Σελιδοδείκτες

Φως πυρσών

Εναλλακτικές ονομασίες: Φως πυρσών

Torchlight online παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που αναπτύχθηκε στο είδος των hack και κάθετος RPG.

Ενέργειες στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε μια μικρή πόλη στα ορεινά. Σε αυτό το βουνό έχει πολύτιμους πόρους που χρησιμοποιούνται για τη μαγεία. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο ένας πολύτιμος πόρος, είναι ένας κίνδυνος για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

Ένα μεγάλο αντίκτυπο πέτρα Ember πρόσωπο μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα ή ακόμη και να μετατραπεί σε ένα τέρας.

Κατεβάστε το Torchlight μπορείτε από το επίσημο site, μετά από αίτησή του. Παιχνίδι client για λήψη Torchlayt Το μόνο που μπορεί να χρεώσει και αν έχετε μια πλήρη δεκαοκτώ χρόνια. Πριν από το παιχνίδι, δείτε το βίντεο για το Torchlight παιχνίδι. Αυτό το βίντεο σας παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Σε παιχνίδι Torchlight υπολογιστή τάξεις έχουν τριών ειδών:

1. Destroyer (Καταστροφέας) - είναι ο πρωταγωνιστής της οποίας είναι πιο παρόμοιο με το κλασικό βάρβαρος. Αυτός είναι ο άρχοντας του melee. Destroyer χρησιμοποιεί τα πιο ανθεκτικά πανοπλία και melee όπλα. Η κύρια εστίαση κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης αυτής της τάξης είναι για τα χαρακτηριστικά της «άμυνας» της «δύναμης».

2. Αλχημιστής (The Alchemist) είναι ο πρωταγωνιστής των οποίων αντιστοιχεί στη συνήθη κλασική Magoo. Η κατηγορία αυτή είναι η καλύτερη για τις επιθέσεις μεγάλης εμβέλειας. Αλχημιστής γνωρίζει, ένα τεράστιο ποσό, ως συνήθως, ξόρκια και προστασίας. Επιπλέον, μπορεί να καλέσει τα άλλα πλάσματα. Αποδίδει την ανάγκη να αναπτυχθεί η προστασία και τη μαγεία.

3. Vanquisher (νικητής) είναι ο πρωταγωνιστής που μοιάζει με το Amazon και δολοφόνος. Η κατηγορία αυτή χρησιμοποιεί πυροβόλα όπλα, παγίδες, δηλητήρια, διάφορα τεχνάσματα τακτικής. Ανάπτυξη σε αυτή την κατηγορία πρέπει επιδεξιότητα και την προστασία.

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή που θα παίξει Torchlight σε διαφορετικά τοπία. Όλα τα εδάφη που χαρακτηρίζονται από συγκεκριμένες γεωγραφικές και διαρθρωτικά χαρακτηριστικά, καθώς και τα τέρατα που τους κατοικούν.

Το παιχνίδι έχει τους ακόλουθους τύπους περιοχές:

1) Twilight Town - ένα μέρος από όπου μπορείτε να ξεκινήσετε πρωταγωνιστής της περιπέτειας σας. Αυτό το μέρος είναι ασφαλές και δεν υπάρχουν τέρατα. Στο Twilight Town, μπορείτε να αγοράσετε ένα εργαλείο.

2) Mine - είναι η πρώτη θέση, όπου θα συναντήσετε τέρατα. Ορυχεία έδαφος καταστράφηκε εντελώς, αλλά μπορείτε να διαπιστώσετε ότι τα τέρατα εδώ είναι σχετικά πρόσφατη. Λίγα μέρη για την αλίευση ψαριών.

3) Κάστρο - ένα μέρος στο οποίο μπορείτε να πάρετε μετά τη διέλευση από τα ορυχεία. Υπάρχουν πολλές παγίδες και μυστικά δωμάτια. Στο τέλος αυτού του επιπέδου να καταπολεμήσει την πρώτη αφεντικό.

4) Τα ερείπια της Εσθήρ - που πλημμύρισαν την πόλη, το οποίο θα σας μεταφέρει αμέσως μετά τη μάχη με το αφεντικό. Πλοηγηθείτε μέσα από αυτό τον τομέα θα είναι πολύ δύσκολο. Θα χρειαστεί να συνδέσετε τα teleporters.

5) Dungeon - είναι ένα μέρος που μοιάζει με ένα μεγάλο αριθμό των νησιών που συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες το μέλι τους. Τέρατα, θα συναντήσετε εδώ σαύρα-όπως πλάσματα.

6) Υπόγεια Prison - αυτό το συγκρότημα των φυλακών, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλα βάθη. Στο τέλος αυτής της θέσης, θα συναντηθεί με το αφεντικό σας.

7) Lost Castle - είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές. Το ψάρι εδώ δεν είναι συνηθισμένο και ζωντανή-νεκρή νάνους.

8) Μαύρο ανάκτορο - είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στο παιχνίδι. Εδώ θα συναντήσετε τις πιο σοβαρές τέρατα.

Game Torchlayt γεμάτη από διάφορα γεγονότα, μυστηριώδεις τόπους και συναρπαστικές περιπέτειες!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more