Σελιδοδείκτες

Triviador

Εναλλακτικές ονομασίες: Trividator

Game Triviador ένα browser game, το οποίο συνδυάζει την κατοχή της γνώσης σε διάφορους τομείς και μάχες.

Στο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Triviador εγγραφή γίνεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, καθώς έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν μέσα από το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης στο Διαδίκτυο - Facebook. Συμμετοχή στο παιχνίδι και η διεπαφή χρήστη του ιστοτόπου παρουσιάζονται στα αγγλικά.

Για να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια Triviador θα χρειαστεί να κάνετε τα εξής:

1) Βρείτε επίσημη ιστοσελίδα Triviador, ενώ χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης που ξέρετε. Για παράδειγμα, Yandex.

2) Μόλις ανοίξετε την ιστοσελίδα, πριν να αρχίσει αμέσως τη λήψη παιχνιδιών. Θα εμφανιστεί το ερώτημα αν θέλετε να δημιουργήσετε. Αν διαφωνείτε, τότε απλά κάντε κλικ στο X στην επάνω δεξιά γωνία. Και αν το αντίθετο, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο κουτάκι «Sing εδώ». Μετά από αυτό θα δείτε τη φόρμα εγγραφής.

3) Στο πρώτο κελί εγγραφής Email (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας).

4) Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το επόμενο κελί με κωδικό πρόσβασης (κωδικός πρόσβασης). Πρέπει να είναι αρκετά μοναδική και να περιέχει γράμματα και αριθμούς.

5) Στη συνέχεια, επιλέξτε Usename (όνομα χρήστη σας).

6) για να διαβάσετε τα τμήματα που είναι κάτω, αν συμφωνείτε μαζί τους, η σήμανσή τους. Θα πρέπει να κάνετε κλικ στις πλατείες, που είναι απέναντι από τα στοιχεία.

7) Και στο τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή «Εγγραφή».

Τώρα είστε ένας νόμιμος χρήστης Triviador παιχνίδια και όλα τα επιτεύγματά σας θα αποθηκευτούν.

Παίξτε Triviador κρατώντας όλα τα επιτεύγματα τους, μπορεί να καταχωρηθεί μόνο οι χρήστες του παιχνιδιού. Δεδομένου ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης, καταβάλλεται η μεγαλύτερη προσοχή σε υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet. Παραμέτρων του συστήματος του υπολογιστή θα πρέπει να είναι μικρότερη από το μέσο όρο. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι το παιχνίδι λειτούργησε καλά.

Στο παιχνίδι browser που θα παίξει Triviador άνδρες που θα δώσει χρώμα και θα έχετε το κάστρο σας. Χρώματα στο παιχνίδι: μπλε, κίτρινο και κόκκινο.

Μάχες σε απευθείας σύνδεση Triviador ασυνήθιστο. Επιλεγμένα για τις δύο αντιπάλους μάχη. Μπορεί εσείς ή κάποιος οι άλλοι δύο παίκτες είναι.

Ως μια μονομαχία θα σας δοθεί μια ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ποιος απαντά στο ερώτημα αυτό σωστά κερδίζει. Αφού η απάντηση είναι ένας αγώνας όπου ο νικητής σκοτώνει τον ηττημένο και παίρνει τη θέση του.

Το παιχνίδι θα είναι μπροστά σας είναι ένας χάρτης της Γης, θα πρέπει να κερδίσει. Τα περισσότερα μπορείτε να κερδίσετε, τόσο περισσότερο των υποτρόφων σας θα τοποθετηθεί στο χάρτη, και έτσι θα γίνει ο νικητής.

Ερωτήσεις στο παιχνίδι είναι αρκετά απλή. Προέρχονται από διαφορετικούς τομείς: από την ιστορία και τελειώνει με δημοφιλή κινούμενα σχέδια.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι φυλλομετρητή δωρεάν Triviador σας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και την ικανότητα να κατακτήσει τον κόσμο με το χαρακτήρα του.

Σύνδεση Triviador στο παιχνίδι και να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματά σας. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε, σίγουρα θα έρθει για να κερδίσει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more