Σελιδοδείκτες

Two Worlds 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Two Worlds 2

Two Worlds 2 παιχνίδι, το οποίο αποτελεί συνέχεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού Two Worlds και αναφέρεται στα παιχνίδια ρόλων.

Εκδηλώσεις στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε Antalor, φανταστικό κόσμο του παιχνιδιού. Εδώ θα διερευνήσει τις διάφορες νησιά. Μπορείτε να μετακινήσετε μέσα στο νερό για τις καλύτερες εγκαταστάσεις για κολύμβηση, αλλιώς μπορείτε να πνιγεί. Μπορείτε να περπατήσετε σε ξηρά πόδια ή βόλτα με το άλογο.

Κατεβάστε το Two Worlds 2 από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, είναι προς το παρόν διαθέσιμο flash έκδοση. Κατεβάστε το Two Worlds 2 χρήστες μπορούν μόνο οι ενήλικες ή οι γονείς των παιδιών που δεν διαθέτει επί του παρόντος δεκαοκτώ χρόνια.

Οι προγραμματιστές συνιστούν πριν από το παιχνίδι για να δείτε σχετικά με Two Worlds 2 βίντεο για να εξοικειωθείτε με το gameplay.

Game Two Worlds 2 ανασκόπηση αποκαλύπτει τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: την ικανότητα του χαρακτήρα, τα χαρακτηριστικά του, το πέρασμα των αναζητήσεων και έτσι

Σε παιχνίδι Two Worlds 2 θα παίξει έναν χαρακτήρα που έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Ισχύς - η ικανότητα να ισχύουν διαφορετικά επίπεδα των ζημιών, καθώς και την ικανότητα να προκαλούν τη μεγαλύτερη ζημιά - κρίσιμη.

2. Αντοχή - η ικανότητά του να αντισταθεί τις επιθέσεις του εχθρού και το επίπεδο της υγείας.

3. Hit - αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει το πόσο καλά μπορείτε να χτυπήσει το στόχο.

4. Δύναμη της θέλησης - είναι η επιθυμία σας να αντισταθούν στις διάφορες βάσανα και την επιθυμία για την αντιμετώπισή τους. Επίσης, η δύναμη της θέλησης μπορεί να αυξήσει την δύναμη ξόρκι.

Δεξιότητες επηρεάζουν πλήρως την ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν και να λαμβάνετε. Θα εξαρτηθεί επίσης από τον ιατρικό σας φάκελο. Με τη μετάβαση σε ένα νέο επίπεδο μπορείτε να πάρετε ένα νέο ζευγάρι γυαλιά χαρακτηριστικά και ως εκ τούτου την αύξηση.

Two Worlds II παιχνίδι στο οποίο ο χαρακτήρας έχει τα ακόλουθα προσόντα:

1. Μάχη - είναι η ικανότητα του χαρακτήρα στη μάχη, οπλισμός του, την προστασία και τις δεξιότητες επίθεση.

2. Magic - είναι η ικανότητα ενός χαρακτήρα να σημάνει: γνώση ορισμένων τύπων ξόρκια, η δυνατότητα να καλέσει τα πλάσματα, τα διαφορετικά είδη των επιθέσεων. Στη μαγεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά γοητεύει.

3. Σκοποβολή - είναι η ακρίβεια σας, και την κατοχή των διαφορετικών τύπων των όπλων μικρού διαμετρήματος.

4. Έγκλημα - ένα μέτρο της εγκληματικής δραστηριότητας σας.

5. Τέχνη - είναι ικανότητές σας σε διάφορα είδη χειροτεχνίας, το ποσοστό απασχόλησης σας σε αυτή τη μορφή. Επίσης, η δυνατότητα να αποσυναρμολογήσει τα όπλα και πανοπλίες, και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτά ή άλλα στοιχεία για τη βελτίωση της άλλα στοιχεία.

6. Γενικά - είναι μια πλήρης χαρακτηρισμός όλων των δεικτών, συμπεριλαμβανομένης της υγείας, την ευκινησία, την ευφυΐα και την ικανότητα.

Για να κατανοήσουμε πλήρως τις ικανότητές σας, θα θέλετε να διαβάσετε ένα ειδικό βιβλίο. Δεξιότητες μπορεί να αλλάξει την επιλογή των όπλων.

Αναζητήσεις Two Worlds 2 μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Μπορείτε να εκτελέσετε τα καθήκοντα των διαφόρων συντεχνιών, αλλά δεν ανήκουν.

Two Worlds 2 παιχνίδι, το οποίο είναι γεμάτο μαγεία και μάχες. Εδώ θα μάθετε τα μυστικά της αλχημείας και την επιθυμία να επιτύχουν τους στόχους τους. Είναι το Two Worlds II θα πρέπει να αποδείξει τον εαυτό του ως ένα σκληρό και μαλακό χέρι.

Βουτιά ανεμοστρόβιλος γεγονότα του παιχνιδιού Two Worlds 2 και δεν θα το μετανιώσετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more