Σελιδοδείκτες

Total War: Shogun 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 - υπολογιστή παιχνίδι στρατηγικής με turn-based, στρατιωτικές τακτικές. Παράξενο, αλλά το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από μια βρετανική εταιρεία, και κυκλοφόρησε ιαπωνική εταιρεία SEGA της. Πρόκειται για τη συνέχιση, ή η λεγόμενη νέα έκδοση του πρώτου τεύχους του μια σειρά από παιχνίδια - Total War. Σύμφωνα με τους ανεμιστήρες και τους κριτικούς, αυτή η νέα ενημερωμένη έκδοση, για να δείξει στον κόσμο το 2011, μια βελτιωμένη έκδοση από τις πρώτες προσπάθειες για την ανάπτυξη. Παιχνίδι Total War: Shogun 2 για τους ερασιτέχνες ή επαγγελματίες σε μια πιο στρατηγική θεώρηση.

Τι θα παίξετε το παιχνίδι, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και το download παιχνίδι Shogun 2 Total War. Είναι αυτό το μέρος του μια σειρά από παιχνίδια είναι διαθέσιμα για download σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεται να έχουν το απαραίτητο πρόγραμμα.

Το παιχνίδι Total War: Shogun 2 για να παίξει είναι να ξεκινήσει η σταδιακή στρατηγικής και τακτικής σε πραγματικό χρόνο. Πριν από την Total War - κλάσμα. Κύριο καθήκον σας είναι να διαχειρίζεται, θα διοικεί την κατάσταση σχετικά με το στρατηγικό χάρτη σε βήματα. Για κάθε βήμα που παίρνετε είστε υπεύθυνοι, υπό την εξουσία σας, όπως ολόκληρο το έθνος. Θα πρέπει να ασχολούνται με Reconnoitering, την οικονομία, την έρευνα, τη θρησκεία και άλλα σημαντικά ζητήματα για τη ζωή του κράτους. Πρωταρχικός στόχος στο παιχνίδι Total War: Shogun 2 - να ενώσει φεουδαρχικής Ιαπωνίας σε μια ενιαία απόφαση της κυβέρνησης κάτω από το έμβλημα της φυλής σας.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε τρία νησιά που ανήκουν σε μεγάλες πραγματικές Ιαπωνία - Honshu, Kyushu και Shikoku. Και τα γεγονότα pripadaet σε εμπόλεμα κράτη εποχή - την φεουδαρχική περίοδο της Ιαπωνίας στο XVI αιώνα.

Εσείς, ως ο ηγέτης υπεύθυνος για όλες τις μάχες που μπορεί να συμβεί τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα.

Όπως έχετε ήδη καταλάβει έχετε στην αρχή του παιχνιδιού να επιλέξει τη φυλή στην οποία θα ενταχθεί και το κεφάλι επάνω. Εδώ είναι δέκα φυλές

• Oda?

• Takeda?

• Hojo?

• Hattori?

• Shimazu?

• Tokugawa?

• Mori?

• Uesugi?

• η ημερομηνία?

• Tosokabe.

Oda - ένα από τα πιο φαύλο clans. Κάτοχος ισχυρό πνεύμα και το χαμηλό κόστος της μίσθωσης και το περιεχόμενο Ashigaru στρατιώτες.

Takeda - Βελτίωση του ηθικού του στρατού, καθώς η χαμηλότερη τιμή της μίσθωσης και το περιεχόμενο. Αλλά έμπειρους ιππείς.

Hojo - κλειδαριές που παρουσιάζονται δεν είναι ακριβά, όχι πολύ το κόστος κατασκευής και μείνετε μονάδες πολιορκία. Μπορείτε να νοικιάσετε έμπειρο ομάδες.

Hattori - μεγάλη ninja που γνωρίζουν την επιχείρησή τους. Καλή στρατεύματα κρύβονται στο πεδίο της μάχης, και εκπαιδευμένο Κλειδιά τέχνης.

Shimazu - πολύ αληθινό ηγέτες, προσλήψεις χαμηλό κόστος και σαμουράι διαμονής katana.

Tokugawa - βλέμμα πρέπει επαγγελματία, καλύτερες σχέσεις στη διπλωματία, την πρόσληψη χαμηλού κόστους και διαμονής των μοναχών.

Mori - μια μεγάλη απόσταση μετακίνηση των πλοίων. Χαμηλό κόστος κατασκευής και το όνομα του πλοίου.

Uesugi - τα καλύτερα μοναχοί, καλό εισόδημα από τις πωλήσεις, το χαμηλότερο κόστος των προσλήψεων και διαμονή Shohei.

Η ημερομηνία - σαμουράι με nodati ως ένα μπόνους για την επίθεση των παραγγελιών.

Tosokabe - μεγάλο εισόδημα από το αγρόκτημα αγρότες. Περιορίστε τοξότες σε χαμηλό κόστος μίσθωσης.

Γραφικά σε ένα καλό επίπεδο, μια μεγάλη μουσική παρτιτούρα.

Μπορεί να έχουν διαβάσει αυτή την κριτική, βλ. επίσης Total War: Shogun 2 βίντεο. Και τότε ήσυχα παιχνίδι Total War Shogun 2 Download.

Καλή παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more