Σελιδοδείκτες

War of Empires

Εναλλακτικές ονομασίες: War of Empires

War of Empires online - είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι φυλλομετρητή, η οποία έχει ήδη αποκτήσει πολλούς θαυμαστές. War of Empires Online παιχνίδι έχει μεγάλη γραφικά και ενδιαφέρουσα πλοκή. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει σε σας για να δημιουργήσετε τη δική σας αυτοκρατορία, οι δαπάνες για τον πολιτισμό τους μέσα από πολλά πολέμων για την παγκόσμια κυριαρχία! War of Empires online παιχνίδι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και δεν απαιτεί την εγκατάσταση του προγράμματος του παιχνιδιού.

Για να μπείτε στο παιχνίδι απαιτεί την εγγραφή War Empires: επιλέξτε στο κεντρικό server σελίδα του παιχνιδιού (Gladiator, Liu Bay, Megion Ankela, και σύντομα θα ανοίξει ένα άλλο - Vallat), στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εγγραφή", Στο ανοιχτό παράθυρο πληκτρολογήστε το e-mail σας, στη συνέχεια, εισάγετε τον κωδικό σας και πατήστε "Play". Πριν ανοίξετε μια νέα σελίδα όπου θα πρέπει να επιλέξετε τον αγώνα της Ρώμης, την Κίνα, την Περσία και την Αίγυπτο. Μετά την επιλογή ενός αγώνα, η επόμενη σελίδα, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά εικόνα, το φύλο, το όνομα του ήρωα σας και το όνομα της πόλης, και τη θέση στον παγκόσμιο χάρτη για την πόλη σας. Κάντε κλικ στο "Είσοδος στο παιχνίδι» και ότι είναι Εγγραφή στο παιχνίδι War of Empires τελειώνει.

Κάθε ήρωας έχει δεξιότητες είναι ειδικές ικανότητες που χρησιμοποιούνται στη μάχη. Vsego16 Ικανότητα και μπορούν να χωριστούν σε τέσσερις βασικές ομάδες: Ισχύς (αυξάνει την ταχύτητα επίθεσης και των ζημιών), Ηγεσία (αυξάνει τον αριθμό των στρατευμάτων), Agility (έχει αντίκτυπο για την προστασία και τη ζωή) και το μυαλό (που αυξάνει τη δύναμη και τη ζημία). Όλες αυτές οι ικανότητες μπορεί να αντληθεί χρησιμοποιώντας επίπεδα το πέρασμα παιχνίδι, ρούχα και διάφορα ελιξίρια.

Πράγματα που θα χρειαστείτε για το παιχνίδι μπορείτε να πάρετε για την αποστολή, για τη νίκη στο Den και τα μετάλλια που λαμβάνονται στο Arena. Στο παιχνίδι υπάρχουν πόροι, όπως μεταλλεύματα και πολύτιμους λίθους, με την οποία μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα σας.

Παιχνίδι War of Empires online παιχνίδι έχει τρεις κύριες περιοχές: την πόλη σας, ο κόσμος του παιχνιδιού και της Περιφέρειας. Κάθε περιοχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά ...

Παιχνίδι War of Empires razvinut βοήθεια ή βελτίωση της στρατηγικής σκέψης, που είναι χρήσιμες για την πραγματική ζωή.

Θα παίξετε το παιχνίδι War of Empires Online στην πόλη σας, όπου θα εκτελέσει μια σειρά υποχρεωτικών εκπαιδευτικών αποστολών για να σας βοηθήσει γρήγορα να είναι σε θέση να κατανοήσουν όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια της κατάρτισης, συνιστάται να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Στο μέλλον, την ολοκλήρωση των αποστολών που μπορείτε να αποκτήσετε τους απαραίτητους πόρους ή κάποια μπόνους.

Όλες οι αποστολές στο παιχνίδι χωρίζεται σε βασική και Daily Ανάπτυξης. Όταν επιλέγετε μια θέση εργασίας, θα πρέπει να καθοδηγείται από το περιεχόμενό της, δεδομένου ότι κάθε αποστολή έχει τη δική του περιγραφή του, ο στόχος, η καθοδήγηση σχετικά με την εφαρμογή και, φυσικά, η ανταμοιβή!

Παίξτε online παιχνίδι War of Empires έχετε καθοδηγείται όχι μόνο από οικονομικούς δείκτες, αλλά και τη θρησκεία, και στρατιωτική δύναμη, δεδομένου ότι επηρεάζουν επίσης την περαιτέρω ανάπτυξη.

Το παιχνίδι έχει πέντε εποχές που μπορείτε να αλλάξετε την πορεία του παιχνιδιού. Αυτή: άγρια ​​εποχή σκοτεινές εποχές φεουδαρχίας, Μεσαιωνική και Αυτοκρατορία.

Άγρια εποχή - εποχή ξεκινά με αυτό το παιχνίδι το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το πρώτο σας κτίρια?

Σκιά εποχή - σε αυτή την εποχή, μπορείτε να οικοδομήσουμε μια αγορά, το Ιερό, Ναοί, Σκοποβολή, Επιτελείου, πύλη και φράχτη, και ακόμη και την πρόσληψη τοξότες

Φεουδαρχία - σε αυτή την εποχή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημαρχείο, μια σταθερή, δίκαιη, και επίσης να νοικιάσετε ιππείς

Μεσαίωνα - σε αυτή την εποχή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχολείο ήρωες, Arsenal, προσλάβετε έναν βαλλίστρα και καταπέλτες (αυτά είναι πολεμικές μηχανές)

Empire - σε αυτή την εποχή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φρούριο, καθώς και την πρόσληψη ειδικών δυνάμεων.

Προκαταβολές σε κάθε νέα εποχή είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη.

Play War of Empires είναι δυνατή με τη χρήση δημοπρασία, η οποία σας επιτρέπει να αγοράζουν και να πωλούν μια ποικιλία από αντικείμενα, τις δεξιότητες και όλους τους άλλους παίκτες.

Στον πόλεμο of Empires μπορεί να παίξει, αγωνίζονται στο PvP-μάχες με άλλους παίκτες. Εδώ είναι μερικές επιλογές για τη μάχη: Επίθεση (μπορείτε να κάνετε την κατάσχεση των ξένων στρατόπεδα), ληστεία (μπορείτε να κάνετε την κλοπή των πόρων και χρυσό από άλλους παίκτες) και τομής (εδώ μπορείτε να πάρετε τους ήρωες των άλλων παικτών στον παγκόσμιο χάρτη). Εκτός από αυτές τις μάχες PvP-, μπορείτε ακόμα να αγωνιστεί με τα τέρατα.

Το παιχνίδι έχει περισσότερα Chat, Mail, Forum, και λαχειοφόρος αγορά. Και αυτό δεν είναι το όριο. ... Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον πόλεμο παιχνίδι Empires εγγραφής θα ανοίξει πριν την αυλαία όλες τις δυνατότητες αυτού του παιχνιδιού!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more