Σελιδοδείκτες

Δοκιμές εξέλιξης: Gold Edition

Εναλλακτικές ονομασίες: Δοκιμές εξέλιξης: Gold Edition

Απαιτήσεις συστήματος:

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo ® E6700 ή AMD Athlon64 X2 6000 +

RAM: 2 GB και άνω

Κάρτα Γραφικών: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850

Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο: 4 GB

Trials Evolution: Gold Edition - μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς μοτοσικλέτες arcade racing με πρόσβαση σε έναν πλούτο από το μυαλό-blowing ακροβατικά και άλματα. Στο Gold Edition του παιχνιδιού έγινε μέρος του αρχικού arcade και δύο προσθήκες σε αυτό - Riders of Doom και την προέλευση του πόνου. Σε αντίθεση με την έκδοση της κονσόλας του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε για τις περισσότερες πλατφόρμες platformers χρόνο νωρίτερα, δοκιμές εξέλιξης χρυσό έκδοση pc έκδοση διαθέτει μια εκτεταμένη λίστα των διαθέσιμων αποστολές και τρόπους παιχνιδιού.

Gameplay

Δοκιμές εξέλιξης έκδοση χρυσού το 2013 δεν ελέγχει είναι πολύπλοκη και γενικά φαίνεται αρκετά απλό. Το παιχνίδι μοιάζει με το παλιό pixel αγώνα οκτώ-bit για τις μοτοσικλέτες, αλλά και με πιο ενδιαφέροντα και εξελιγμένα γραφικά. Κατά κανόνα, μπροστά μας θα είναι μια μοτοσικλέτα, τα οποία θα δούμε μόνο από τη μια γωνία - πλευρά. Σύμφωνα με τη μοτοσικλέτα θα είναι κάτι παρόμοιο με το κομμάτι, όπως, γιατί σπάνια συμβαίνει ακριβώς ευθεία, και θα περνούν το χρόνο κυρίως άλμα με τεράστιους ογκόλιθους από την άλλη τεράστιους ογκόλιθους, swinging πλατφόρμες οικοδομών, καύση πετρελαίου derricks διάσπαρτα από ένα γιγάντιο τροχό κάδοι και πολλά άλλα. Το κύριο καθήκον της να ενώσει όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού Trials Evolution: Gold Edition είναι πιασάρικο κομμάτι για να περάσει πάνω από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να κερδίσετε ένα από τα μετάλλια τρεις. Ακριβώς για να παίξει και τον τρόπο επίτευξής τους, και η κύρια διαφορά είναι η συνήθης βρωμιά και δοκιμές εξέλιξης έκδοση χρυσού, οι οπαδοί τείνουν να αγοράζουν ότι η μη ασήμαντο έργο. Εφόσον κατά τη συνήθη αγώνες, τα πάντα είναι εύκολο - Τύπου για το φυσικό αέριο και να προσπαθήσουμε να τεθεί σε στροφές, και η κίνηση είναι προς τα εμπρός και προς τα εμπρός μόνο, τότε ο χρυσός έκδοση Δοκιμές εξέλιξης το 2013 ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Εδώ, ο παίκτης δεν θα έχει χρόνο να κάνει πίσω, να προετοιμαστούν για το άλμα, την ισορροπία σε έναν τροχό, και ακόμη και να κάνει ρόδα πριν - όλα για να επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο στόχων.

Κίνδυνος - ένας ευγενής σκοπός

Παιχνίδι συλλαμβάνει αμέσως και μόνιμα και δεν είναι το μυαλό-blowing γραφικά ή περίπλοκο gameplay, και μια κίνηση και η αδρεναλίνη, η οποία δεν είναι περισσότερο από αρκετό για ένα παιχνίδι. Με κάθε νέο επίπεδο δοκιμών εξέλιξης χρυσό έκδοση pc τίθεται μπροστά σας όλα τα νέα καθήκοντα, σταδιακά αυξανόμενης πολυπλοκότητας τους, αναγκάζοντας την αναζήτηση νέων προσεγγίσεων για τον κίνδυνο και να εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη νίκη. Συχνά θα περιμένει απροσδόκητες εκπλήξεις όταν θα πρέπει να περάσει μια γραμμή σε μια μοτοσικλέτα με ένα σπασμένο δεξαμενή, χάνοντας καυσίμου ή να στερηθούν τα φρένα του ποδηλάτου. Αλλά αυτό δεν είναι όλα, επειδή πνευματώδης προγραμματιστές μπορούν να αντικαταστήσουν το ποδήλατό σας και να κάνει παράξενα αντικείμενα, από σκι και ένα κομμάτι κόντρα πλακέ και τελειώνει με ένα ιπτάμενο δίσκο.

Διαδίκτυο

Ένα άλλο σημαντικό μέρος των σύγχρονων παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών εξέλιξης έκδοση χρυσού, τα οποία τείνουν να αγοράσει ένα πολύ διασκεδαστικό και ακραίες λάτρεις των σπορ, αυτή η επιθυμία να μοιραστείτε ή να καυχηθεί με άλλους οπαδούς του παιχνιδιού, το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένες δυνατότητες ένταξης στο Διαδίκτυο. Έτσι, χρησιμοποιώντας μια ειδική υπηρεσία, μπορείτε να προσθέσετε τα παιχνίδια εγγραφή άμεσα την άφιξή τους από το κύριο μενού του παιχνιδιού στο YouTube, να κατεβάσετε ή να δημιουργήσετε τα δικά σας κομμάτια για να μοιραστείτε με άλλους οπαδούς του αγωνιστικά διασκέδαση.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more