Σελιδοδείκτες

Tormgard

Εναλλακτικές ονομασίες: Tormgard

Tormgard online - είναι ένα δωρεάν browser-based παιχνίδι, το οποίο είναι γεμάτο περιπέτεια. Υπάρχουν άγρια ​​μέρη, τα αρχαία ερείπια και σκοτεινά μπουντρούμια, η οποία θα πρέπει να ξεπεραστούν οι εχθροί τους, λαμβάνοντας θησαυρούς τους! Τύπο παιχνιδιού παρουσιάζεται με τη μορφή ενός συγκεκριμένου βιβλίου εικόνα, στο οποίο ο παίκτης θα είναι σε θέση να μάθουν αυτό το μυστηριώδη κόσμο, το οποίο είναι γεμάτο με μαγεία και παραμύθι χαρακτήρες. ...

Για να ξεκινήσετε Tormgard να παίξει, δεν χρειαζόμαστε μόνο μια περίπλοκη Εγγραφή Tormgard: θα πρέπει να πληκτρολογήστε το Όνομα Χρήστη σας, τον κωδικό πρόσβασης και το e-mail σας στα πεδία εγγραφής. Εδώ vprintsype γίνει με αυτό το παιχνίδι Tormgard Μητρώο, μπορείτε να ξεκινήσετε την επιλογή svogo μέλλον ήρωα. Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξετε το πάτωμα και ένας από τους τέσσερις αγώνες - Human, Elf, Νάνος, Half-orc. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ήρωας μελλοντικό επάγγελμά σας. Ας δούμε αυτά τα επαγγέλματα. Έτσι:

Ο άνθρωπος - που διαθέτει επαγγέλματα όπως βάρβαρος, Priest, Warrior, Knight, Ranger και Dodger.

Elf - στη διάθεσή της επαγγέλματα όπως πολεμιστής, ιερέας, Ranger και Dodger.

Νάνος - στη διάθεσή της επαγγέλματα όπως Priest και πολεμιστής.

Half-orc - στη διάθεση της εν λόγω επαγγελμάτων, όπως των βαρβάρων, Πολεμιστής και Ranger.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το online παιχνίδι Tormgard, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλούς χαρακτήρες σε έναν λογαριασμό (σας δίνει την ευκαιρία να παίξουν διαφορετικές φυλές και έχουν διαφορετικά επαγγέλματα).

Σε Tormgard online παιχνίδι, κάθε χαρακτήρας έχει τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως η δύναμη, επιδεξιότητα, Σοφία, σημεία ζωής, επίθεση και άμυνα. Αύξηση στο παιχνίδι το επίπεδο αυτών των χαρακτηριστικών, να είναι προσεκτικός για να ihnim ευκαιρίες, δεδομένου ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την περαιτέρω ικανότητα μάχης σου. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, να μην ξεχάσουμε δείκτες, όπως το ύψος και το ποσό της εμπειρίας.

Παίξτε Tormgard σε απευθείας σύνδεση παίκτη να είναι θαυματουργή και μυστηριώδης θέσεις που είναι γεμάτη από κινδύνους και περιπέτειες. Θέσεις σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Tormgard ταξινομηθεί σε τρεις κατηγορίες: η πόλη, ευρύχωρα και μπουντρούμια. Κάθε μία από αυτές τις θέσεις έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τους σκοπούς του:

City - ένα μέρος όπου ο ήρωας ξεκινά το ταξίδι του σε αυτό το παιχνίδι.

Space - εδώ θα πρέπει να περάσουν από τα πράσινα λιβάδια, σκοτεινά δάση, δύσοσμο τέλμα και επικίνδυνο βουνό. Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα θησαυρό για να βρεθείτε σε μια παγίδα ή εχθροί συναντιούνται, ήττα οποίο ο ήρωας θα πάρει το χρυσό, την εμπειρία και τα τρόπαια που μπορείτε να πουλήσει στη συνέχεια για την επιστροφή στην πόλη. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης είναι η ασφάλεια του.

Dungeons - είναι μυστικούς τόπους που δεν μπορούν να πάρουν όλες τις θνητό. Εδώ, εκτός από τις συνήθεις εχθρούς, ζουν ισχυρή ελίτ τέρατα και αφεντικά. Κάθε μπουντρούμι έχει μια σειρά από mini-quests έχουν περάσει, ο ήρωας σας θα είναι σε θέση να ασκούν το κύριο αφεντικό της αυτό το μπουντρούμι, μια νίκη πέρα ​​από σας, θα είναι μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

Tormgard online παιχνίδι έχει μια λεγόμενη Περιστασιακή: Καταπολέμηση (μάχες με τους εχθρούς και τέρατα), ατυχήματος (δυνατότητα να πέσουμε στην παγίδα) και ένα τυχερό find (βρέθηκαν ποσότητες χρυσού, πολλές φορές περισσότερο προετοιμασμένοι για τους αγώνες).

Tormgard online παιχνίδι έχει το δικό της νόμισμα, το χρυσό και πλατίνα.

Λοιπόν, θα έχετε την επιθυμία να παίξει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Tormgard; Εάν ναι, τότε ελέγξτε Tormgard σας περιμένουν!

Και τέλος, μπορούμε να πούμε ότι το παιχνίδι Tormgard είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

Έτσι, μην χάνετε χρόνο, να αποδείξει σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more