Σελιδοδείκτες

Βασανιστήριο

Εναλλακτικές ονομασίες: Βασανιστήριο

Μαρτύριο online - αυτό είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι ρόλων στο ύφος της φαντασίας, όπου υπάρχει η μοναδική ατμόσφαιρα του Μεσαίωνα.

Μαρτύριο online παιχνίδι δεν απαιτεί την εγκατάσταση του πελάτη για το παιχνίδι, αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ότι θα προσφέρει νέες ευκαιρίες για μια πιο άνετη παιχνίδι. Μαρτύριο μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης.

Αρχικά, το online παιχνίδι Μαρτύριο, predlagagaet activationless ευκαιρία να παίξουν και να αποφασίσει για τον εαυτό σας, αξίζει registrtrovatsya και να παίξει ξανά ή όχι.

Εάν η δοκιμή άρεσε το παιχνίδι, τότε Επόμενο για να συνεχίσετε, δεν χρειάζεται περίπλοκη Εγγραφή Μαρτύριο: στον τομέα της εγγραφής, εισάγετε το όνομα του μελλοντικού χαρακτήρα, τον κωδικό πρόσβασης, e-mail, ημερομηνία γέννησης, να επιλέξει το φύλο, πληκτρολογήστε τον ειδικό κωδικό στο συγκεκριμένο τομέα και την πλήρη η όλη διαδικασία αποδοχής των όρων της συμφωνίας. Εγγραφή σε αυτό το παιχνίδι Μαρτύριο τελειώσετε, μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι!

Έτσι, δημιουργήσαμε παραμέτρους χαρακτήρα estosnovne: Εμπειρία, Στατιστικά, δεξιότητες, τροποποιητές, τις επιλογές Non-αγώνα, τίτλος και Τοξικομανίας. Τώρα πιο προσεκτική ματιά σε όλες αυτές τις επιλογές:

Εμπειρία - persrnazh θα πάρει σε αγώνες?

Άρθρο - παλεύει έναν χαρακτήρα που επηρεάζουν την πορεία της μάχης. Υπάρχουν βασικά στατιστικά στοιχεία (δύναμη, τη βιωσιμότητα, Int), και το άρθρο μοντέλο (ένστικτο, ψυχραιμία, Celerity, Agility)

Δεξιότητες - όλοι τους χωρίζονται σε ομάδες (Κατοχή όπλων, πολεμικές, Shield, Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης, κινητικότητα, Ιατρική, Εκπαίδευση, Magic)

Τροποποιητές - επηρεάζουν ειδικές ικανότητες μάχης του χαρακτήρα (Οπί, παρακάμπτουμε, αρραβώνων, Reflection), εκτός από τροποποιητές, υπάρχει antimodifikatory?

Παραμέτρους μη-μάχης - χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουν άμεση επίδραση στην πάλη (Valor, Κάρμα, Επίπεδο του τίτλου, φυλή, τον τόπο γέννησης, την ηλικία και μερικά ακόμη)

Τίτλος - αυτό εξαρτάται από την ταχύτητα του χαρακτήρα κάρμα και την ανδρεία?

Τοξικομανίας - Οι παίκτες που έχουν φτάσει στο πέμπτο επίπεδο είναι διαθέσιμα, μία από τις τέσσερις κλίσεις (Light, Παραγγελία, χάος, σκοτάδι).

Μαρτύριο online παιχνίδι, το οποίο έχει πολλά διαφορετικά κτίρια που βρίσκονται στην πόλη της Macondo. Εδώ είναι μια σύντομη λίστα των κτιρίων αυτών: Shop booze Bank, Έκδοση, Μάχη Citadel Νοσοκομείο, Blacksmith, Marketplace, Stone Πόλεμος του Κόλπου.

Σε κτίρια στο παιχνίδι πολλές διαφορετικές περιοχές, αλλά το πιο σημαντικό απ 'όλα τα σημεία είναι: - ο τόπος εκτέλεσης και στην περιοχή Five Points.

Μαρτύριο online παιχνίδι διαθέτει ένα καλά ανεπτυγμένο σύστημα συναλλαγών. Υπάρχει κατάστημα (όπου μπορείτε να αγοράζουν ή να πωλούν αγαθά), Marketplace (εδώ μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας για την πώληση αγαθών), ιχθυόσκαλες και προσφορών.

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν τέσσερα είδη των νομισμάτων. Αυτή: Thaler (κύριο νόμισμα του παιχνιδιού), Στερεά (μπορεί να αγοράσει το "πραγματικό"), Kroon (αναλογική σόλιδος, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους χαρακτήρες) Nortmarki (παίρνουν για ολοκληρώνοντας αποστολές και προσέλκυσε παραπομπές).

Προκειμένου να διαδραματίσει αποτελεσματικά το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μαρτύριο στο οπλοστάσιο του παιχνιδιού έχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία ειδών και όπλων. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα στο παιχνίδι: βραχιόλια, Armor, Dubina, στιλέτα, Δαχτυλίδια, δόρατα, ξίφη, παπούτσια, περιδέραια, γάντια, ζώνες, δαχτυλίδια, άξονες, κράνη, ασπίδες, και περισσότερο, όχι λιγότερο χρήσιμο για τα παιχνίδια.

Φυσικά, όπως και με πολλά άλλα παιχνίδια, υπάρχουν πλάσματα που μπορείτε να δαμάσουμε, και ότι θα βοηθήσει στον αγώνα. Τα ζώα ελέγχου στη μάχη δεν είναι απαραίτητη, αυτό και μόνο θα λαμβάνουν αποφάσεις με βάση την κατάσταση, και να παρέχει την αναγκαία συνδρομή. Όλα τα ζώα έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, τα οποία επηρεάζουν την ικανότητά τους για την καταπολέμησή της: Ζωή Armor, Ζημιών και τη ζώνη απεργία. Το ζώο μπορεί να αγοραστεί στα καταστήματα, στο Χρηματιστήριο, για τη δημοπρασία ή της προσφοράς.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μαρτύριο είναι μέσα από πολλές διαφορετικές αποστολές, για η ολοκλήρωση των οποίων θα δοθεί ορισμένες ανταμοιβές.

Το παιχνίδι έχει την ευκαιρία να ενταχθούν σε μια Clan και Guild, ή για τη δημιουργία τους.

Αν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα υπάρξουν κάποιες ερωτήσεις του παιχνιδιού, μπορείτε να ζητήσετε υποστήριξη.

Στην παρούσα ανασκόπηση, οι λεπτομέρειες δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του αυτό το παιχνίδι, πρέπει να υπάρχει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Διαχωρίζει από όλα ακριβώς Μαρτύριο online εγγραφή. Έτσι, ελπίζω να παίξει Μαρτύριο δεν θα βαρεθείτε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more