Σελιδοδείκτες

Tribal πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Φυλετικές Μάχες

Tribal Wars: Ο πόλεμος των φυλών σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα browser game που θα σας οδηγήσει στο Μεσαίωνα. Παίξτε Φυλετικές Μάχες είναι δυνατή ακόμα και στον υπολογιστή του γραφείου σας, δεδομένου ότι οι ελάχιστες απαιτήσεις του υπολογιστή που απαιτείται για να τρέξει το παιχνίδι: το λειτουργικό σύστημα των Windows 98/ME/2000/XP/Vista / Seven Επεξεργαστής Intel Pentium III 800 MHz RAM 256 Mb και 64 videlkarta MB.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Tribal Wars: Ο πόλεμος των φυλών δεν απαιτεί καμία επιπλέον πρόγραμμα άλματα και πολύ απλή. Εγγραφή Tribal Wars: φυλές Πολέμου ζητά ένα ψευδώνυμο - η ειδική ονομασία του παιχνιδιού, κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα 18 κόσμους του παιχνιδιού, ωστόσο, εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του Tribal Wars: φυλές Πόλεμος online εγγραφή προτείνουμε έμπειρους παίκτες να συμμετάσχουν στο δημοφιλές κόσμο μόνο αν θέλετε να εξετάσει διεξοδικά τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Πιάσε με τους γείτονές της στην ανάπτυξη της ακόμα δεν τα καταφέρουμε, και το μικρό χωριό δεν θα προσελκύσει ήδη υπό κατασκευή αυτοκρατορία. Αργότερα, μπορείτε να παίξετε σε ένα νέο κόσμο εκεί έξω και να γίνει ένα κυρίαρχο ηγεμόνα. Υπόψη σε κάθε ένα από τους κόσμους ισχύει σε όλους τους άλλους κόσμους, αλλά σε κάθε κόσμο δεν μπορείτε να έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς.

On-line παιχνίδι Φυλετικές Μάχες: Ο πόλεμος αρχίζει με τις φυλές, σας δίνει ένα μικρό χωριό, το οποίο πρέπει πρώτα να κάπως όμορφα που ονομάζεται (το όνομα μπορεί να αλλάξει στο δημαρχείο) και την ανάπτυξη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε τους πόρους

- Παράγεται σε ξύλο πριονιστήριο,

- Λατομείο δίνει πηλό

- Mine - μέταλλο.

Όσο υψηλότερο είναι το κτίριο, οι περισσότεροι πόροι που παράγει. Ως εκ τούτου, κατά τις πρώτες ημέρες θα πρέπει να ορυχείο πόρους. Για άπληστους γείτονες δεν θα μπορούσε να πάρει τον καρπό των κόπων σας, οι πόροι μπορούν να κρυφτούν σε μια ικανότητα cache η οποία εξαρτάται από το επίπεδο του. Επίσης, γύρω από το χωριό μπορείτε να χτίσετε ένα απόρθητο τείχος.

Μόλις επιτρέψει παιχνίδι Φυλετικές Μάχες: War φυλές σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να παράγει αμέσως τα στρατεύματά. Και τότε μπορείτε να αρχίσετε να ληστέψει μικρές ή εγκαταλελειμμένα χωριά, αυξάνοντας έτσι την προσφορά των πόρων και την επιτάχυνση της ανάπτυξής της. Εάν δεν μπορούν ακόμη ούτε ληστεύουν ούτε να την υπερασπισθούν, και ο γείτονάς σας είναι σαφώς ετοιμάζεται να πάει στον πόλεμο, μπορείτε να δοκιμάσετε να του γράψω ένα διπλωματικό έγγραφο. Μόλις είστε λίγο ισχυρότερη, μπορείτε να αρχίσετε να ψάξουν για ομοϊδεάτες εταίρους, με τους οποίους θα αναπτύξει φυλή σας για την υπεράσπιση και επίθεση.

Tribal Wars: Tribal Wars online παιχνίδι επιτρέπει όμορφη γραφική επισκόπηση του χωριού του, και οι ιδιοκτήτες του υπέρ το άρτιο, εκτός από τα συνήθη μέσα ενημέρωσης μπορούν να λαμβάνουν όλο και περισσότερο, για παράδειγμα, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο συμπληρώθηκε από την αποθήκη.

Όταν παίζετε το παιχνίδι Φυλετικές Μάχες: War φυλές σε απευθείας σύνδεση, τότε θα είστε σε θέση να επιλέξουν από 13 τύπους μονάδων, κάθε μονάδα έχει το δικό του σκοπό. Για παράδειγμα, ένας ανιχνευτής μπορεί να διερευνήσει τι συμβαίνει στο γείτονα και πόσο των πόρων της, και με τη βοήθεια των ευγενών μπορεί να συλλάβει σε άλλα χωριά εξ ολοκλήρου, τη σύνδεσή τους με τα υπάρχοντά τους. Όλες οι άλλες στρατιώτες έχουν επίσης ειδικές τους δεξιότητες που θα πρέπει να μελετηθεί καλά πριν την έναρξη για να πολεμήσουν.

Παίξτε online παιχνίδι Φυλετικές Μάχες: Tribal Wars - είναι μια ευκαιρία να γίνει ο ηγέτης της φυλής του, ή απλά ένας γέροντας που έχει το δικαίωμα να δεχθεί νέα μέλη στη φυλή, καθώς και σύνταξη επιστολών προς τους παίκτες της φυλής του και να διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με τους γείτονες . Για να παίξετε τα σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Φυλετικές Μάχες: φυλές Πολέμου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, έτσι ώστε να πάρει μια φυλή να δοκιμάσετε εξαιρετικά σημαντική. Εάν δεν θα σας ή για κάθε μια φυλή λάβει ή παρόμοια, μπορείτε να δημιουργήσετε φυλή σας. Επιτυχής παίζουν Tribal Wars: Ο Πόλεμος φυλές μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στο εμπόριο - κάνει εμπορικές συμφωνίες γείτονες και να διατεθεί στην αγορά το πλεόνασμα των πόρων τους. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει επίσης να στείλετε βοήθεια των πόρων σε ένα φίλο ή να διαθέσουν πόρους στα χωριά τους.

Σε Tribal Wars: Πόλεμος φυλές παίζουν - μια μοναδική ευκαιρία του κ. μικρό χωριό για να γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more