Σελιδοδείκτες

Virtonomics

Εναλλακτικές ονομασίες: Virtonomica

Virtonomics Online - μια μοναδική μορφή δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης στο multiplayer online παιχνίδι, η εφαρμογή των οποίων δεν έχει ανάλογα στο διαδίκτυο. Σε γενικές γραμμές, σε απευθείας σύνδεση Virtonomics παιχνίδι - μια μεγάλης κλίμακας οικονομική προσομοιωτή. Μέσα σε αυτό το online παιχνίδι να επικοινωνούν και να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους εκατομμύρια μέλη από όλο τον κόσμο.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Virtonomics δεν παίρνει πολύ χρόνο και είναι η μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι των Virtonomics σε απευθείας σύνδεση. Για να εγγραφείτε, θα πρέπει να αποφασίσει σχετικά με μια εικονική χώρα στην οποία παίζετε και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας. Στην πραγματικότητα, μετά έρχεστε σε e-mail ότι η καταχώριση Virtonomics είναι πλήρης, μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το παιχνίδι. Επιλέγοντας μια χώρα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή, διότι θα γίνει εικονικό σπίτι σας με τον κόσμο του παιχνιδιού.

Virtonomics online παιχνίδι, δεν είναι επιτηδευμένο τη γεωγραφική θέση ή την ηλικία και κοινωνικοί παράγοντες igrakov και να παίξει μπορεί να είναι κάποιος που αγαπά όχι μόνο συναρπαστικό, αλλά κάνει τα Bashers κίνηση του παιχνιδιού, την ελπίδα.

Σε γενικές γραμμές, ο πελάτης παιχνίδι - είναι η περιοχή γύρω από τον οποίο περιστρέφεται ολόκληρο το gameplay. Είναι όλες οι ντόπιοι ζουν και εικονικό κόσμο Virtonomics. Το παιχνίδι προσομοιώνει ποιοτικά ορισμένες οικονομικές διαδικασίες και λειτουργίες που συμβαίνουν στην καθημερινή ζωή, στις περισσότερες μεγάλες εταιρείες, και μερικές φορές ακόμη και στον κρατικό μηχανισμό. Gameplay υπό όρους χωρίζεται σε διάφορους τομείς δραστηριότητας: εμπορίου, της βιομηχανίας, των τραπεζών, της επιστήμης και το χρηματιστήριο. Εκτός από αυτές τις βιομηχανίες, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μερικοί άλλοι, στο οποίο θα βρείτε τον εαυτό σας αρχίζουν να παίζουν Virtonomics.

Virtonomics online παιχνίδι είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε η εντολή σας είναι ορισμένες εγκαταστάσεις: καταστήματα, τα μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια, εταιρεία ή επιχείρηση, κατά κάποιο τρόπο συμμετέχει στις επιχειρηματικές διαδικασίες. Κατά την κρίση σας, μπορείτε να νοικιάσετε εργαζομένων στην εταιρεία σας, να καθορίζουν τους μισθούς τους και να διασφαλίσουν ότι, όσο παραγωγικά και αποτελεσματικά λειτουργούν, να διαχειρίζονται τις προμήθειες των αναγκαίων πρώτων υλών για την επιχείρησή σας είναι πάντα για να παράγουν κέρδος. Στη διάθεσή σας είναι επίσης η ικανότητα να ελέγχει την εξωτερική οικονομική πολιτική. Μπορείτε να προσδιορίσετε προσωπικά τις τιμές των προϊόντων που έχουν τεθεί. Virtonomics παίζουν τα οποία σχεδόν ποτέ δεν κουράζονται έχει αποδειχθεί ως μια εξαιρετική οικονομική προσομοιωτή και μια καλή θεωρητική και πρακτική βάση για εκείνους που πάντα ονειρευόταν να κάνετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά καλλιεργεί πάρα πολύ τα χρήματά του για να τους κινδυνεύουν να αρχίσει να μελετήσει τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Εμφανώς ικανοποιημένος με τη δυνατότητα πώλησης της επιχείρησης σε άλλους παίκτες.

Είναι ακριβώς έτσι συνέβη ότι στον κόσμο των επιχειρήσεων από τον ανταγωνισμό, δεν πάει πουθενά. Αντιπαράθεση στον τομέα αυτό συμβαίνει μεθόδους ελέγχου της αγοράς εμπορευμάτων, τα εμπορεύματα πωλούνται και χρεογράφων. Φυσικά, οι προγραμματιστές δεν έχουν γλιτώσει πλευρά και μια ποικιλία από συναλλαγές, συμφωνίες και συμμαχίες είναι ένα μεγάλο εργαλείο για την ανάπτυξη sobstvennogoo την επιχείρησή σας. Αυτό που είναι πραγματικά τίποτα να πω, η έμφαση στην κοινωνική διάσταση του παιχνιδιού δεν έγινε μάταια, και αυτό απέδωσε.

Playtime σε Virtonomics υπολογίζονται εκ νέου κάθε βράδυ και μία κανονική ώρα την ημέρα για να πετάξει όλη την εβδομάδα το παιχνίδι. Κατά συνέπεια, κάθε εβδομάδα στις αγορές αλλάζουν αυτών ή άλλων οικονομικών δεικτών, οι τιμές άλμα, τιμές μετοχών πάντοτε ανεβαίνουν ή πέφτουν κάτω δραματικά, αποθήκες γεμάτες με νέους πόρους και την επιχείρησή σας φέρνει άξιζε εισόδημα. Δύο λέξεις, η ζωή βράζει. Κάθε φορά μετά από αυτή την αλλαγή που μπορεί να επηρεάσει ορισμένες παραμέτρους της επιχείρησής σας, η οποία στη συνέχεια έχει αντίκτυπο στις επιδόσεις που υπολογίζονται στο τέλος του επόμενου παιχνιδιού της εβδομάδας.

Κατ 'αρχήν, το καταλάβει κανείς ότι τα χρήματα - το βασικό νόμισμα και ο κύριος πόρος στο παιχνίδι. Μπορούν να δαπανήσει για την ανάπτυξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων, νέα κατασκευή, τα υλικά παραγωγής και πολλά άλλα.

Εν ολίγοις, πρέπει να πω ότι το να παίζεις σε απευθείας σύνδεση Virtonomics παιχνίδι που αξίζει ο καθένας που βλέπει μια εναλλακτική δουλεία γραφείου και τα όνειρα της ψυχής του την υπόθεσή του. Εγγραφείτε και γαλουχήσει μια πραγματική παγκοσμίου φήμης εταιρεία! Η ιλιγγιώδη κόσμο των επιχειρήσεων και πολλά χρήματα σας περιμένει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more