Σελιδοδείκτες

VirCities

Εναλλακτικές ονομασίες: VirCities

VirCities online - δωρεάν browser-based παιχνίδι για πολλούς παίκτες που προσομοιώνει τη ζωή των πολιτών. Θα εμφανιστεί στο ρόλο ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα των κατοίκων της πόλης και θα αναπτύξει και θα κυριαρχήσει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, να συμμετέχουν άμεσα στην πολιτική και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για την πατρίδα άνθισε. Θα βρείτε τον εαυτό σας περιβάλλεται από διαφορετικούς ανθρώπους, εκ των οποίων υπάρχουν γιατροί, επιχειρηματίες και απλοί εργαζόμενοι και οι πολιτικοί. VirCities παιχνίδι δεν αλληλεπιδρά μαζί τους είναι αδύνατη. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι καταστάσεις στις οποίες ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να ασχοληθεί με τους άλλους κατοίκους της μητρόπολης. Για παράδειγμα, μερικές φορές πρέπει κάποιος να βοηθήσει, ας πούμε, ανελέητα πονοκέφαλο και χρειάζονται απεγνωσμένα να δείτε ένα γιατρό - αυτό είναι το πρόβλημα και να μην αποφασίσει μόνο του. Ή έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά, οπότε γιατί να μην ζητήσει τη συμβουλή ενός εργαζομένου; Αξίζει να πω ότι το παιχνίδι συνεπάγεται VirCities κοινωνικά δραστήριο τρόπο ζωής και να αναχωρητής δεν λειτουργεί. Εκτός gaming αλληλεπίδρασης, οι παίκτες είναι σε θέση να επικοινωνούν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας το chat. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, τη μοναξιά εδώ και δεν μυρίζει! Ελάτε μαζί μας βρει αξιόπιστους φίλους, αρχίσετε να χρονολογείται επαχθής και απλά να διασκεδάσουν με συναρπαστικά παιχνίδια!

Δωρεάν Play VirCities μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Επιπλέον, το έργο είναι πραγματικά προσιτές και δεν σοκάρει τους χρήστες υψηλές απαιτήσεις συστήματος. Το gameplay είναι αρκετά κατάλληλο για σύνδεση στο Internet διαμόρφωση μέσος υπολογιστής, και, φυσικά, η παρουσία ενός από τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης. Γίνετε ο νέος κάτοικος θα καταχώριση VirCities. Διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού έχει ως εξής: πληκτρολογήστε το ψευδώνυμο, σύμφωνα με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε μελετημένη στην επόμενη καθορίζει το πάτωμα της γραμμής, καθώς και την πόλη που επιθυμείτε, επιλεγμένο avatar, το οποίο εισήχθη το ψευδώνυμό σας προσκάλεσε player (αν υπάρχει) και να ξαναγραφτεί κώδικα από την εικόνα. Τέλος, θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι είστε αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Σύνδεση στην πόλη."

Κατά την εγγραφή σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πέντε πόλεις. Προσφέρονται πόλεις όπως η Μόσχα, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Πεκίνο και το Τόκιο. Εμφανίζεται στην επιλεγμένη πόλη, ως αρχάριος, θα πρέπει να ζουν σε ένα δωμάτιο dorm, που σας παρέχει. Και κατά την έναρξη της τσάντας μπορεί να πάρει κάποια χρήματα για να επιβιώσει από την πρώτη φορά. Θα πρέπει να μάθουν και να καταλάβουν τι είναι αυτό. Συνιστάται να ξεκινήσετε με απλές αποστολές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους νεοεισερχόμενους. Παρεμπιπτόντως, η εργασία δίνει και σας λέει, επίσης, αν κάτι είναι ασαφές.

