Σελιδοδείκτες

Torpia

Εναλλακτικές ονομασίες: Torpia

Πηγαίνοντας στο μυστηριώδη κόσμο των Torpia σε απευθείας σύνδεση , ο παίκτης έχει τη δυνατότητα επιλογής: ενταχθούν στην πλευρά του καλού, να κάνουμε πράγματα που δεν έβλαψε κανέναν, ή να πάτε από την πλευρά του κακού, ληστεύουν και σκοτώνουν.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, έτσι ώστε σε Torpia παιχνίδι, ικανοποιεί όλους εκείνους που έχουν μια σύνδεση στο internet.

Το παιχνίδι έχει δύο servers:

· Κόσμος 1

· World 2 (καλύτερη επιλογή) [_3_ ]

Για την εγγραφή στο παιχνίδι Torpia πρέπει

Σύνδεση torpia . Ru .

Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί "Εγγραφείτε τώρα δωρεάν."

Συμπληρώστε τα στοιχεία:

1. Επιλέξτε Server

2. Επιλέγοντας καλό ή κακό

3. Όνομα

4. Κωδικός

5. Γραμματοκιβώτιο

6. Εισαγωγή και επιβεβαίωση των όρων και των προϋποθέσεων για Torpia καταχωρηθεί [ _10_]

Το πρώτο και πιο σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να εκτελέσει ο παίκτης, είναι μια επιλογή

· Θέλει να είναι ευγενής οικονομολόγος και ανάπτυξη Thorpe στο παιχνίδι μέσω της ανάπτυξης της χώρας, την οικοδόμηση σπιτιών τους και τα εργοστάσια, τα ζώα της φυλής και να συμμετάσχουν στις συναλλαγές με τις γειτονικές χώρες.

· Ή, επεξεργαστείτε τις δυνάμεις του κακού, Καταφύγια ληστές, στρατιώτες τρένο νίκες και να αποκτήσουν όπλα για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό.

Παίξτε Torpia σχετικά με την καλή πλευρά - ασχολείται κυρίως με την κατασκευή προϊόντων για το εμπόριο. Στην περίπτωση αυτή, ο παίκτης παίρνει

Πέντε βασικές πρώτες ύλες

· Ξύλο

· Πέτρες

· Σιδηρομετάλλευμα

· Τρόφιμα

· Άνθρωποι

Τέσσερα είδη των παραπροϊόντων


· Συμβούλιο

· Ράβδους σιδήρου

· Στα αποθέματα χρυσού

· Horse


Έξι είδη των βιομηχανικών προϊόντων


· Νομίσματα

· Τόξα

· Βαλλίστρες

· Spears

· Σπαθιά

· Shields


Θέσεις Τριάντα κατασκευή

· Πέντε από τους επιφυλάχθηκε για αμυντικό τείχος ορυχεία καλύβα ξυλοκόπος καριέρα και δύο

Δεκαεννέα κτιρίων

· Fountain τους τη ζωή και το Δημαρχείο, το οποίο άφθαρτος

Από την πλευρά του κακού παιχνιδιού Torpia , δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα. Κατ 'αρχάς, πρέπει να καταλάβετε αν ο παίκτης να συνεργαστούν με τις δυνάμεις του καλού και να αγοράσουν όπλα τους ή με ληστείες.

Στην πόλη των ληστών υπάρχουν δέκα είδη των στρατευμάτων


· Τσεκούρι

· Τοξότες

· Crossbowmen

· Lancers

· Swordtails

· Ελαφρύ ιππικό

· Knights

· Rams

· Ballista

· Trebushery


Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης συλλέγει γοητεύει, βρίσκοντας τους με το μάγο που ζει σε ένα ναό. Από φυλαχτά παπύρους είναι χειρόγραφα, είναι πολύ σημαντικό για τη νίκη.

Φτάνοντας στο τελικό παιχνίδι Torpia , ο παίκτης δεν μπορεί να λάβει μέρος σε αυτό, εκτός αν πρόκειται για μέλος της αδελφότητας.

Επιλέγοντας μια αδελφότητα, πρέπει να δώσουμε προσοχή στο σκοπό του, θα πρέπει να συμπίπτει με τον σκοπό της αναπαραγωγής.

Κάθε αδελφότητα υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται. Μέλη της αδελφότητας να βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Αδελφότητα, ο πρώτος που θα συγκεντρώσει όλα τα γοητεύει και να πάρει όλα τα ειλητάρια χειρόγραφο - νίκες και λαμβάνει δωρεάν στέμμα.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Torpia , ενδεχομένως, ως ιδρυτής και ηγέτης της αδελφότητας. Ιδρυτής έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τους κανόνες της αδελφοσύνης και της αδελφοσύνης μέλη δημοσιεύετε. Υπάρχουν τρεις θέσεις, οι κάτοικοι της αδελφότητας

· Δάσκαλος [ _183_] - μπορεί να προσκαλέσει νέα μέλη και να αλλάξετε το προφίλ

· Ασκούμενος [ _183_] - μπορεί να προσκαλέσει νέα μέλη

· Αδελφός [ _183_] - Party

Το παιχνίδι λαμβάνει τη συνύπαρξη του καλού και του κακού. Παίκτες διαφορετικές πλευρές χρειάζονται η μία την άλλη για την παροχή τροφίμων και τα όπλα για την προστασία του. Σύμφωνα με αυτό, αρχίζουν να παίζουν, θα πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά σχετικά με τη στρατηγική την οποία να παίξει και το οποίο για να φτάσει.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more