Σελιδοδείκτες

Κύριος του Γαλαξία

Εναλλακτικές ονομασίες: Κύριος του Γαλαξία

Lord of the Galaxy online - multiplayer online παιχνίδι στρατηγικής για δωρεάν. Όμως, η εμπλοκή όλων ότι η στρατηγική δεν είναι απλή, αλλά όχι πολύ - στρατηγική. Αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι Lord of the Galaxy σε απευθείας σύνδεση σας εκχωρεί αυτόματα τον ιδιοκτήτη ολόκληρου του πλανήτη, η οποία θα είναι ο χώρος για πανίσχυρη αυτοκρατορία σας, να καλλιεργήσει και να αναπτύξει από εσάς στο δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία. Συμμετοχή στο παιχνίδι Lord of the Galaxy είναι πολύ απλή. Το μόνο που απαιτείται από εσάς, ώστε να αρχίσει αμέσως να παίζετε online παιχνίδι Lord of the Galaxy - εισάγετε το όνομα του λογαριασμού, τη διεύθυνση του λογαριασμού e-mail και τον κωδικό πρόσβασης σας. Στην πραγματικότητα, λίγο απλά βήματα και την καταγραφή του The Lord of the Galaxy έχει ολοκληρωθεί. Πιάνει αμέσως το μάτι λίγο χαλαρό έργο υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά επειδή το έγγραφο που επιβεβαιώνει την ενεργοποίηση του λογαριασμού φτάσει αμέσως. Αλλά δεν χάνουν την ελπίδα, να είστε σίγουροι αναμονής τους.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Ο Άρχοντας των Galaxy υλοποιείται έτσι ώστε κάθε παίκτης που τρέχει δικό του πλανήτη, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι είναι η πατρίδα του έχει γίνει το πιο ισχυρό και μπορεί να είναι το εσωτερικό του Γαλαξία και πέρα.

Στην αρχή έχετε σε μετοχές είναι πέντε μονάδες σε κρύσταλλο και μέταλλο. Όλα αυτά - οι πόροι που απαιτούνται για την κατασκευή διαφόρων ορυχεία. Επίπεδο των δομών εξόρυξης σας θα πρέπει να αναπτύξει και να παρακολουθεί διαρκώς την ποιότητα των εργασιών τους, καθώς και με τη βελτίωση της κατάστασής τους στις αποθήκες σας αυξάνεται σημαντικά παράγεται εκπληκτικό αριθμό των πόρων. Στον έλεγχο της παραγωγής, οι προγραμματιστές θα πρέπει να ευχαριστήσω στηρίζεται στους ώμους των αυτοματοποιημένων βοηθούς σας, έτσι ώστε ακόμα και αν είστε offline, ορυχεία σας θα συνεχίσουν να εργάζονται και να κάνουν τις απαραίτητες πρώτες ύλες στη piggy τράπεζά σας.

Αλλά μην χαλαρώσουν, γιατί δίπλα σας αναπτύσσει ένα τεράστιο ποσό των προοπτικών και των μεγάλων αυτοκρατοριών, και τους γείτονές σας από καιρό σε καιρό δεν σταματούν pripodnosit δυσάρεστες εκπλήξεις με τη μορφή των ληστρικών επιδρομών, οι πόλεμοι, και άλλα δυσάρεστα πράγματα. Κύριος του Galaxy online παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να κρατήσει σε ετοιμότητα τσεκούρι.

Η ηλιακή ενέργεια - είναι ένα από τα κύρια κτίρια βάσης από αυτό εξαρτάται από το πώς η ενέργεια σας θα πρέπει να προβλεφθεί έμπροσθεν του ορυχείου. Στην πραγματικότητα, ο έλεγχος της ενέργειας που παρέχεται μέσω ενός ειδικού δείκτη που μετατρέπει το κόκκινο εάν είναι απαραίτητο για την κατασκευή πολλών περισσότερα φυτά. Εάν η ζητούμενη υπερβαίνει ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται, τότε θα το δείτε σίγουρα για το δείκτη. Τον έλεγχο της ενέργειας - ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού, επειδή επηρεάζει το πόσο γρήγορα και με ακρίβεια, μπορείτε να αναπτυχθούν.

Προστασία αυτοκρατορία από τη σύλληψη εχθρικά στρατεύματα πραγματοποιείται μέσα από ένα σύνολο μονάδων του στόλου για τα οποία είναι δυνατό να οικοδομήσουμε ένα ναυπηγείο. Πληκτρολογώντας τα επιθυμητά διαστημόπλοια kollichestvo μπορείτε όχι μόνο να αποκρούσει τον εχθρό, αλλά και να τον επισκεφθεί με σκοπό να επωφεληθούν από τους πόρους της και να κάνει μια μικρή sabbotazh.

Εργαστήριο, διαθέσιμα στο παιχνίδι, στην κατασκευή μας δίνει την επιστημονική συστατικό στοιχείο της ανάπτυξης της αυτοκρατορίας σας, μετά την κατασκευή του στη διάθεσή σας θα διερευνηθεί δεκάδες τεχνολογιών που δεν φορά θα σας βοηθήσει τόσο σε καιρό ειρήνης και σε καιρό πολέμου.

Υπολογισμός του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα μέσω της σκοτεινής ύλης - παρόμοια χρήματα. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να αγοράσετε ελίτ μαχητές, ανοίγει ευκαιρίες να εξερευνήσετε νέες τεχνολογίες ή κινήσεις τακτικής. Bonus λαμβάνονται από εσάς ή την αναβάθμιση εξαρτάται από το κόστος της πρόσληψης μια ελίτ μονάδα - Σύμβουλος και την ειδίκευσή τους. Ακριβώς για τη σκοτεινή ύλη μπορεί να αγοράσει διάφορα επιδόματα clan ή να το στείλετε στους φίλους σας. Lord of the Galaxy με τον τρόπο για να παίξει με τους φίλους σας θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ό, τι σόλο.

Πάνω από αρκετά σοβαρά συστατικό clan προγραμματιστές pokorpeli. Στην πραγματικότητα, όπως και σε πολλά άλλα παιχνίδια, μπορείτε να οργανώσετε συμμαχία σας ή να γίνει Ευτυχώς υπάρχουν. Απόδειξη εξαιρετική μελέτη της κοινωνικής πτυχής του παιχνιδιού είναι συνεχείς ενημερώσεις σχετικά με το τμήμα του φόρουμ του παιχνιδιού clan όπου οι παίκτες από καιρό σε καιρό κηρύξει τον πόλεμο σε κάθε άλλο και βεντέτες.

Παίξτε Lord of the Galaxy συνιστάται σε όλους όσους βασανίζουν μονομέρεια διαφορετικά παιχνίδια στο είδος της φαντασίας. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο ρόλο του μεγάλου αυτοκράτορα, ο οποίος πέφτει στα πόδια του ολόκληρο τον πλανήτη - αυτό το παιχνίδι είναι για σας. Εγγραφείτε και να αποδείξει σε όλους ότι μόνο εσείς - το πραγματικό Lord of the Galaxy.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more