Σελιδοδείκτες

Μεταβλητή Κόσμος

Εναλλακτικές ονομασίες: Μετατόπιση Κόσμος

Μεταβλητή World online - multiplayer παιχνίδι στο στυλ του ένα φουτουριστικό στρατιωτικής στρατηγικής.

On-line παιχνίδι World Μεταβλητή δεν επιβάλλει συγκεκριμένες απαιτήσεις συστήματος για τον υπολογιστή σας, ακόμα και με τα διαθέσιμα κινητά τηλέφωνα και smartphones, αλλά τα προβλήματα μπορεί να προκύψουν όταν ξεκινάτε το παιχνίδι στο πρόγραμμα περιήγησης Opera Mini (πρόγραμμα περιήγησης στο Web για φορητές συσκευές).

Συμμετοχή στο παιχνίδι Μεταβλητή World είναι αρκετά απλή - θα σας ζητηθεί να εισάγετε το επιθυμητό όνομα οθόνης, κωδικός πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε τη γλώσσα της προτίμησής σας. Μεταβλητή World προσφέρει επίσης απευθείας σύνδεση εγγραφή σας θα εγγραφείτε αυτόματα στο forum του παιχνιδιού με το ίδιο ψευδώνυμο, όπως στο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι θα πρέπει να εξερευνήσει το άγνωστο πλανήτη, και να εξασφαλίσει τους πόρους για τη χρήση βάσεων δεδομένων. Μεταβλητή World online παιχνίδι έχει τέσσερις πόρων

- Metal (παράγει ρομπότ ανθρακωρύχος)

- Oil (πετρελαίου παράγει ρομπότ)

- Χαλαζίας (quartz συλλέκτης)

- Ουράνιο (ρομπότ εξόρυξης ουρανίου).

Όλα τα ρομπότ θα κάνουν συλλέκτη ρομπότ σας. Όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μεταβλητή World, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσει ρομπότ με τις ανάγκες τους, και αν χρειαστεί να τις τροποποιήσετε. Επιπλέον, οι ίδιοι θα παράγουν όπλα και πανοπλίες, τον προστατεύουν, και συγκεκριμένα:

- Κινητική όπλα (και μεταλλική θωράκιση)

- Όπλα λέιζερ (αντανακλώντας πανοπλία)

Όπλο πλάσματος (ενεργειακή θωράκιση).

Όπλα και πανοπλίες που χρειάζεστε, όπως και άλλοι παίκτες θα προσπαθήσει να συλλάβει τη βάση σας και να επιλέξετε τους πόρους σας. Προκειμένου να υπερασπιστεί επιτυχώς και επίθεση, το παιχνίδι Μεταβλητή World σας δίνει απευθείας σύνδεση την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δικές τους τακτικές για να κάνει και τις τρεις γύρους του αγώνα. Αυτή η τακτική τότε μπορείτε να καλέσετε και να το αποθηκεύσετε για να το χρησιμοποιούν περιστασιακά με επιτυχία, και όχι να το δημιουργήσετε εκ νέου.

Θα είστε σε θέση να επιλέξετε από τρεις τύπους των επιθέσεων κατά των βάσεων του εχθρού

- Καταγραφή,

- Επάγγελμα

- Κλίση.

Capture σας επιτρέπει να λάβει όλα τα κέρδη από τη βάση της κατοχής - μόνο το 40%, ενώ η κλίση που προορίζεται για να μετακινήσετε τη βάση του εχθρού για λίγα κύτταρα με τη δυνατότητα της απόρριψης. Όλα τα τρόπαια που λαμβάνετε σε περίπτωση επιτυχούς επίθεσης μετατραπεί σε χρήμα.

Για να εξομαλύνει τις πιθανότητες στις μάχες βάσης μπορούν να επιτεθούν μόνο ένας στρατός, στην οποία, εκτός αυτού, υπάρχει ένα όριο στο βάρος των μονάδων θωράκισης.

Παίξτε το παιχνίδι Μεταβλητή World Online και ότι πρέπει να δοθεί ουρά βάσεις δεδομένων τους, μπορείτε να εργαστείτε χωρίς σύνδεση, ενώ η βάση δεδομένων σας θα εργαστούμε σκληρά. Νωρίς το παιχνίδι θα σας δοθεί τρεις βάσεις, και με την αύξηση του επιπέδου σας θα αυξηθεί και η ικανότητα να ελέγχει τον μεγαλύτερο αριθμό βάσεων.

Για μια πιο επιτυχημένο παιχνίδι θα πρέπει να αναπτύξουν εργαλεία όπως το

- Οικονομικά Μονάδα (επιστήμης, της τεχνολογίας, της αγοράς),

- Σχεδιασμός Block (μπλοκ υπολογισμού της αντοχής, το σχεδιασμό όπλα και πανοπλίες)

- Μπλοκ Μεταφορές

- Γεωλογία Block.

Με την αύξηση της ανάπτυξης του κάθε μπλοκ στο επίπεδο όταν παίζετε σε ένα Μεταβλητό World, ή μπορείτε να πάρετε μια ευκαιρία για να κερδίζουν περισσότερα, ή μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε καλύτερα ρομπότ, ή να κινηθεί γρήγορα για να παράγουν περισσότερους πόρους, αντίστοιχα.

Σε πλανήτες, όπου θα περάσετε την εξόρυξη πόρων, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία των τοπίων - ποτάμια, βουνά, ερήμους, δάση, πόλεις, όπου μπορείτε να πάρετε είτε ένα συγκεκριμένο είδος των πόρων ή τμημάτων σχεδιασμού για φθηνότερη τιμή.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι σε ένα ειδικό χώρο για αρχάριους, όπου μπορείτε κανείς δεν μπορεί να πάρει τη βάση σας. Από τη στιγμή που αισθάνεστε σε θέση να διαδραματίσει πλήρως Μεταβλητή World, ενταχθούν στη Συμμαχία - η ένωση μέχρι 20 παίκτες που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Μεταβλητή Παγκόσμιο Μητρώο είναι διαθέσιμο σε τρεις διακομιστές πλανήτες

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

Μετατόπιση World θα ανοίξει ένα μακρινό πλανήτη, θα κυριαρχήσει η χρήση των ρομπότ, και να αναπτύξουν τις δικές σας τακτικές μάχης.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more