Σελιδοδείκτες

Trine 2 Expanded Edition

Εναλλακτικές ονομασίες: Trine 2 Expanded Edition

Επεξεργαστής: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Χώρος στο δίσκο: 1. 5 GB

Arcade παιχνίδι που αναπτύχθηκε από μια από τις φινλανδικές εταιρείες, συνεχίζει τις παραδόσεις ιδρύθηκε πριν από πολλά χρόνια, στην αυγή των ηλεκτρονικών παιχνιδιών - Trine 2

. Trine 2 μηχανική παιχνίδι είναι πολύ παρόμοιο με το παρελθόν δημοφιλές παιχνίδι όπου ο παίκτης έπεσε κάτω από τον έλεγχο των τριών Lost in Time Viking. Κάθε ένας από τους χαρακτήρες είχαν τις εξαιρετικές ικανότητές τους, και μόνο με τη χρήση των δεξιοτήτων του κάθε μέλους της ομάδας θα μπορούσε να περάσει το επίπεδο μέχρι το τέλος. Παιχνίδι Trine 2 έχει επίσης τρεις βασικούς χαρακτήρες - έξυπνη και γρήγορη κλέφτης Zoya, ισχυρό και απαραίτητο melee ιππότης Πόντιο και μάγος στοιχεία ελέγχου Amadeus. Κάθε μέλος της ομάδας είναι σε αντίθεση με ένα άλλο, και να χρησιμοποιούν τα βασικά τους χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα μπορεί να επιτευχθεί πριν από την λύση του οικοπέδου.

Οικόπεδο

Παιχνίδι Trine 2 συνδέεται πολύ συγκεχυμένη οικόπεδο, όπου θα πει όλη την backstory του σύμπαντος Trine 2, το παιχνίδι εύκολο και δύσκολο ταυτόχρονα. Η αφήγηση του παιχνιδιού από το σημείο όπου το πρώτο μέρος τελείωσε. Fairy βασίλειο σώθηκε, το κακό ξόρκια καταστράφηκαν, αλλά το ειδύλλιο κράτησε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και πάλι όλο τον κόσμο, όπου οι κύριοι χαρακτήρες ζουν υπό σοβαρή απειλή. Αυτή τη φορά ο κύριος τεχνούργημα Trinh 2, το οποίο ρυθμίζει τον κόσμο και το σύμπαν στην ταραγμένη του ξανά και ξανά για να σώσει τον κόσμο που χρειαζόταν τρία ανόμοια χαρακτήρες, και τη συγκατάθεσή τους για να είναι ένα κατασκεύασμα της αποστολής αποφάσισε να μην ζητήσει. Μια άλλη ατυχία για gaming σύμπαν Trine 2 ήταν η εισβολή των goblins με επικεφαλής τον ηγέτη τους, αποφάσισε να καταστρέψει το γνωστό κόσμο και να πάρουν τον έλεγχο του τεχνουργήματος.

Heroes

Το Trine 2 πρέπει να παίξει όλους τους χαρακτήρες, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις τους σε εκατό τοις εκατό, αλλά τις περισσότερες αποστολές έχουν πολλές επιλογές για την αναπαραγωγή και οι ίδιοι μπορεί να διακρίνει ακόμα και για τα κατοικίδια ζώα. Μάγος και μάγος Amadeus ζωντανό παράδειγμα της ειρηνιστής, γιατί δεν έχουν στο οπλοστάσιό Ινστιτούτο μία επίθεση ικανότητες του και χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να δημιουργήσει. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό θα επιτρέψει να περάσει μέσα από την απόκοσμη βάλτους και να προχωρήσουμε μέσα από τη μεγάλη άβυσσο, επειδή η Amadeus θα δημιουργήσει εκ του μηδενός κύβους αέρα και τις πυραμίδες για να χτίσει γέφυρες. Με μάγος δεξιότητες νηστεία, την ποσότητα, την ποιότητα και το μέγεθος των αντικειμένων θα αυξηθεί. Ο Πόντιος, ο ιππότης με το οστό, η φύση του, τη φύση του είναι ένας αγώνας, και οι περισσότεροι αντίπαλοι που θα αντιμετωπίσει, τόσο πιο άνετα θα νιώθει. Χρησιμοποιώντας ένα σπαθί και ασπίδα, καθώς και πολλές ικανότητες δύναμης, Πόντιο θα είναι σε θέση από μόνη της να κρατήσει την πίεση του εχθρού, ενώ οι εταίροι του θα πρέπει να ασχολούνται με τα λιγότερο σημαντικά πράγματα. Παιχνίδι Trine 2 έχει έναν τρίτο χαρακτήρα που, ακριβώς, που ξεχωρίζει από αυτό το πολύ εταιρία. Αυτό κλέφτης, αυτό κλέφτης, ευκίνητη και γρήγορη, ικανή prolazili και στις πιο δυσπρόσιτες γωνίες, ανεβαίνουν τα αμπέλια και τα σχοινιά, και μερικές φορές, μπορεί να δείξει τα δόντια του, αποδεκατίζοντας τους εχθρούς τους από ένα μικρό τόξο, αλλά η πιο χρήσιμη δεξιότητα στο οπλοστάσιό της, θα είναι μια φούσκα με χαμηλή βαρύτητα, σύμφωνα με την οποία θα είναι σε θέση να αυξηθεί προς τα πάνω. Αυτό ποικιλία διαφορετικό παιχνίδι Trine 2 είναι μια τεράστια ποικιλία από επιλογές και περίπλοκο αποστολές οικόπεδο, να συμπληρωθεί το χείλος με γρίφους, και να διακρίνουν το παιχνίδι από τα άλλα παιχνίδια.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more