Σελιδοδείκτες

Τρία βασίλεια

Εναλλακτικές ονομασίες: 3 Βασίλειο

Τρία βασίλεια Online - είναι δωρεάν multiplayer online role-playing game, που είναι το πνευματικό τέκνο του studio IT Επικράτεια. Τρία βασίλεια σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι πολύ παρόμοιο με το πολύ γνωστό και ήδη αγαπούν όλα τα gamers browser-based παιχνίδι ρόλων Fight Club, αλλά εκτός από τις ομοιότητες στο παιχνίδι μας, υπάρχουν μερικές θεμελιώδεις διαφορές και ένα ζευγάρι των καινοτομιών που μεταμορφώνουν το gameplay όμορφα.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Τριών Βασιλείων δεν παίρνει πολύ χρόνο και είναι πολύ απλή prodeduroy. Απλά πρέπει να εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα του παιχνιδιού σας, έναν κωδικό πρόσβασης για την πρόσβαση στο παιχνίδι και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτή τη διεύθυνση θα σας αποσταλεί ένα email ειδοποίηση ότι η εγγραφή ολοκληρώθηκε των Τριών Βασιλείων. Το ίδιο το παιχνίδι είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης, αυτό δεν είναι απολύτως απαιτητική vashemmu "υλικό". Το μόνο που χρειάζεστε - σε οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Internet και ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Εκδηλώσεις στο παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από την αιώνια πάλη μεταξύ των δύο μεγάλων εθνών. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι δεν υπάρχει καμία μάρκα των σφετεριστών και των υπερασπιστών, αρνητικά και θετικά χαρακτήρες. Και οι δύο αυτές φυλές μάχονται για το δικαίωμα να αποικίσουν την ελεύθερη μη κατειλημμένο έδαφος, η οποία συνεχώς καταπατά τις δυνάμεις των αντιπάλων τους. Τρία βασίλεια Online παιχνίδι, με βάση την ιδεολογία υιοθέτησε την απόρριψη της "ασπρόμαυρη" συνεργασία εδώ όλοι οι παίκτες είναι ίσοι και μπορούν να κάνουν όσο πιο ομαλή ευγενείς πράξεις, και όχι πάρα πολύ.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι το παιχνίδι Τριών Βασιλείων on-line, που αρχικά σχεδιάστηκε ως ένα πρόγραμμα περιήγησης, μπορεί να καυχηθεί για ένα ελαφρύ πελάτη για το παιχνίδι, το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο για λήψη απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι σε περίπτωση τυχόν προβλήματα με τον browser σας, είστε πάντα σε θέση να μπείτε στο παιχνίδι.

Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού είναι turn-based, όπως πάντα. Όλα αυτά είναι στο οπλοστάσιο του χαρακτήρα σας από την αρχή - μόλις λίγα χτυπήματα και ένα ζευγάρι των ξόρκια, αλλά με κάθε αυξήσει το επίπεδο της μαγικό βιβλίο σας και θα ανανεωθεί το απόθεμα της γνώσης θα αυξηθεί, και το χαρακτήρα σας, θα μάθετε περισσότερα πολεμικές τεχνικές. Στην πραγματικότητα, ακριβώς το ίδιο με την ντουλάπα και οπλοστάσιό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με λίγη ή καθόλου τίποτα, αλλά στο παιχνίδι μετά από να περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, έχεις την επαρκή ποσότητα του εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών και των στερεών οπλοστάσιο. Και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε - να καταστρέψει ένα ζευγάρι από αιμοδιψή τέρατα. Παίξτε online παιχνίδι Τριών Βασιλείων παρακαλώ αναγκαστικά όλοι, ως ανεμιστήρες πάλης και τους γνώστες ενδιαφέρουσες ιστορίες και μυστηριώδη ιστορίες.

Στο παιχνίδι Τριών Βασιλείων θα είναι ενδιαφέρον για τους οπαδούς των αναζητήσεων μόνο και μόνο επειδή το παιχνίδι είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο για όποιον αγαπά να εκτελεί τα καθήκοντά του παιχνιδιού. Όφελος της πολυμορφίας και της εξέλιξής της πολυπλοκότητας είναι πολύ υψηλό, τόσο βαρεθεί σίγουρα δεν χρειάζεται να. Στην πραγματικότητα, πέρα ​​από τη στρατιωτική δράση, μπορείτε πάντα να κάνετε κάτι για την ψυχή. Στο μεταξύ οι σφοδρές αιματηρές μάχες, μπορείτε να ξεκινήσετε τη συλλογή και την επεξεργασία των πόρων zalevareniem ή ακόμα και σφυρηλάτηση όπλα και πυρομαχικά. Αν επιλέξετε το επάγγελμα του χρυσοχόου, μπορείτε να βασιστείτε με ασφάλεια σε στέρεες pribyi. Κατ 'αρχήν, υπάρχουν πιο απλό επάγγελμα, όπως την αλιεία. Πηγαίνοντας πέρα ​​από τα όρια της πόλης, θα πρέπει να κρατούν πάντα ένα αυτί στην οξεία, γιατί σίγουρα θα περιμένει ανελέητη και τρομερά τέρατα, και συμφωνείτε ότι η καταπολέμηση των σοβαρών εχθρό χρήση δολωμάτων ή να πάρει εργαζόμενος - δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Αναπαραγωγή Τρία βασίλεια θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον αν ενταχθούν συναδέλφους σας σύντροφοι. Το παιχνίδι έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση - το κυνήγι. Έτσι, να πάρει σε μια συγκεκριμένη περιοχή στον χάρτη, μπορείτε να δείτε όλους τους εδώ παρόντες σε τέρατα και τους αντιπάλους να επιλέξουν οι ίδιοι σε θέση της. Αν δεν θέλετε να πολεμήσει, τότε μπορείτε πάντα να posobirat ποικιλία συστατικών για φίλτρα και τα φίλτρα σας.

Έτσι, εάν είστε κουρασμένοι από τη μονοτονία της καθημερινότητας στο γραφείο, αν εξακολουθούν να καίγονται μέσα λαχτάρα τα ταξίδια και την αναζήτηση για περιπέτεια, τότε αυτό το παιχνίδι θα σας αγαπήσουν και θα σας επιτρέψει να νιώσετε τη χαρά του παιχνιδιού. Εγγραφείτε και να αποδείξει ότι αξίζει να φορούν τον τίτλο του best!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more