Περισσότερο ή λιγότερο πλοιάρχου, το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε - είναι να βρουν μια θέση εργασίας. Απαραίτητες προϋποθέσεις για την ύπαρξη μιας άλλης πηγής εισοδήματος αφού πέρασε πρώτα τα λεφτά, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ένας χαρακτήρας που πρέπει συνεχώς να αγοράσει κάποια πράγματα, τα τρόφιμα. Επάγγελμα μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αναπτύξουν τις ικανότητές σας και να αναπτυχθούν σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Πόσες ώρες την ημέρα για να λειτουργήσει θα λύσουν μόνα τους. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ο ήρωας θα πρέπει οπωσδήποτε ώρες τουλάχιστον ένα ζευγάρι του ύπνου, ή αλλιώς στην κούρσα για τον πλούτο, πέφτει ακριβώς κάτω από την κούραση που συσσωρεύεται στο βήμα με δεδουλευμένων αποδοχών. Την πάροδο του χρόνου, θα εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να ανοίξει τη δική του εταιρεία και δεν θα είναι πλέον να εργάζεται για κάποιον άλλο. Θα πρέπει να πούμε ότι σε αυτή την κατεύθυνση ο χρήστης έχει την ελευθερία επιλογής. Θέλετε ανοίγει μια μονάδα παραγωγής, θέλετε - ένα εργαστήριο για την έρευνα, θέλουν - shop για τους πόρους επεξεργασίας ή των εγκαταστάσεων παραγωγής για τις πόρους και έτσι § Για να ξεκινήσει μια επιχείρηση, θα πρέπει να έχετε μια άδεια και να είναι σε θέση να το αγοράσει με δικές τους αποταμιεύσεις.

Είναι σαφές ότι θα παίξει VirCities, επικεντρώνοντας την προσοχή τους όχι μόνο στα σημεία εργασίας. Έτσι, θα είστε σε θέση, αν θέλετε να επισκεφτείτε μια ειδική βάση και να λάβουν μέρος στις μάχες. Βοηθά πολύ να ξεφύγει από τις καθημερινές ανησυχίες. Το σύστημα μάχης περιλαμβάνει μάχες με bots και άλλους παίκτες (με τη συγκατάθεσή τους). Υπάρχει μια μάχη στην αυτόματη λειτουργία. Επιτυχία εξαρτάται από τις παραμέτρους, το οποίο είναι προικισμένο με είτε ένα ήρωα, καθώς και το όπλο που χρησιμοποιείται.

Ένας ενδιαφέρων τρόπος στον κόσμο του παιχνιδιού είναι το πολιτικό σύστημα. Στο κεφάλι του η πόλη στέκεται όρθια. Είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των δημόσιων επιχειρήσεων που βρίσκονται στην πόλη, και προσφέρουν διαφορετικές νομοθεσίες, οι οποίες στη συνέχεια συζητήθηκαν στη συνάντηση αυτών των σοβαρών ανθρώπων ως σύμβουλοι. Το Συμβούλιο αποφασίζει με ψηφοφορία αν πρέπει ή όχι να χάσετε ένα άλλο δίκαιο. Όλοι οι κάτοικοι της πόλης μπορούν να λάβουν μέρος στην πολιτική ζωή και να επηρεάσει την τύχη της πόλης ξεχωριστά. Μετά από όλα, κάθε μήνα μια ψηφοφορία, η οποία οδήγησε στη λήψη μέτρων και εκλεγμένους συμβούλους. Θα πρέπει να πούμε ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και μπορεί να τρέξει σε κάθε πολίτη. Έτσι, αν υπάρχει μια τέτοια επιθυμία, μπορείτε να μετακινήσετε στην πολιτική.

Το παιχνίδι έχει πολλά διαφορετικά στοιχεία. Το gameplay είναι αρκετά κορεσμένη και συναρπαστικό! Και καλύτερα αν αντί να πρέπει να διαβάσετε σχετικά με τα χαρακτηριστικά του έργου, είστε μόνοι σας εμπειρία θα εκτιμήσουν την αξία της. Πιστέψτε με, θα είστε ικανοποιημένος - δεν αντιμετωπίζει ακριβώς απογοήτευση! Καλή διάθεση και καλή τύχη σε όλες τις προσπάθειές σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more