Σελιδοδείκτες

Πόλεμος Russov

Εναλλακτικές ονομασίες: Wars Rus

Russov Πολέμου Online - multiplayer browser παιχνίδια στρατηγικής δωρεάν, μας ικανοποιεί μάλλον ασυνήθιστο σκηνικό. On-line παιχνίδι Πολέμου Russov μας λέει για την ιστορία της αρχαίας Ρωσίας, μυστήρια και ιδιαίτερες και μοναδικές γωνιές του. Πρόσφατα, με το παιχνίδι μεταφορέα όλο και περισσότερο αυτά τα παιχνίδια πηγαίνουν, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δημοτικότητά τους μεταξύ των χωρών της ΚΑΚ Igrovka αυξάνεται. Αυτό συμβαίνει γιατί κάθε μία από αυτές που παίζουν αυτά τα παιχνίδια θέλει να ενταχθεί στην μοναδική και αυθεντική κουλτούρα των ιθαγενών της ιστορίας. Και πρέπει να πούμε ότι αυτό είναι το παιχνίδι που ποιοτικά μπορεί να βοηθήσει.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Πολέμου Russov αρκετά απλή και δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας. Για να ξεκινήσεις να παίζεις το παιχνίδι Πολέμου Russov σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να εισάγετε ένα όνομα χρήστη, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Αργότερα e-mail σας θα λάβετε ένα e-mail που θα σας ενημερώνει ότι η καταχώριση Wars Russov ολοκληρωθεί και τώρα μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Russov Πολέμου. Παρά το γεγονός ότι το ίδιο το παιχνίδι είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης, αυτό δεν την εμποδίζει από το να έχουν τη δική του πελάτη της, απλό και ελαφρύ που δεν μπορεί παρά να χαίρεται.

Στην αρχή του παιχνιδιού, έχετε το δικαίωμα να επιλέξουν το έθνος που θα εκπροσωπήσει. Σε γενικές γραμμές, η επιλογή δεν είναι πραγματικά κάτι και τεράστια. Στη διάθεσή σας είναι μια ευκαιρία να ενταχθούν rusam ή τα παιδιά της στέπας και του ανέμου - Nomads. Russ, δηλαδή, είναι ένα σημαντικό έθνος στο παιχνίδι και διάγουν καθιστική ζωή. Nomads ίδια και μόνο των εμπλεκόμενων που φοριούνται για τη δύναμη του φρουρίου σε αναζήτηση εκείνων που εξακολουθούν να είναι πάρα πολύ καλή και πλούσια ζωή είναι να αξιοποιήσει με επιτυχία τους. Νομαδική πολεμιστές είναι πολύ φθηνή για την παραγωγή και τα πιο πολυάριθμα. Αυτό είναι ένα από τα πολλά με τη μία εμφανή ιστορικές αντιστοιχίες, μέσω του οποίου μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι το παιχνίδι γίνεται για να διαρκέσει. Αυτές οι νομάδες αρνήθηκε την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε φρούρια, έτσι οι προγραμματιστές με βάση τα πλεονεκτήματα και των δύο αντιμαχόμενων πλευρών. Russov πόλεμος online παιχνίδι, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να χρησιμοποιήσετε τη φρατζόλα σας.

Στο παιχνίδι, μας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε από διάφορες θέσεις: το άρθρο Horde Ξεκινώντας Russow ή άγρια ​​πεδίο. Πρέπει να πω ότι αν είστε νέοι στο παιχνίδι, η Άγρια πεδίο είναι κατάλληλο για εσάς. Για τα υπόλοιπα, ήδη κακοποιημένες και δοκιμασμένη στο χρόνο παίκτες αγωνίζονται επιλογή θα εξαρτηθεί από το στυλ του παιχνιδιού σας, και τα κλάσματα που επέλεξαν για τον εαυτό τους.

Ευχαριστεί την ιστορική ακρίβεια των στρατιωτικών μονάδων, τα οποία αφθονούν σε αυτό το παιχνίδι σε ό, τι κάθε είδος έχει ορισμένες περίεργη μόνο σε θετικές και αρνητικές πλευρές της. Κατ 'αρχήν, θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες παίρνετε ή εξαπολύσει μάχη.

Πρώτη παίζουν πόλεμο Russov στη διάθεσή σας είναι ένα μικρό χωριό που θα πρέπει να επαγρυπνούν για την προστασία από τις επιδρομές, και τελικά να οικοδομήσουμε μια τεράστια Grads - οι τότε μεγαλουπόλεων, απρόσιτο και μαγευτική δύναμη.

Βασικά, το παιχνίδι Russov War on-line είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε αν η τακτική της φωτιάς και το σπαθί σας αλλοδαπός ή θέλετε να το παίξετε ασφαλές και να είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος για τη νίκη, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε - είναι απλά ένας αξιωματικός του εχθρού δωροδοκία και τότε οι πιθανότητες επιτυχίας σας να αυξηθεί σημαντικά.

In War Russov παίζουν για τους εκπροσώπους των Δόγηδων ρωσική δωροδοκίες από το γεγονός ότι από την αρχή του παιχνιδιού για να γίνει πριγκηπικό τίτλο ενός πλήρεις μεταφορέα s. Θα πρέπει να υποτάσσονται σε μια ορισμένη κατάσταση των αγροτών σας, δουλοπάροικους και μερικά μικρά σπίτια, ακριβώς όπως και στην αρχαία Ρωσία.

War Game Russov σε απευθείας σύνδεση είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να πάρετε πάντα τον πελάτη στο οποίο οι προγραμματιστές έχουν βελτιωθεί το συστατικό γραφικά του παιχνιδιού, παρέχοντας έτσι έχετε μια ακόμα μεγαλύτερη βύθιση στον κόσμο, γεμάτο γρίφους φυσικής ιστορίας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα πλεονεκτήματα της εισαγωγής τελειώσει πραγματικά χρήματα, και δεν μπορεί παρά να χαίρεται.

Έτσι, αν η ιστορία δεν είναι ξένη προς εσάς, αν είστε αιμορραγία μέσα στις μεγάλες πρίγκιπες και άρχοντες των στεπών και των αδελφών του ανέμου, δεν χαζεύω και πάντα παίξει αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Τώρα η ιστορία έχει γίνει πραγματικότητα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more