Σελιδοδείκτες

Αφανείς ήρωες

Εναλλακτικές ονομασίες: Αφανείς ήρωες

Αφανείς ήρωες σε απευθείας σύνδεση - δωρεάν multiplayer παιχνίδι ρόλων με στυλ φαντασία με μοναδικά γραφικά.

Αφανείς ήρωες σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι κάνει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για τον υπολογιστή player

1. Σύνδεση στο Διαδίκτυο.

2. Ικανό JavaScript τεχνολογίας πρόγραμμα περιήγησης στο Flash.

3. Η παρουσία της τρέχουσας έκδοσης του Flash Player.

4. Εμφανίσει ανάλυση 1024 x 768 pixels ή μεγαλύτερη.

Προγραμματιστές παιχνιδιών δεν συνιστούμε αυτό το παιχνίδι στο Internet Explorer, Opera.

Εγγραφή αφανείς ήρωες σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορη - μόνο που χρειάζεται να εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και και να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη. Περαιτέρω οδηγίες σχετικά με την αφανείς ήρωες ηλεκτρονικής εγγραφής θα σταλεί στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού γραμματοκιβωτίου. Εγγραφή αφανείς ήρωες δεν είναι απαραίτητη, αν έχετε τη δική σας σελίδα σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και Vkontakte - μπορείτε να συνδεθείτε στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας.

Αφανείς ήρωες online παιχνίδι έχει μοναδικά γραφικά, θυμίζει κόμικς. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείει το γεγονός ότι ο κόσμος artanga πολύ υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο και διαθέτει μεγάλη ποικιλία από τοποθεσίες - από την πόλη του Free-Port, στις σπηλιές και μπουντρούμια.

Όταν ξεκινάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση αφανείς ήρωες, ο χαρακτήρας σας μπορεί να ανήκει σε μία από τις τέσσερις κατηγορίες:

• Πολεμιστής

• κληρικός

• Ranger

• μάγος

Ωστόσο, εξαρτάται μόνο από εσάς, τι δεξιότητες που θα αναπτύξει τον χαρακτήρα σας. Αφανείς ήρωες online παιχνίδι έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό - μια σειρά από κάρτες, που θα απολαύσετε. Εξαρτάται από τα εργαλεία, τα όπλα σας, ταξικό χαρακτήρα. Αν δεν σας αρέσει κάτι, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ή να κερδίσει την μάχη μια νέα κάρτα και να αρχίσει να δρα εντελώς διαφορετικά.

Το σύστημα μάχης είναι ένα turn-based παιχνίδι. Μπορείτε να καταπολεμήσει τόσο στη σκηνή και την εκτέλεση διαφόρων εργασιών. Επιπλέον, οι πιο επικίνδυνες και πονηρό τέρατα μπορούν να συντονίσουν τις δράσεις τους και μπορούν να σας επιτεθούν σε όλη την ομάδα. Πεδία μαχών είναι διαφορετικά και έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, τα εμπόδια, όσον αφορά την ισχύ, που δίνουν χαρακτήρα στο ενεργειακό σημείο εισόδου - εξόδου. Μπορείτε να περπατήσετε, μύγα, άλμα, επίθεση και να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους.

Όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση αφανείς ήρωες, τότε θα περιμένει για μια ποικιλία των εργασιών που θα δώσει

• Circle of Power

• Steel Legion

Αυτές οι δύο οργανώσεις αγνοούν μάγοι και πολεμιστές, αντίστοιχα. Δεν δίνουν αμέσως την εργασία για το τρόπαιο που θα είναι μερικά μοναδικό πράγμα. Πρώτα θα πρέπει να κερδίσουν μια ορισμένη φήμη. Αν κάνετε μια δουλειά για έναν κύκλο εξουσίας, ότι η φήμη σας θα υποφέρει, το Steel Legion και αντίστροφα.

Ο χαρακτήρας σας θα έχει ειδικά γυαλιά δόξα, η οποία θα εξαρτάται από την αναλογία των ανθρώπων στον κόσμο. Με το χαρακτήρα τίτλου, μπορείτε επίσης να πάρετε περισσότερες και επίθετα, όπως η Μεγάλη Fair, Zhetvoprinosyaschy ή Bezisvesny, Humble. Από το χαρακτήρα τίτλου εξαρτάται καθώς και ευκαιρίες - συμμαχήσεις, συμμετέχουν στη μάχη στην αρένα.

Όταν είστε σε αφανείς ήρωες παίζουν, στη συνέχεια, εκτελέστε το οικονομικό σύστημα. Πρώτον, όλοι οι πόροι σε αυτό το παιχνίδι είναι εξαντλητική, και οι παίκτες πρέπει να τα επαναλάβει. Δεύτερον, οι αγορές θα συναντήσετε διάφορες επιλογές τιμολόγησης, ντάμπινγκ, και άλλες διαταραχές. Τρίτον, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά όπλα και να τα πουλήσουν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διαδρομή εμπορίου ανάμεσα στις πόλεις του κόσμου, όπως το εμπόριο με clans χρησιμοποιήσει την οικονομική ανάπτυξη και την επίθεση άλλες πόλεις.

Παίξτε αφανείς ήρωες συναρπαστικό, επειδή εξαρτάται μόνο από τις ενέργειές σας και στάση απέναντι στους άλλους χαρακτήρες σας, μπορείτε να αναπτύξετε, αλλά δεν περιορίζονται σε έναν μόνο κλάδο της ανάπτυξης, καθώς και απλά να απολαύσετε το παιχνίδι.

Σύστημα ανάπτυξης του χαρακτήρα στο παιχνίδι - bezurovnevaya, επίσης, στο παιχνίδι δεν υπάρχει σύγκρουση των φυλών και των κομμάτων, και εξαρτάται μόνο από εσάς, με τους οποίους θα πολεμήσει.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more