Σελιδοδείκτες

Ασύγκριτη Devil

Εναλλακτικές ονομασίες: Ασύγκριτη Devil

Απαράμιλλη Devil online παιχνίδι - συναρπαστικό είδος δράσης και φαντασίας των στρατιωτικών θεμάτων. Shareware έργου, έτσι ώστε κανείς δεν απαιτεί από εσάς να υποχρεωτικών εισφορών για τη χαρά της συμμετοχής σε συναρπαστικά γεγονότα που αναπτύχθηκαν στην αρχαία Κίνα. Ταξιδεύετε στην ατμόσφαιρα των θρύλων και των μύθων, και το βαθύτερο θα διεισδύσει στα μυστικά του μυστηριώδη κόσμο, θα είναι πιο ενδιαφέρον να παίξει Απαράμιλλη Devil . Για παράδειγμα, κινούνται μέσα από τα επίπεδα, ο παίκτης ανοίγει σταδιακά μέχρι το δυναμικό του έργου LineKong. Ξεδιπλώστε όλα τα μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και σύντομα θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι απλά δεν μπορεί να ξεκολλήσω από το gameplay. Προσφέρει μοναδική μάχη για την καρδιά του κόσμου, αιματηρές μάχες στην αρένα της μάχης πανοπλία, επικίνδυνη πολιορκία, και πολλά από τα πιο εντυπωσιακά καθήκοντα αναζήτηση. Απαράμιλλη Devil παιχνίδι εξαλείφει εντελώς κουραστική εργασία. Θα είναι συνεχώς σε κίνηση και τις ανησυχίες. Στις δύο ηπείρων που αποτελείται από 40 περιφέρειες όπου carousing ακόμη και με την ενεργό! Εκκίνηση Απαράμιλλη Devil παίζετε τώρα, για να επαληθεύσουν με ανεξάρτητο τρόπο αυτό!

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο παιχνίδι χρειάζονται Απαράμιλλη Devil καταχώρισης. Ενημέρωση διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον κωδικό για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Συμμετοχή στο παιχνίδι Απαράμιλλη Devil προσφέρει μια ευκαιρία για να κατεβάσετε τον client. Αλλά πρώτα να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας θα είναι κατάλληλο. Για το παιχνίδι που προβάλλει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- OS Windows XP ή Windows 7?

- Core 2 Duo 1. 6 GHz?

- Γραφικά GEFORCE2 MX440?

- RAM 1 Gb?

- Σκληρός δίσκος 2 Gb.

Μετά από να εμφανιστεί για πρώτη φορά σε έναν φανταστικό κόσμο, δεν θα πρέπει να χαθεί. Δεν πρέπει να συγχέεται ότι είστε απλώς ένας πρωτάρης εδώ. Σίγουρα τελικά να φτάσει ιλιγγιώδη ύψη. Μια εγκυκλοπαίδεια ενσωματωμένο παιχνίδι - μια μεγάλη βοηθός που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όλες τις πτυχές. Πρέπει να μάθεις razdobyvat απαραίτητους πόρους για να παράγουν πολύτιμα αντικείμενα, να βελτιώσει τους, καθώς και τα προσωπικά χαρακτηριστικά που αντλείται από την εκτέλεση διαφόρων εργασιών. Επιπλέον, UD παιχνίδι δίνει την ευκαιρία να περιέχει το ζώο. Το κατοικίδιο ζώο σας θα είναι μια μεγάλη βοήθεια στις μάχες, το πιο σημαντικό είναι σωστά εκπαιδεύσει και να δοθεί η δέουσα προσοχή. Πολλές μάχες που πρέπει να! Στο δρόμο συνάντησε πολλές φορές το κακό τέρατα που θέλουν να καταστρέψουν. Και οι άλλοι παίκτες είναι δυνητικοί ανταγωνιστές σας.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι Απαράμιλλη Devil , να αποφασίσει τον χαρακτήρα που ανήκουν σε μία από τις διαθέσιμες φυλές. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Astromantami (σοφοί μάγοι) Lovchev (τεχνίτες για να ελέγχουν τις ενέργειες του εχθρού) ή Warriors (γενναίοι, ισχυροί και γενναίοι μαχητές). Για κάθε τάξη έχει το δικό του δρόμο ανάπτυξης. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε και ειδικές γνώσεις. Έτσι Astromanty μπορεί να γίνει Ketu (δική μαγεία πάγο και φωτιά) ή Ράχου (τη δική του μαγεία του αέρα και τα δηλητήρια), παγίδευση - σκοποβολή (κύριο όπλο - το τόξο) ή εκτελέσεις (Glaive ιδιοκτήτες), και πολεμιστές - Typhoon (δύο σπαθιά να επιτεθούν) ή Inferno (two-handed σπαθί επίθεση). Όποιος κι αν γίνει, εκτιμώ δώρισε τα ταλέντα, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, επειδή κάποιος από τους αγώνες έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης.

Αποστολές Magazine αποτελείται από 2.000 είδη PvE, PvP και GVG θέσεις εργασίας. Μια τέτοια αφθονία της δράσης του παιχνιδιού δεν επιτρέπει να χάσετε ένα λεπτό! Δοκιμάστε - και οι προσπάθειές σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Υπάρχει ένα σύστημα ανταμοιβής σας επιτρέπει να κάνετε τα σωστά πράγματα και το πώς διαφορετικές πόρων και zapoluchat τίτλο. Αύξηση τίτλο του, θα γίνει πιο σεβαστή, ώστε να μην καθίσει πίσω - όλα εξαρτώνται από εσάς!

Θα ήταν χρήσιμο να βρούμε συμμάχους. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μέρος σε μαζικές μάχες, θα αισθάνονται συνεχώς την υποστήριξη και να κάνουν φίλους με μεγάλα κατορθώματα!

Το παιχνίδι θα ευχαριστήσει τους οπαδούς του ένα καλό ελεύθερο χρόνο πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό το έξυπνο gameplay και όμορφα γραφικά, και λεπτομερώς όλα τα στοιχεία, και την ελευθερία να κινηθεί προς τα εμπρός, και την ισορροπία των χαρακτήρων, και πολλά άλλα χρήσιμα πράγματα. Αφήστε όλες τις προσδοκίες σας ικανοποιούνται, και καλή τύχη δεν αφήνει ποτέ!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more