Σελιδοδείκτες

Ανανεωτικοί κανόνες πολέμου

Εναλλακτικές ονομασίες: Ολόκληρη η κυριαρχία ξαναγεννηθεί

Κανόνες του παιχνιδιού αναγέννησης του πολέμου στα κομμάτια του πολιτισμού.

Εταιρεία Plarium Global Ltd παρουσιάζει την επόμενη εξέλιξη του Κανόνες της Αναγέννησης του Πολέμου. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για όλα τα είδη κινητών συσκευών σε πολλές γλώσσες, καθώς και για τα ρωσικά. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι πολλών παικτών με έμφαση στην αλληλεπίδραση των παικτών, χρειάζεστε συνεχή πρόσβαση στο Internet.

Αποκλεισμοί War of War αναγέννηση μπορεί να είναι εντελώς δωρεάν, αλλά επίσης προβλέπεται να δωρίσουν, όταν για κάποια πράγματα πρέπει να πληρώσουν πραγματικά χρήματα. Για να αποκλείσετε τα τυχαία έξοδα, ειδικά εάν το τηλέφωνό σας μπαίνει σε λάθος χέρια, ορίστε τον κωδικό πρόσβασης στις ρυθμίσεις, οι οποίες θα είναι γνωστές μόνο σε εσάς. Όσο για το οικόπεδο, είναι χτισμένο γύρω από τις προσπάθειες της ανθρωπότητας να επιβιώσει. Αυτός ο αγώνας για ύπαρξη συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά πιο πρόσφατα, μια άλλη επιθετικότητα της τεχνητής νοημοσύνης"Morgan"εντάχθηκε στον συνεχιζόμενο πυρηνικό πόλεμο και την τρομερή επιδημία.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Ο προγραμματιστής προσπαθεί να κάνει τα προϊόντα του καθολικά. Λόγω αυτού, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μια βολική επιλογή για να εγκαταστήσουν σε ένα κινητό τηλέφωνο ή να κατεβάσουν τους Κανόνες Αναγέννησης Πολέμου στον υπολογιστή. Κάθε έκδοση ακολουθεί μια ενιαία ιστορία και προσφέρει τις ίδιες ευκαιρίες, γι 'αυτό είναι θέμα γούστου. Η μόνη βελτίωση, αν το εγκαταστήσετε ταυτόχρονα και στις δύο μηχανές, το σενάριο δεν θα διασταυρωθεί, αναπτύσσοντας εντελώς διαφορετικές πηγές.

Κύρια χαρακτηριστικά της διαδικασίας παιχνιδιού:

Τι ενδιαφέρει αυτό;

  Το μοντέλο διανομής ακολουθεί την αρχή του Free-to-play Τα παιχνίδια
 • (κινητά και προγράμματα περιήγησης) είναι διαθέσιμα σε παίκτες από όλο τον κόσμο
 • Προσαρμοσμένο σε πολλές γλώσσες
 • Προϊόντα πρέπει να αλληλεπιδρούν με την ένωση σε ομάδες
 • Ανακαλύψτε την άμυνα ενάντια στον εχθρό
 • Κρατήστε στις αποστολές
 • Αποκτήστε βραβεία για καθημερινή συμμετοχή στο παιχνίδι
 • Ο μεταποκάλυπτος κόσμος είναι από καιρό ένα βολικό θέμα και επαναλαμβανόταν τόσο στον κινηματογράφο όσο και στις εικονικές εκφάνσεις του Παγκόσμιου Ιστού. Οι κανόνες παιχνιδιού της αναγέννησης του πολέμου έχουν γίνει μια από τις παραλλαγές και αν δεν είστε αδιάφοροι με την τύχη της ανθρωπότητας, εντάξτε τα εκατομμύρια των συμμετεχόντων που έχουν ήδη ενταχθεί στον αγώνα για την αναγέννηση του Earth Zero.

  Όταν αυτά τα εδάφη ήταν ένας πραγματικός παράδεισος, αλλά η πρόοδος μετατράπηκε σε κατάρα, άρχισε ένας πόλεμος με τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ως αποτέλεσμα, οι άνθρωποι άρχισαν να πεθαίνουν και οι επιζώντες σταδιακά γίνονται μεταλλαγμένοι. Αλλά εάν με αυτό εδώ και πολλά χρόνια η ανθρωπότητα έχει μάθει να τα βάζει, τότε το τεχνητό μυαλό"Μάργκαν"που επαναστατεί εναντίον τους δημιούργησε νέα προβλήματα. Ο μόνος σκοπός του είναι να απελευθερώσει τον πλανήτη από τα υπολείμματα της ανθρώπινης φυλής.

  Τα

  παιχνίδια του παιχνιδιού της Αναγέννησης του Πολέμου ενεργούν σύμφωνα με τη συνήθη αρχή των στρατηγικών ΜΜΟ για να ενώσουν τους παίκτες για να πολεμήσουν τον εχθρό. Σε αυτή την περίπτωση, ο εχθρός δεν είναι μόνος, επειδή μπορεί να αντισταθεί σε μεταλλάκτες και σε επιθετικούς συμμετέχοντες. Ακόμη και οι σύμμαχοι δεν πρέπει να εμπιστεύονται εντελώς, επειδή μπορούν να προδώσουν επιλέγοντας μια πιο κερδοφόρα συναλλαγή για τον εαυτό τους.

  Game Total Domination Reborn, αυτή είναι μια στρατιωτική-οικονομική στρατηγική. Πρέπει να αναπτύξετε ορυχεία σε αναζήτηση μεταλλικών στοιχείων, να αναπτύξετε τον οικισμό και τις προσωπικές σας δεξιότητες. Μπορείτε να προσλάβετε δεκάδες είδη πεζικού, καθώς και στρατιωτικό εξοπλισμό. Γνωρίστε τις τεχνολογίες του μέλλοντος, οι οποίες συνυπάρχουν με αρχαίες γοητείες και φυλακτά. Συμμετέχετε στις πιο σύνθετες αποστολές, αναπτύξτε στρατηγικές, βρείτε μυστήρια αντικείμενα και όλα για το πιο σημαντικό καθήκον των παικτών είναι η αντιπαράθεση μεταξύ της Morgan και των σκαφών της.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more