Σελιδοδείκτες

UFO σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: UFO, UFO

UFO Online-είναι ένα ελεύθερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο στυλ Postapokaliptika. UFO σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση - είναι ένας σκληρός κόσμος της ειρήνης της πόλης-41, ο κόσμος μετά το 2024, όταν οι προσκυνητές στη γη έχει σταλεί σε έναν θανατηφόρο ιό που έπληξε το σύνολο σχεδόν της ανθρωπότητας. Αλλοδαπών Μέρος παρέμεινε στη γη, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των οποίων παρεξέκλινε ανεξήγητα. Οι επιζώντες είναι άνθρωποι που υπέκυψαν στον ιό και όχι μεταλλαγμένα, και τώρα αγωνίζονται με το είδος τους, και οι εξωγήινοι.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι:

- Επεξεργαστής: Intel Pentium ® 4 2. 5 GHz ή ισοδύναμο

- RAM 1 GB

- Βίντεο: Radeon 9800 ή GeForce 6600 με 128 MB μνήμης γραφικών (πρέπει να υποστηρίζει Shader Model 2. 0)

- Σύνδεση δικτύου - 64 kbps

- Σκληρός δίσκος: 500 MB ελεύθερο χώρο

Συμμετοχή στο παιχνίδι UFO σε απευθείας σύνδεση απαιτεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ειδικό λογισμικό πελάτη που βελτιστοποιεί τη διαδικασία του παιχνιδιού και ενημερώνονται αυτόματα. Στη συνέχεια UFO Συνδεδεμένος εγγραφή σας ζητηθεί να εισάγετε ένα ψευδώνυμο (το όνομα που θέλετε στο παιχνίδι), τον κωδικό πρόσβασης, e-mail, να συμφωνήσει με τους κανόνες και αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη. Να είστε βέβαιος να εισάγετε τον κωδικό της εικόνας, η οποία εμποδίζει bots στο παιχνίδι. Για την υποστήριξή σας και τις ευκαιρίες δικτύωσης με τους συμμαθητές και τους οπαδούς της αυτό το παιχνίδι έχει μια κοινότητα VKontakte και το Facebook, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν οι εξυπηρετητές υπό συντήρηση.

UFO σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι χωρίζεται σε τομείς που θα μετακινήσετε τον χαρακτήρα σας. Μετά τη μετακίνηση του να πάρει λίγο χρόνο για να ξεκουραστούν. Σε ορισμένους τομείς θα πρέπει να τοποθετηθούν τα κτίρια ή και ολόκληρες κοινότητες, που θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών, όπως:

- "Shop",

- "Αποθήκη"

- "Arena" και άλλα.

Όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση σε απευθείας σύνδεση UFO, τότε ο χαρακτήρας σας θα έχει έξι κύρια χαρακτηριστικά:

Ισχύς

- Dex,

- Body

- Αντίληψη

- Intelligence

- Χάρισμα.

Όσο υψηλότερη είναι ένας χαρακτήρας, η λιγότερη εμπειρία θα πρέπει να πάρετε αυτό ή εκείνη την ικανότητα. Με τη βοήθεια των ειδικών δεξιοτήτων της "εκπαίδευσης" μπορείτε να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας. Ο χαρακτήρας σας θα έχουν ένα σακίδιο και προσωπικά αντικείμενα τρόπαιο. Αυτά τα πράγματα που μπορείτε να πουλήσετε, να ανταλλάξουν ανταλλαγή με άλλο παίκτη, ή - αν τα πράγματα τρόπαιο - να τα χάσει το χρόνο του θανάτου. Και αν το σακίδιο σας να είναι υπερφορτωμένο, μέρος των πραγμάτων έχουν να ξεφορτωθεί.

Όπλα έχουν αρκετές κατηγορίες που εξαρτώνται από την τακτική σκοπός ενός συγκεκριμένου τύπου του όπλου. Όταν ξεκινάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση on-line UFO, θα πρέπει να παρέχονται με ένα βασικό όπλο - πιστόλι, και με το επίπεδο του χαρακτήρα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλους τύπους όπλων, όπως:

- Τουφέκια,

- Πολυβόλα,

- Όπλα για την καταπολέμηση της σε ανοιχτό χώρο.

Κάθε όπλο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά που πρέπει να εξεταστούν πριν από το παιχνίδι UFO Online.

Μάχες στο παιχνίδι εκτελούνται βήμα προς βήμα. Για να είναι επιτυχής στο παιχνίδι UFO σε απευθείας σύνδεση ξοδεύουν χρήσιμο χρόνο που έχει ορισθεί για το σχεδιασμό επόμενο βήμα στη μάχη. Στη συνέχεια, όλοι οι χαρακτήρες χάνουν τις ενέργειές τους. Η μάχη συνεχίζεται για όσο διάστημα η ομάδα σας δεν κερδίσει, ή μέχρι μαχητής σας δεν θα σκοτωθεί από τον εχθρό. Εάν η ομάδα σας κερδίσει, μπορείτε να συλλέξετε όλα τα τρόπαια, τα οποία παρέμειναν μετά τις νίκησε τους εχθρούς. Αν θέλετε να επιτεθεί και κάθε άλλος παίκτης, ελέγξτε αν θα επιτρέψουν στον κλάδο να επιτεθεί. Προσοχή όμως - αν η στιγμή της μάχης ξαφνικά να διακόψει τη σύνδεσή σας στο Internet, ο χαρακτήρας σας θα παραμείνει στον αγώνα και οι άλλοι χαρακτήρες μπορούν να προκαλέσουν ζημιά έως ένα φόνο. Όλες οι θέσεις μάχης στο παιχνίδι είναι μοναδικό, διαιρούμενο σε κύτταρα και έχουν το δικό τους τοπίο.

On-line παιχνίδι UFO σε απευθείας σύνδεση δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να το εμπόριο, επισκεφθείτε τα καταστήματα, που πωλούν τα υπάρχοντά τους σε άλλους. Επιπλέον, οι εμπορικές σχέσεις είναι δυνατές μόνο μεταξύ πραγματικών ανθρώπων, οι συμβάσεις δεν δημιουργούνται αυτόματα.

UFO Online Registration θα ανοίξει μπροστά σας την ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι μεγάλη μαχητές, άφοβος, λαμπρός στρατηγός και οργανωτής και να φτάσει στην κορυφή σε αυτό το παιχνίδι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more