Σελιδοδείκτες

Stormfall ηλικία του πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Stormfall ηλικία του πολέμου

Stormfall Age of War είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, το οποίο αναφέρεται σε ένα ύφος της στρατιωτικής-οικονομικές στρατηγικές. Σε αυτό το παιχνίδι θα καταπολεμήσει το κακό orcs για το τι πρέπει να αποθηκεύσετε ολόκληρο τον πλανήτη.

Stormfall Ηλικία εγγραφής Πολέμου παρουσιάζονται στα ρωσικά, οπότε δεν πρέπει να έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες όσον αφορά την καταχώριση.

 • On στην κεντρική σελίδα, συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής.
 • In το πρώτο κύτταρο θα πρέπει να εισάγετε το ψευδώνυμό σας (το όνομά σας για το παιχνίδι, μπορεί να εφευρεθεί).
 • Then εισάγετε τη διεύθυνση email σας. Αλλά πρέπει να είναι στο Mail. ru. Αν δεν έχετε ένα ηλεκτρονικό κουτί σε αυτό το email, μπορείτε να εγγραφείτε μέσω αυτής της φόρμας, κάνοντας κλικ στο"Εγγραφή"κοντά στο πεδίο όπου μπορείτε να καθορίσετε e-mail σας.
 • Then επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για το σκοπό αυτό, είναι απαραίτητο να εισάγετε ξανά. "
 • Play Stormfall ηλικία του πολέμου μπορεί μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες, το οποίο σήμερα έχει μια πλήρη δεκαοκτώ χρόνια. Η βασική προϋπόθεση του παιχνιδιού είναι να συνδεθείτε στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό σε (ειδικό πρόγραμμα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet) στον υπολογιστή σας.

  Stormfall Age of War Θα παίξουν, να γνωρίσουν τους δύο τύπους των στρατευμάτων:

  • Regular Στρατού - ο στρατός θα μπορεί να αγοραστεί για το χρυσό και το κρέας.

  However, τα χαρακτηριστικά του τακτικού στρατού όσο και Imperial. Κύριος σκοπός αυτών των στρατευμάτων - είναι μια επίθεση. Με πεζικού περιλαμβάνουν: Undead, Spearman, Archer, Νάνος Paladin.

 • Cavalry. Για αυτά τα στρατεύματα το κύριο καθήκον - είναι η προστασία. Αυτός ο τύπος περιλαμβάνει: Nomad, Ιππότης, βάρβαρος, Grandlord. Ο σκοπός τους είναι η προστασία, όπως και το ιππικό, αλλά έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία. Αυτός ο τύπος αναφέρεται Golem, Warlock, Demon, Nekroman.
 • Bestiary. ο κύριος στόχος τους - είναι η νοημοσύνη. Για όντα είναι Bestiary: Ο κατάσκοπος Griffin, Wyvern, Δράκος.
 • Stormfall Age of War σε απευθείας σύνδεση Μπορείτε να δημιουργήσετε συμμαχίες. Αυτό είναι απαραίτητο, ώστε να μπορείτε να αυξήσετε τη δύναμή σας. Αλλά για να μπείτε σε μια συμμαχία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου 30. Stormfall Age of War σας επιτρέπει να κάνετε διάφορες buildings

  • Fatigue - είναι αναγκαία προκειμένου να εξάγουν πόρους και να τα αποθηκεύετε. Αυτή η κατοικία, πηγή, αποθήκη, αγρόκτημα, κ.λπ.
  • Team - αυτά τα κτίρια που συνδέονται με τη διαχείριση του κάστρου. κτίρια δεδομένα περιλαμβάνουν το Δημαρχείο, το μπουντρούμι, το Συμβούλιο της Επικρατείας, και so
  • Martial - Τα στρατεύματα που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη διαχείριση τους. Τα κτήρια αυτά περιλαμβάνουν στρατώνες, φύλακας της γέφυρας, και so
  • Safety - είναι αναγκαία για την προστασία, καθώς επίσης και για διακόσμηση. Για την προστατευτική κατασκευές περιλαμβάνουν: τοίχου, πύργος, πύλη, κ.λπ.

  Stormfall Age of War δωρεάν θα σας δώσει την ευκαιρία να βυθίσει στον κόσμο της στρατιωτικής στρατηγικής.

   

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more