Σελιδοδείκτες

Urban Rivals

Εναλλακτικές ονομασίες: Urban Rivals

Urban Rivals online - είναι ένα δωρεάν online παιχνίδι φυλλομετρητή, η οποία συγκεντρώνει παίκτες από όλο τον κόσμο. On-line παιχνίδι Urban Rivals ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών καρτών, και είναι κατασκευασμένο σε στυλ των κόμικς, όπου όλα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο παιχνίδι μεγάλη πόλη Clint City, η οποία διατηρείται συνεχώς εχθρός clan μάχες μεταξύ φατριών για τον έλεγχο ολόκληρης της πόλης. Παίξτε το παιχνίδι Urban Rivals σε απευθείας σύνδεση μπορεί σε οποιοδήποτε browser (Internet Explorer 6 δεν συνιστάται! ) Και την εγκατάσταση του πελάτη του παιχνιδιού - δεν χρειάζεται! Εγγραφείτε και ξεκινήστε το παιχνίδι ...

Εγγραφή Urban Rivals: Αν έχετε ένα λογαριασμό στο Facebook, μπορείτε να συνδεθείτε στο παιχνίδι με τη χρήση αυτού του λογαριασμού αντί να κάνει εγγραφή στο site. Αν δεν το έχετε, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Εγγραφή and play" στο παράθυρο που ανοίγει, μπορείτε να επιλέξετε το στυλ των πρώτων καταστρώματα μάχης σας: Ωμή βία (μην αφήνετε τον αντίπαλο καμία πιθανότητα), αργός θάνατος (αντίπαλος εκτύπωσης για τον εαυτό του με την τσάντα του κόλπα ) Εποπτεία (κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο και να ενεργούν για την άμυνα). Στη συνέχεια, επιλέξτε τη χώρα, πληκτρολογήστε στα αντίστοιχα πεδία e-mail, όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και το συγκεκριμένο κωδικό. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα από το Urban Rivals, βάλτε ένα σημάδι "Ναι" ή "Όχι". Στη συνέχεια, να αποδεχθεί τη συμφωνία με τους κανόνες του παιχνιδιού και πιέστε το κουμπί «Εγγραφή και να παίξει." Σε αυτό, Συμμετοχή του παιχνιδιού Urban Rivals ολοκληρωθεί, είστε έτοιμοι να παίξετε!

Σε αυτό το φωτεινό και πολύχρωμο παιχνίδι, θα συναντηθεί με νέους και υπονόμευσε άτυπη με μια ποικιλία επιθετικών μεταλλάξεις, με τις γενναίες αστυνομία και τις βίαιες γκάνγκστερ, καθώς και πολλές άλλες εξίσου πολύχρωμο χαρακτήρες ...

Στην αρχή του παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε την πρώτη σας δουλειά - Mission, διάφορα είδη και επίπεδα δυσκολίας. Για την εκτέλεση των αποστολών κερδίζετε πόντους και βραβεία ...

Ξεκινώντας το παιχνίδι, σας δίνεται οκτώ κάρτες με ορισμένους χαρακτήρες που ανήκουν σε διαφορετικές φυλές. Ταυτόχρονα συμμετέχει στη μάχη κάρτα μπορεί μόνο τέσσερις κάρτες. Κάθε κάρτα έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Αντοχή και Damage (main), Ικανότητα και τις ανταμοιβές (ήσσονος σημασίας).

Στην αρχή της μάχης, κάθε παίκτης επιλέγει ένα-ένα από το κατάστρωμα μια κάρτα του και ρίχνει στη μάχη. Λάβετε υπόψη ότι ένας παίκτης που θα επιλέξει την κάρτα σας για το δεύτερο αγώνα, έχει το πλεονέκτημα ότι ήδη θα δείτε ένα χάρτη του αντιπάλου σας και να είναι σε θέση να ρίξει στη μάχη ισχυρότερη κάρτα. Για να καταπολεμηθεί επιτυχώς στο Urban Rivals online παιχνίδι, κάθε συμμετέχων πρέπει να πάρει σωστά μια ομάδα, που έχει τη μορφή μια τράπουλα-χαρακτήρων. Urban Rivals online παιχνίδι παρέχει τη δυνατότητα να αγοράσουν τα λεγόμενα συλλεκτικών καρτών-χαρακτήρες (ο αριθμός τους περίπου 50). Με τη βοήθεια αυτών των καρτών, θα είναι ευκολότερο να κερδίσει αγώνες, αλλά και για να πάρει αυτοί οι χαρακτήρες δεν θα είναι εύκολο, έτσι θα πρέπει να κρεμάσουν. Στο Urban Rivals συμμετείχαν περισσότεροι από 600 διαφορετικοί χαρακτήρες, τα οποία έχουν το δικό τους χαρακτήρα και τις δεξιότητες που μπορείτε να αναπτύξετε και να αποκτήσουν νέες.

Όλοι οι χαρακτήρες του παιχνιδιού ενωμένοι σε φυλές, οι οποίες σε αυτό το σημείο το παιχνίδι - 22 (ένα λεπτομερές ιστορικό αυτών των φυλών μπορούν να βρεθούν στα κωμικά βιβλία, τα οποία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα).

Παίξτε online παιχνίδι Urban Rivals μπορεί να είναι σε πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού. Για παράδειγμα, όπως: Καθημερινή τουρνουά, ELO, Survivor, Deathmatch. ...

Στο αρχικό στάδιο, θα αγωνιστεί με τους παίκτες το επίπεδό σας (δηλαδή, όχι περίπλοκη). Στη συνέχεια, καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, θα προχωρήσουμε σταδιακά σε πιο δύσκολα επίπεδα (όπου θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά μια τακτική για την καταπολέμηση). Ακραία επίπεδα θα είναι διαθέσιμο αφού έφθασε στο υψηλό μπαρ στο παιχνίδι (υπάρχουν ήδη αυστηρότερους κανόνες).

Για τη διεξαγωγή μαχών στο Urban Rivals, μπορείτε να παίξετε τα χρήματα (Clintz) και την εμπειρία. Κερδίσει χρήματα μπορούν να δαπανηθούν για την αγορά νέων χαρακτήρων. Στο VIP-shop "Boutique", μπορείτε να αγοράσετε χαρακτήρες ελίτ-κάρτα, αλλά για πραγματικά χρήματα.

Στο Urban Rivals παίξετε, μπορείτε να την εντατικοποίηση μαχητική ικανότητα των καρτών τους μέσω ειδικών δισκίων - Pillz (όπως tablet ενισχύει την ικανότητα καταπολέμησης της κάρτας χαρακτήρα 2 φορές). Κατά την έναρξη της μάχης, μπορείτε να πάρετε 12 Pillz (το οποίο μπορείτε να διανείμετε κατά βούληση μεταξύ τους μαχητές του 4) και 12 ζωές. Ο κύριος στόχος στη μάχη - να λάβει όσες περισσότερες ζωές από τον εχθρό. Ποιος ζει εκεί θα είναι περισσότερο, είναι ο νικητής!

Παίξτε Urban Rivals μπορεί να είναι μέρος μιας υπάρχουσας συντεχνία ή να δημιουργήσετε τη δική σας ...

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, μπορείτε να περιγράψετε της μακριά, είναι καλύτερο να παίξει τουλάχιστον μία φορά. Έτσι, Urban Rivals ελέγξτε σας περιμένουν!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more