Σελιδοδείκτες

Πολεμιστές και Μάγκες

Εναλλακτικές ονομασίες: Πολεμιστές και Μάγκες

Πολεμιστές και μάγοι Online - browser που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι ρόλων, δωρεάν, τα οποία θεματικά μπορεί να αποδοθεί στην πολύ δημοφιλή στις μέρες μας είδος της φαντασίας. Συνδεδεμένοι Warriors παιχνίδι και Μάγκες είναι shareware, πράγμα που σημαίνει ότι για τα χρήματα που δεν το παιχνίδι μπορείτε να αγοράσετε το λεγόμενο υπέρ το άρτιο, η οποία παρέχει ορισμένα επιδόματα. Οι δημιουργοί αυτού του παιχνιδιού του έργου είναι υπερήφανοι για να καλέσετε το προϊόν τους μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενη κοινότητα των τυχερών παιχνιδιών, το οποίο ενημερώνεται συνεχώς και είναι γεμάτο με μια ποικιλία από μπόνους και καλούδια για τους δύο έμπειρους και έχουν ξεπεράσει τους παίκτες μάχες και αρχάριους όσο, μόνο για να αρχίσει η ανάπτυξη του κόσμου του παιχνιδιού. Ακριβώς λόγω αυτής της Warriors και Μάγκες online παιχνίδι που έχουν την προτίμησή του καθενός που είχε αποφασίσει να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στον κόσμο του παιχνιδιού γεμάτο με μια ποικιλία από εκπληκτικές μυστήρια και αινίγματα.

Συμμετοχή στις Warriors παιχνίδι και Μάγκες - η διαδικασία δεν είναι χρονοβόρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι Warriors και Μάγκες online - εισάγετε το όνομα του λογαριασμού, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασης. Στην πραγματικότητα, αυτό το Warriors εγγραφής και Μάγκες θα ολοκληρωθεί και μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση πολεμιστές και μάγοι. Πρώτα όμως, στο e-mail σας θα πρέπει να έρθει ειδοποίηση που ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Warriors παιχνίδι και Μάγκες απευθείας σύνδεση υλοποιείται έτσι ώστε οι ώμοι σας ξεκουράζει τον έλεγχο ενός μεμονωμένου χαρακτήρα του παιχνιδιού, τη βελτίωση και την ανάπτυξη των οποίων θα εξαρτηθεί από εσάς. Σε γενικές γραμμές, ο στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι - η ανάπτυξη ορισμένων δεξιοτήτων του χαρακτήρα σας, να συμμετέχετε σε τουρνουά, σκληρές μάχες, και ακόμη και μια πολιτική ή διπλωματική εργασία.

Μετά από κάθε σκληρή μάχη που θα πρέπει να βάλει σε τάξη για την υγεία τους. Αυτό μπορεί να γίνει θα είναι στο νοσοκομείο. Μια όπλων ή εξοπλισμού επισκευή απαραίτητη πλέον. Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού, όπως έχει καταστεί συνήθης σε πολλά παρόμοια παιχνίδια - βήμα προς βήμα. Θα πάμε πρώτα, και στη συνέχεια τον αντίπαλό σας. Καταπολέμηση έχετε την ευκαιρία ως κανονικό παίκτες, και με NPC - τέρατα. Βασικά, κάθε χαρακτήρας δίνεται μια προσωπική ικανότητες και τα χαρακτηριστικά είναι ήδη εξοικειωμένοι και εντελώς νέα: μάννα, την υγεία, το χάρισμα, την πίστη, τη μαγεία, την κούραση, την αντίσταση μαγείας, και της συγκέντρωσης του σώματος. Από ό, τι αυτή τη στιγμή, το επίπεδο του χαρακτήρα σας εξαρτάται άμεσα από το πόσο ελεύθερη θα νιώσετε στο παιχνίδι. Η εμπειρία μέσω της οποίας ο χαρακτήρας σας θα εξελίσσεται, μπορείτε να κερδίσετε σε εκστρατείες και τις μάχες. Κάθε αύξηση του επιπέδου σας φέρνει σε ένα ορισμένο ποσό των σημείων ανάπτυξης γουρουνάκι.

Οι αρχάριοι ξεκινούν το παιχνίδι σε μηδενικό επίπεδο και σε πέντε άνοιξε τη δυνατότητα να μελετήσουμε μαγικά ξόρκια, δέκα ανοικτή πρόσβαση στη θεραπεία και την αποκατάσταση στη μάχη για να pyatnidtsatomu επίπεδο αυτό γίνει διαθέσιμο Arcane αίμα. Καλά εικοστή ίδιο επίπεδο είναι μια μετάβαση στην εκπαίδευση όλα τα μυστήρια των θεοτήτων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρόμοια συστήματα έχουν ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και την αποδεδειγμένη πλεονέκτημα σε σχέση με πολλές άλλες μορφές στα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Η οικονομική συνιστώσα του παιχνιδιού, καθώς και εφαρμόζονται στο κατάλληλο επίπεδο, το οποίο δεν είναι αλήθεια πολλοί από τους συναδέλφους Igroprom της.

Νόμισμα παιχνίδι σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να αγοράζουν διάφορα προϊόντα, όπως εξοπλισμός, όπλα και άλλα εφόδια. Διστακτικά μπορεί να χωριστεί σε τρεις τύπους: το χρυσό, ασήμι και χαλκό. Το νόμισμα είναι ένα μέτρο της αξίας ορισμένων αγαθών που αγοράζετε στο κατάστημα. Στην πραγματικότητα, ευχάριστα ευχαριστημένος ότι η νίκη σε σκληρές μάχες ως έπαθλο μπορείτε να πάρετε όχι μόνο μια ποικιλία από όπλα και εξοπλισμό, αλλά και προσοδοφόρα. Το μέγεθός του καθορίζεται από το πόσο μεγάλη ζημιά που έχουν προκαλέσει στο ποσό του αντιπάλου σας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Πολλά έχουν ξεπεράσει μια ποικιλία από online κόσμους παίκτες λένε ότι άρχισε να παίζει σε πολεμιστές και Μάγκες, μετά από λίγο θα αρχίσετε να το συνηθίσετε και πραγματικά πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάπου σε ένα παράλληλο σύμπαν, υπάρχει ένα μαγικό κόσμο, αν και περιορίζεται εκτός παρακολουθεί, αλλά ακόμα τεράστια, μυστηριώδη και συναρπαστικό. Και αν δεν είναι ξένες προς το πνεύμα της περιπέτειας, αλλά στην καρδιά σας είναι ακόμα το ίδιο αθεράπευτο ρομαντικό ιππότη, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more