Σελιδοδείκτες

Τιμωρία

Εναλλακτικές ονομασίες: Veng

Retribution Online - δωρεάν multiplayer online RPG πρόγραμμα περιήγησης, ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα προϊόντα τυχερών παιχνιδιών μεταφορέα. Αναφέρεται στο στρατόπεδο του προγράμματος περιήγησης MMORPG, είναι σήμερα ένα από τα πολλά αριθμητική και την ανάπτυξη της ταχύτερα. Και, προφανώς, πώς να ασχοληθεί με ένα τέτοιο τεράστιο ανταγωνισμό και να κρατάτε σταθερά μια θέση στην αγορά; Αλλά σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Retribution - ένα λαμπρό παράδειγμα της λεγόμενης "να εργαστούν για τους gamers." Δεν είναι στην ομορφιά και την ψυχαγωγία εικόνες από το τι συμβαίνει στην οθόνη, και η πιο σημαντική πτυχή - την ελευθερία της δράσης είναι πλήρης, όταν θα οργανώσει τα πάντα έτσι ώστε να μπορεί να επηρεάσει άμεσα όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο γύρω από το παιχνίδι σας.

Συμμετοχή στο απλό Retribution παιχνίδι και δεν λαμβάνει μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Όλα όσα πρέπει να - εισάγετε το όνομα του λογαριασμού σας, τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης bezpasnosti. Στη συνέχεια, στο e-mail σας, θα λάβετε ένα e-mail που θα σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας έχει επιβεβαιωθεί. Στην πραγματικότητα, αυτή η εγγραφή θα ολοκληρωθεί Retribution και μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το παιχνίδι Gere Retribution σε απευθείας σύνδεση.

Το πρώτο πράγμα που πιάνει το μάτι σε αυτό το παιχνίδι - είναι μια τεράστια γκάμα επιλογών, η οποία έχει επενδύσει στα χέρια των προγραμματιστών gamer. Θα κάνει πολλές διαφορετικές λειτουργίες που μπορείτε να εκτελέσετε σε απευθείας σύνδεση χαρακτήρα Retribution το παιχνίδι σας και να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλα παιχνίδια ρόλων στην οποία η λειτουργικότητα παίκτης είναι αρκετά περιορισμένη. Σύμπαν στο οποίο τα γεγονότα που διαδραματίζονται του παιχνιδιού είναι μεγάλη σε μέγεθος και διαφορετικά σε τοπίο της και το «γέμισμα». Αλλά είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι νωρίτερα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τα βουνά και τα δάση ήταν απλά υπέροχο φόντο, είναι πλέον πλήρες στοιχεία του παιχνιδιού και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αποσπώντας πόρους από αυτούς ή την παραγωγή διαφόρων αντικειμένων. Γι 'αυτό μην βιαστείτε να πάρετε γύρω από ένα δέντρο ή ένα σωρό από πέτρες, στέκεται στην τοποθεσία, και την καλύτερη απόθεμα επάνω στα εργαλεία και να αποκτήσουν ένα κομμάτι των πόρων, θα είναι χρήσιμο σε εσάς.

Ομοίως, είναι με τις οικονομικές προκλήσεις. Στο δάσος μπορείτε πάντα να βρείτε τη σωστή βότανα για μια ποικιλία από φίλτρα και ελιξίρια, και αν ξαφνικά αισθάνθηκε πεινασμένοι - φέρνουν πάντα το καλάμι σας και στη συνέχεια σε κάθε πλησιέστερη δεξαμενή, μπορείτε πάντα να πιάσει ψάρια και άφθονο φαράγγι. Προγραμματιστές αναγνωρίζουν ότι μια τέτοια αφθονία εύκολα προσβάσιμες με την αλληλεπίδραση των αντικειμένων μπερδεύει πολύ συχνά οι άνθρωποι και αποθαρρύνει τους νεοεισερχόμενους, αλλά να μας διαβεβαιώσει ότι αν περάσουν μια-δυο μέρες και να καταλάβουν τι συμβαίνει, τότε ένα τεράστιο σύνολο από χαρακτηριστικά που θα ανοίξει μπροστά σας, απλά το κεφάλι θα γυρίσει. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Retribution θα είναι ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που έχουν κουραστεί από στερεότυπη κομμάτια του είδους σε MMORPG, επειδή η εργασία για τους προγραμματιστές για να ξεφύγουμε από το στερεότυπο ήταν προτεραιότητα και votpochemu.

Retribution σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σε ολόκληρο το σύμπαν του καταφεύγει τέσσερις αγώνες διαθέσιμες στο παιχνίδι, όπως: Orcs, Undead, ξωτικά και τους άνδρες. Και εδώ είμαστε σε αναμονή για την πρώτη έκπληξη. Επιλέγοντας μια φυλή των orcs θα εκπλαγείτε ευχάριστα ότι - θετικά χαρακτήρες στην ιστορία του κόσμου του παιχνιδιού, και οι ανταγωνιστές-eared αιώνια ξωτικά τους - αρνητική. Και παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν εμποδίζει τις δύο παρατάξεις για να πάρει μαζί σε μια στρατιωτική συμμαχία.
Οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι υλοποιείται ως ο χρόνος ευγενείς άρχοντες του στρατού. Σε συμμαχία με αυτούς είναι ζόμπι - νεκρός ξωτικά. Στην ιστορία του παιχνιδιού που - ευγενής και αδυσώπητα χρησμούς, δεν πρόδωσε θεά του, ακόμη και υπό την απειλή του θανάτου. Περιθώρια κέρδους, η πλοκή του παιχνιδιού είναι αντάξιο μιας ξεχωριστής επανεξέτασης, αλλά λίγο περισσότερα γι 'αυτό μπορεί να βρεθεί σε μια ειδική εγκυκλοπαίδεια του παιχνιδιού, το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Έτσι, σε γενικές γραμμές, μπορούμε να συνοψίσουμε με ασφάλεια ότι παίζετε Retribution δεν είναι μόνο ευχάριστη αλλά και ενδιαφέρουσα. Φυσικά, είναι δύσκολο να γίνει χωρίς ορισμένα μειονεκτήματα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more