Σελιδοδείκτες

Σύνολο Επιρροή

Εναλλακτικές ονομασίες:

Game Επισκόπηση Σύνολο επιρροή

Σύνολο επιρροή σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο στυλ Postapokaliptika καμία μηνιαία τέλη.

Οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι είναι οι εξής:

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP, Vista, 7

Επεξεργαστή με ταχύτητα ρολογιού 1,4 GHz

RAM: 512 MB RAM

Βίντεο: 3D επιταχυντή hardware με 128 MB VRAM

Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9. 0

DirectX 9. 0c

Πληκτρολόγιο και ποντίκι

Διαδίκτυο

Εάν έχετε έναν υπολογιστή Vista, βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί η συμβατότητα με τα Windows XP.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Σύνολο επιρροή είναι κατά κύριο λόγο ένα άλμα που απαιτείται πελάτη - ένα πρόγραμμα που βελτιστοποιεί την κίνηση στο Διαδίκτυο απλοποιεί γραφικά φόρτωμα. Αφού έχετε κατεβάσει, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνεται αυτόματα ανάλογα με τις ανάγκες. Με ενημερώσεις, να υπεισέλθω σε Σύνολο επιρροή on-line εγγραφή, μπορείτε να αποκτήσετε νέες δυνατότητες, τα στοιχεία, θα είναι επίσης διαθέσιμο για τους νέους ΧΥΤΑ. Το ίδιο το Total εγγραφή επιρροή είναι πολύ απλή - θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη που σας (το όνομα με το οποίο θα εγγραφεί στο παιχνίδι), τον κωδικό πρόσβασης και e-mail για να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια Σύνολο επιρροή σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι σας ζητά να επιλέξετε έναν από τους δύο servers για το οποίο το παιχνίδι είναι - Νεβάδας και της Αριζόνας. Η διαφορά μεταξύ των servers είναι ότι η Νεβάδα ήταν ανοιχτά αργότερα και υπάρχει μικρότερη συγκέντρωση έμπειρους παίκτες που θα σπάσει σύντομα στα αρχάριος μάχες αστέρι. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε αρκετά ικανός να μάχεται με έμπειρους μαχητές, αρχίζουν να παίζουν το παιχνίδι Σύνολο επιρροή σε απευθείας σύνδεση διακομιστή Αριζόνα.

Σε ένα λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και πέντε διαφορετικούς παίκτες. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο - το όνομα για το φύλο του χαρακτήρα και την εμφάνιση του μαχητή σας. Το παιχνίδι ξεκινά με εσάς ως ομάδα θα είναι δύο τυχαία μισθοφόρος. Μπορείτε να ξεκινήσετε στη θέση (στην περιοχή) Κρατήσεις, αλλά παγκόσμιο χάρτη, θα δείτε πολλές περισσότερες θέσεις. Κάθε τοποθεσία είναι μια πόλη με το νομό, και έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του πολέμου, το τοπίο της, τα όριά της κάνουν τα στοιχεία. Τοποθεσία είναι:

- Δάσος,

- Με διαφορετικούς τύπους των αστικών εξελίξεων,

- Τοποθεσίες όπου οι μισθοφόροι κατάρτισης

- Μια ξεχωριστή θέση φυλακή για εκείνους που παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού,

- Βάσεις και σημεία ελέγχου που μπορείτε να καταγράψετε τη γενιά του.

- Ειδικές περιοχές με τη μορφή των pits, όπου ο παίκτης μπορεί να εξάγει πολύτιμα ορυκτά.

Σύνολο επιρροή σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι έχει τρία είδη των χαρακτήρων:

- Τρεις φυλές σκύλων

- Άνθρωποι

- Miners.

Κάθε ένα από αυτά τα τρία έχει τα δικά του όπλα και πανοπλίες, καθώς και το σύστημα μάχης.

Όπλα στο παιχνίδι υπάρχουν είδη όπως

- Automatic

- Σε χρονικό διάστημα,

- Ρίψεις

- Βαρύ

- Εύκολο

- Melee,

- Miner.

Για να παίξετε online παιχνίδι Σύνολο επιρροή σε κατάσταση μάχης, θα πρέπει να εισάγετε την ειδική αρένα στην οποία υπάρχουν τρία είδη των αγώνων:

- Από την επιβίωση,

- Τοίχο σε τοίχο,

- Μάχη ομάδας.

Κάθε μάχη έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και την τακτική νίκη του σε αυτό της. Για να εξισώσει τις πιθανότητες των παικτών, όλες οι μάχες χωρίζονται σε πέντε σειρές επιπέδου με τη συμμετοχή παικτών με παρόμοια επίπεδα ανάπτυξης. Απλά, όταν παίζετε Σύνολο επιρροή, θα έχετε έξι δεξιότητες, που αντιστοιχούν στους έξι τύπους των όπλων. Αρχικά αναπτύχθηκε ικανότητα κατά 35%, αλλά και όταν χρησιμοποιείτε ένα όπλο, αυτή η ικανότητα αυξάνει καθώς αυξάνει τη ζημία της. Σύνολο επιρροή σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι χρησιμοποιεί antinakrut συστήματος και την ανάπτυξη δεξιοτήτων σε κάθε στάδιο έχει τα όριά της. Δεξιότητες μπορούν να βελτιωθούν με τη χρήση ειδικών εμφυτευμάτων - σε umelku, την υγεία, την πανοπλία, την ικανότητα, την παραγωγή. Επιπλέον, υπάρχουν perks ειδικές δεξιότητες (μπόνους για ορισμένες δεξιότητες), ο οποίος μελέτησε έναντι αμοιβής

- Επιβίωσης

- Βαρύ

- Κυβερνητικής

- Οι πλοίαρχοι των διαφόρων μάχης.

Σε σκύλους και οι ανθρακωρύχοι έχει επίσης perks της, όπως ο σκύλος - την ικανότητα να ανοίξει τις πόρτες.

Ιστορία του Κόσμου παιχνίδι ξεκινά με ένα άκρως απόρρητο στρατιωτικό πείραμα που διεξάγεται στις ΗΠΑ το 1941. Ως αποτέλεσμα αυτού του πειράματος ήταν η δίοδος είναι μια άγνωστη γη, ή ένας πλανήτης, ή ένα παράλληλο σύμπαν, ή σε μια απομακρυσμένη γωνιά της γης. Σε αυτόν τον τομέα έδειξε sverhneobhodimy γης για τα κρυστάλλινα ΧΧΙ αιώνα και πολλά μισθοφόρους πήγε να το εξαγάγετε - ή να λάβει μακριά από τους άλλους. Προκειμένου να επιβιώσουν, όχι μόνο ότι και να επιτύχει σε αυτόν τον κόσμο χωρίς τις συνήθεις κανόνες του πολιτισμού, πρέπει να είναι σε θέση να αγωνιστεί καλά και να πάρει μια ομάδα για να δοκιμάσετε.

Σύνολο επιρροή προκειμένου να παίξουν, ο ίδιος αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός διοικητής και μαχητής δεν γνωρίζει φόβο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more