα από τα κτίρια σας φέρει κάποιο εισόδημα με τη μορφή ορισμένων πόρων, όπως η Ακαδημία συσσωρεύονται «γνώσης», με την οποία μπορείτε να εξερευνήσετε τις νέες τεχνολογίες. Ακριβώς όπως και στις περισσότερες παγκόσμιες στρατηγικές με τη χρονολογική συστατικού που υπάρχει στο τμήμα του παιχνιδιού για την τεχνολογική εποχή. Απλά μην ξεχάσετε να την ευημερία των θαλάμους τους, για παράδειγμα, τα τρόφιμα δαπανώνται για τη διατήρηση της βιωσιμότητας των κατοίκων της πόλεως και των στρατευμάτων του χρυσού μπορεί να αποκτήσουν τα κτίρια και την πρόσβαση σε ειδικές ικανότητες. Ακριβώς όπως και στην «Πολιτισμός», το παιχνίδι έχει ένα γενικό επίπεδο ευημερίας της γης σας. Αν είναι χαμηλή, ο φόβος ότι τα θέματα σας θα μεταναστεύουν σε γειτονικές εκτάσεις.

Συνεχίζοντας να παίξει στην αυτοκρατορία να ξοδέψει λίγο χρόνο για την ανάπτυξη του κράτους, μπορούν να ληφθούν με ασφάλεια για παραπέμψει το θέμα στο πολιτικό και στρατιωτικό σύστημα της χώρας σας. Εδώ μπορείτε να απασχολούν μια ποικιλία από χαρακτήρες που έχουν μια συγκεκριμένη αποστολή και μοναδικό για κάθε εποχή.

Gameplay είναι πολύ δυναμική και αρχικά ελέγχουν όλες τις γύρω εκτάσεις και τη δική του κατάσταση μπορεί να φαίνεται αρκετά αποθαρρυντικό επιχείρηση. Αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτή η αναταραχή γίνεται πολύ εύκολο να το συνηθίσετε και τότε δεν θα διαφεύγει της προσοχής σας, όχι, ας ακόμη και η μικρότερη αλλαγή.

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τον έλεγχο της γης τους, γιατί αν, για παράδειγμα, η φρουρά της πόλης είναι γεμάτη με την ικανότητα, την κατασκευή στρατιωτικών μονάδων σε αυτό σταματά αμέσως. Ευχάριστα ικανοποίησή του για την ευκαιρία να παίξουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό: μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο με τις χώρες στις οποίες έχετε πρεσβευτής σας, και την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους αυτών των συμφωνιών, ο Πρέσβης σας εξαφανίζεται.

Τέλεια εφαρμοστεί σε φυλετικό σύστημα παιχνιδιού, που επιτρέπει σε κάθε παίκτη να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα της παίζοντας και απολαμβάνοντας το παιχνίδι, μαζί με τους συντρόφους του. Αλλά υπάρχει, εκ πρώτης όψεως, ένα προφανές χαρακτηριστικό, αλλά δεν είναι αρκετά σαφές για τα παιχνίδια αυτού του είδους: να ενώσει τους παίκτες clan μπορεί μόνο υπό την προϋπόθεση ότι οι εκτάσεις βρίσκονται σε άμεση γειτνίαση. Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να αλλάξετε τη φυλή, θα πρέπει να μετακινηθούν σε άλλο τόπο, ώστε να μην κάνω τον εαυτό μου προβλήματα με τους γείτονες.

Ώρα Παιχνιδιού Empires παιχνίδι στο οποίο δεν θα είναι μόνο διασκέδαση, αλλά και ενδιαφέρον, αναμένουν νέους χαρακτήρες, και αν είστε ένας από αυτούς - παρακαλούμε εγγραφείτε και να αποδείξετε ότι είστε άξιοι να γίνει ένας πραγματικός ήρωας, είναι σε θέση να επαναλάβει την τύχη του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more