Σελιδοδείκτες

Βίκινγκς Πόλεμος Κλανών

Εναλλακτικές ονομασίες: Viking Clan War

Igra Βίκινγκς Πόλεμος Κλανών (Βίκινγκς Πολέμου Κλανών) στον Η / Υ.

Παιχνίδι Βίκινγκ Ο πόλεμος των φατριών θα πάρει τους παίκτες στα βόρεια εδάφη, όπου η φύση είναι σκληρή, και μόνο οι ισχυρότεροι, πιο έξυπνοι και γενναίοι μπορούν να επιβιώσουν. Τα χιονισμένα βουνά περιβάλλουν τις καταστροφικές πόλεις που επιβίωσαν από τις βάρβαρες επιδρομές, προσεύχονται στον Οντίν ότι επέζησαν μια άλλη μέρα. Αλλά όχι όλα είναι τόσο λυπηρά όσο φαίνεται με την πρώτη ματιά, το κύριο πλεονέκτημα αυτού του έθνους είναι η δύναμη του νου και το θάρρος. Ένας στρατιώτης αξίζει μια ντουζίνα, το κυριότερο είναι να βρούμε έναν σοφό κυβερνήτη που θα τους οδηγήσει στην καταπολέμηση των εχθρών και θα μπορέσει να αυξήσει την οικονομία των κατεστραμμένων πόλεων.

iPlayer Vikings War of Clans είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός στρατηγικής περιήγησης για πολλούς παίκτες και παιχνιδιού ρόλων. Οι χρήστες θα μπορούν να εκφράζονται με διάφορους τρόπους - να γίνουν πολεοδόμοι, να αναπτύξουν την οικονομία και να δημιουργήσουν διπλωματικές επαφές και φυσικά να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους ως σοφοί διοικητές ελέγχοντας τον ισχυρότερο στρατό που θα υπερασπιστεί το νεοσύστατο κράτος. Σε αυτόν τον κόσμο, μόνο ο κανόνας είναι δυνατός μόνο με τη βία, με την υποστήριξη των θαρραλέων πολεμιστών, να διευρύνουν τα όρια της πόλης και να θεσπίσουν το νόμο σε αυτές τις σκληρές χώρες.

εδάφη Viking κατοικούν Yarly, βασιλεύει το χάος εδώ και όλοι θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους, καθώς και απεριόριστη δύναμη. Προκειμένου να προσπαθήσουμε να γίνουμε κύριοι των χιονισμένων γηπέδων και να πάρουμε τον έλεγχο του πλούτου του παιχνιδιού, απαιτείται η εγγραφή του Viking War of Clans. Πρέπει να το περάσετε μόνο μία φορά, συμπληρώνοντας όλα τα πεδία με την κατάλληλη μορφή, δηλαδή, να βγείτε με ένα ψευδώνυμο και να αφήσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι ακόμα πιο εύκολο να συνδεθείτε μέσω ενός λογαριασμού σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Βίκινγκς Πόλεμος Κλανών.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν έναν ήρωα, έναν εικονικό χάρακα. Μπορεί να είναι τόσο αρσενικό όσο και θηλυκό. Όλοι οι τύποι είναι πολύ χαρακτηριστικοί, το αίμα των Βίκινγκς ρέει μέσα τους. Έχοντας κάνει μια επιλογή, ο ήρωας παίρνει στην ιδιοκτησία ενός μικρού ορόφου ένα κατεστραμμένο κάστρο και αρκετοί άνθρωποι που επέζησαν από τις συνεχείς επιδρομές. Η κάποτε μεγάλη πόλη καταστράφηκε, τα κτίρια καταστράφηκαν και οι σοφοί πρεσβύτεροι που κυβερνούσαν αυτόν τον οικισμό σκοτώθηκαν. Το βασικό καθήκον του παίκτη είναι η ανοικοδόμηση της πόλης, η εξόρυξη των αναγκαίων πόρων και η δημιουργία ενός στρατού. Κάθε κτίριο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη της οικονομίας και της στρατιωτικής δύναμης:

  • Στη γεωργική εκμετάλλευση οι αγρότες θα φροντίζουν τα τρόφιμα ·
  • εργάζονται στο πριονιστήριο, κάνοντας μια σανίδα έξω από το δάσος, απαραίτητη για την κατασκευή,
  • Στα λατομεία, η εργασία είναι σε πλήρη εξέλιξη, απαιτούνται ισχυροί τοίχοι για αξιόπιστη άμυνα,
  • Στις κατασκευές, δημιουργήστε πανοπλία και ρούχα για τον ήρωα, σε αυτήν μπορεί να γίνει αήττητος,
  • V θεραπευτές πολεμιστές,
  • Στο κτήμα τους θα εκπαιδεύονται σε στρατιωτικά κόλπα.

B Viking Πόλεμος Κλανών δεν είναι δυνατόν να παίξει σε έναν υπολογιστή χωρίς να αναπτύξει την επιστήμη και να αποκτήσει γνώσεις, οι χρήστες είναι τυχεροί σε αυτό το θέμα, οι εχθροί δεν θα μπορούσαν να καταστρέψουν τους κύλινδροι των πρεσβυτέρων, η σοφία τους μπορεί να πάει στο σύγχρονο χάρακα αν βρει χρόνο για να μελετήσει τα folios. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η διαθεσιμότητα χαρτών, όλοι τους 81, καθώς αναπτύσσονται, από επίπεδο σε επίπεδο, ανοίγει η ευκαιρία να μεταφερθούν σε νέες εκτάσεις.

Geroi είναι μια ξεχωριστή ιστορία, μπορεί να αναπτυχθεί, να αποκτήσει εμπειρία και γνώση. Οι περισσότερες εργασίες ολοκληρώθηκαν, οι μάχες κέρδισαν και οι καλές πράξεις έγιναν για τους κατοίκους και την πόλη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς του χαρακτήρα. Αυτός κερδίζει την ικανότητα να έχει ακόμα μικρότερο στρατό για να τον οδηγήσει στη νίκη επί του ισχυρότερου εχθρού. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του ήρωα, τόσο περισσότερα αντικείμενα και θωρακισμένοι πολίτες παράγουν γι 'αυτόν, δίνουν υπεροχή σε σχέση με άλλους παίκτες.

Playing Viking Πόλεμος Κλανών σε έναν υπολογιστή είναι πολύ πιο εύκολο αν ενταχθείτε σε μια από τις φυλές. Χωρίς συμμάχους, δεν μπορείτε να νικήσετε ενωμένους εχθρούς.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more