Σελιδοδείκτες

Trainz 2012. Σιδηροδρομικές σας

Εναλλακτικές ονομασίες: Trainz 2012. Σιδηροδρομικές σας

Απαιτήσεις συστήματος:

Επεξεργαστής: Pentium D 3. 4 GHz

RAM: 1 GB

Βίντεο: 128 MB

Χώρος στο δίσκο: 16 GB

Trainz 2012. Σιδηροδρομικές σας - πλήρη προσομοίωση του ελέγχου των τρένων όλων των τάξεων και χρώματα, που κυμαίνονται από τις ατμομηχανές ατμού και τελειώνει με σύγχρονα τρένα υψηλής ταχύτητας. Ενιαίες, και ακόμη και ένα μικρό ηρεμώντας χαλαρωτικό ήχο των τροχών, αναβοσβήνει τοπίο έξω και η γραμμή σιδηροδρομικές γραμμές, που εκτείνεται προς τον ορίζοντα, αυτό είναι ό, τι η διαδρομή με το τρένο για να Trainz Simulator 2012. Αλλά όλη αυτή η ρομαντική του δρόμου υπάρχει ένα μειονέκτημα. Ποιοι είναι οι αγόρια και κορίτσια ακόμη και μερικά σε ένα τεράστιο τρένα σιδήρου, δεν θέλουν να είναι στην καμπίνα του και να πάει σε ένα μακρύ ταξίδι. Τρένο μυρωδιά του πετρελαίου, αντίθετο άνεμο, όλα αυτό το παιχνίδι προσομοιωτή trainz 2012 δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Ωστόσο, όλες οι άλλες χαρές και τις λειτουργίες διαχείρισης μακρά τρένα, των επιβατών ή εμπορευματικών αμαξοστοιχιών σε trainz 2012

Τέθηκε σε εφαρμογή σε υψηλό επίπεδο.

Τρένο αναχωρεί

Σε προσομοιωτή trainz 2012 ό, τι δεν θα πρέπει να περιορίζεται μόνο τρέχει το τρένο, θα υπόκεινται τα βέλη, οδικούς κόμβους και άλλα συνήθη χαρακτηριστικά της ζωής του σιδηροδρόμου. Θα μάθετε πώς να γρήγορα και εύκολα να καταλάβει το τεράστιο ποσό των ράμματα σιδηροδρόμων συνειδητοποιούν αυτό σημαίνει ότι όλα τα είδη των σημάτων κυκλοφορίας, να μάθουν όλα τα είδη σήματα σηματοφόρων. Σε trainz 2012 μπορεί να διαχειρίζεται όχι ένα, αλλά πολλά τρένα, και μπορείτε να πάρετε ως οδηγός μιας από τις ενώσεις ή τον έλεγχο όλων των αεροφωτογραφιών. Προσομοιωτή Trainz 2012 το παιχνίδι θα σας πάρει για να προσαρμόζεται συνεχώς τη θέση του προσωρινού, επειδή η ακρίβεια της αμαξοστοιχίας για μια από τις πιο σημαντικές ιδιότητες. Εργασίες θα εξαρτάται πάντα από τη στιγμή που θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να παραδώσει επιβατών ή εμπορευμάτων, η διαδρομή δεν έχει χαθεί στο συγκρότημα διαπλοκή των σιδηροδρόμων. Σε κατάσταση πλήρους προσομοίωσης, το έργο σας θα είναι ακόμα πιο περίπλοκη, δεδομένου ότι θα πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς την ταχύτητα του, ανάλογα με το φορτίο που μεταφέρουν, θα πρέπει να αποφεύγεται διαφορετικά καταστροφή. Και αν έχετε βαρεθεί με τα σύγχρονα τρένα στην Trainz 2012. Σιδηροδρομικές σας έχουν την ευκαιρία να καθίσει σε ένα κλασικό τρένο ατμού και δαπανούν για ιστορική διαδρομή.

Επεξεργαστή

Η κύρια καινοτομία του τελευταίου τμήματος του προσομοιωτή του τρένου ήταν το προηγμένο επεξεργαστή, όπου θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας κόσμο. Εδώ είναι πού να στραφούν, εκτός από τον επόμενο χιλιόμετρα τρόποι που μπορείτε να βελτιώσετε τα τοπία, η δενδροφύτευση, την ανέγερση κατοικιών και αλλάζουν το τοπίο για τη δική σας. Αυτό το πολύχρωμο και σχεδόν άπειρη στις δυνατότητες του σχεδιαστή, έχει μια ευρεία επιλογή των τρένων και αυτοκίνητα, και θα είστε σε θέση να εισπράξει τη σύνθεση των ονείρων τους και να σας το στείλουμε δημιουργούνται με τον ίδιο τρόπο. Ολόκληρη η συλλογή παιχνίδι έχει πάνω από 400 λειτουργικές μονάδες πραγματική εξοπλισμού της αμαξοστοιχίας, που κυμαίνονται από την κλασική μονάδων παραγωγής ατμού και τελειώνει με υπερσύγχρονα τρένα υψηλής ταχύτητας. Όλα τα μοντέλα με εξαιρετική ακρίβεια μεταφέρθηκαν σε ψηφιακή μορφή και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας παρουσιαστεί ακριβώς το αυτοκίνητο ή τρένο, δεδομένου ότι υπάρχει ή υπήρχε, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more