Σελιδοδείκτες

Torchlight 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Torchlight 2

Παιχνίδι Torchlight 2 είναι ένα παιχνίδι ηλεκτρονικού υπολογιστή που αναπτύχθηκε στο στυλ της δράσης / RPG, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού.

Κατεβάστε το Torchlight 2 Μπορείτε να ελευθερώσετε από την επίσημη ιστοσελίδα, αλλά θα είναι διαθέσιμο σε αυτή την περίπτωση μόνο μια δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού. Η πλήρης έκδοση, μπορείτε να κατεβάσετε τα παιχνίδια Torchlayt 2 για $ 9,99.

Δείτε το βίντεο για το Torchlight 2 είναι επιθυμητή κάθε νέος παίκτης που δεν ξέρει τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Αυτό το βίντεο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή του youtube .

Σε παιχνίδι παίζουν Torchlight 2, όπως περιγράφεται στην παρούσα έκθεση, καθώς και όπως μπορείτε να δείτε σχετικά με τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως ένα βίντεο δοκιμή.

Μόνο στο παιχνίδι Torchlight 2 μαθήματα χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:

1. Μηχανικός (Engineer) - αυτή είναι η σκληρή μαχητής σε κοντινή απόσταση. Εκτός από τη μάχη σώμα με σώμα, που μπορεί να ενώσει την πάλη σε μεγάλη απόσταση, αλλά στη συνέχεια η μάχη σώμα με σώμα θα είναι κλειστή για αυτόν. Η κατηγορία αυτή αποσκοπεί στην εφαρμογή το μεγαλύτερο ποσό της ζημιάς.

2. Πετρίτης (Outlander) - μια κατηγορία πλανοδίων νομάδων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε μάχες κυμάνθηκε όπλα και τη μαγεία των πιο αδύναμων. Μπορούν να χρησιμοποιούν ξόρκια που περιορίζουν, αναισθητοποίησης και να επιβραδύνει τον εχθρό. Τα ξόρκια μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα επίθεση της κατηγορίας.

3. Berserker (Berserker) - είναι μια μοναδική κατηγορία που εκδηλώνεται καλύτερα σε μάχη σώμα με σώμα, αλλά είναι πιο αδύναμη από ό, τι Μηχανικός αντοχής. Το πλεονέκτημα αυτής της τάξης είναι μια υψηλή κρίσιμη βλάβη και υψηλή ταχύτητα επίθεσης. Υγεία σε Berserker τάξη είναι αρκετά αδύναμη, έτσι γι 'αυτόν να είναι καλά παρακολουθείται. Μπορεί να προκαλέσει συμμάχους, και να εφαρμόσει μαζική ξόρκια εξουθενωτική που μειώνουν την απόδοση των εχθρών. Berserkers πιο παρόμοιο με το κλασικό βαρβάρους.

4. Mag Embera (Embermage) είναι μια κατηγορία κυμαινόταν, το οποίο είναι παρόμοιο με το κλασικό μάγους. Μάγοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πραγματοποιούν επιθέσεις σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά ταυτόχρονα και να πολεμήσουν σε μάχη σώμα με σώμα. Τα ξόρκια που μπορούν να προκαλέσουν όλα τα είδη των ζημιών, και να κάνουν διαφορετικά είδη των παγίδων. Magee Embera έχουν την ικανότητα να teleport μια αιφνιδιαστική επίθεση, και τη δυνατότητα να ξεφύγουν από το πεδίο της μάχης. Έχετε ξόρκια μαζικής καταστροφής, αλλά παρ 'όλα αυτά είναι πολύ αδύναμα.

Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού ήταν μόνο 3 τάξη.

Σε παιχνίδι Torchlight II δεν έχει μόνο τη λειτουργία ενός χρήστη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα πέρασμα παιχνίδι σε λειτουργία συνεταιρισμού. Ο μέγιστος αριθμός των ατόμων σε αυτή την κατάσταση - έξι. Για να παίξετε σε λειτουργία συνεταιρισμού θα πρέπει να συνδεθείτε στο Internet ή απλά μια τοπική σύνδεση.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των παικτών θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αντιπάλων: οι περισσότεροι παίκτες, τους περισσότερους εχθρούς. Οι κανόνες του παιχνιδιού και το πέρασμα της δεν έχουν αλλάξει.

Torchlayt Game 2 του πρώτου μέρους είναι πολύ βελτιώσεις και ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για σας. Εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας και να πάει με φίλους ή μόνοι τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more