Σελιδοδείκτες

Technomages

Εναλλακτικές ονομασίες: Technomages

Technomages online - είναι ένα δωρεάν MMORPG που θα σας βοηθήσουν να βουτήξει στον κόσμο της φαντασίας.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι technomages κάνει τις ακόλουθες απαιτήσεις του υπολογιστή

• Λειτουργικό σύστημα Windows XP/Vista/7 ή Linux

• υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet,

• Επεξεργαστής: Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, του AMD Athlon64 2800 +

• RAM 1Gb RAM

• Τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση technomages χρειάζεται να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού - περίπου 300 mb. Οι πελάτες είναι διαφορετικά - για Windows και Linux, πέρα ​​από κάθε πελάτη στο παιχνίδι site περιλαμβάνει λεπτομερή περιγραφή της εγκατάστασης και ενημερώσεις.

Εγγραφή technomages παιχνίδι ξεκινά με το γεγονός ότι, πριν να ξεδιπλώνονται ολοκληρωμένο βιβλίο, στο οποίο μπορείτε να μιλήσετε σύντομα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του καθενός από τους δύο αγώνες και να σας κάνει να επιλέξετε την φυλή και το φύλο του χαρακτήρα. Στη συνέχεια technomages online εγγραφή σας ζητά να εισάγετε

• το όνομα του χαρακτήρα

• Κωδικός

• Διεύθυνση box σας e-mail

• επιλέξτε μια μυστική ερώτηση

• Να γράψετε την απάντηση στη μυστική ερώτηση

• εισάγετε τον κωδικό

Επιπλέον, θα πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη και τους κανόνες του παιχνιδιού. Εγγραφή technomages ολοκληρωθεί και μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε.

Technomages online παιχνίδι σας βυθίζει στον κόσμο της Elinor, όπου υπάρχει μια σκληρή αντιπαράθεση των ανθρώπων και ξωτικά

• Ξωτικά - πιο επιρρεπείς στην τεχνολογία και διαφορετικούς μηχανισμούς. Αντικείμενα και έργα τέχνης τους, προκαλούν τεράστια ζημιά στους ανθρώπους. Σε θέση να αυτο-ίασης

• ανθρώπους - είναι μάγοι. Κατέχουν μια ποικιλία της επίθεσης και άμυνας ξόρκια και μαγικά επούλωση

Technomages online παιχνίδι προσφέρει στους χρήστες ένα ενδιαφέρον σύστημα μάχης. Για να χτυπήσει ή να προστατεύονται από τις επιθέσεις του εχθρού, θα πρέπει να συλλέξει μια σειρά από μπάλες του ίδιου χρώματος. Οι περισσότερες μπάλες θα είναι στην ίδια γραμμή, τόσο πιο ισχυρό θα είναι λάκτισμα σας. Όταν αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση technomages, θα περάσετε μια ειδική εκπαίδευση που θα αφιερώσουν τις λεπτές αποχρώσεις των μαχών. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τακτική θα εργαστούν σε ένα ενιαίο εχθρό, δεν μπορεί να λειτουργήσει για ένα άλλο, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια κάθε μάχη θα πρέπει να αναπτύξει μια νέα στρατηγική για την καταπολέμηση της.

Επιπλέον, μπορείτε να έχετε πολλαπλές συνταγές, ελιξίρια και ειδικές ζώνες που ενδέχεται να έχουν σημαντική επίδραση στην πορεία της μάχης, εφόσον ισχύουν στο χρόνο.

Για νίκες στη μάχη, αναζητήσεις, και άλλα ένδοξο πράξεις του χαρακτήρα σας απονέμεται μετάλλια. Αυτά τα μετάλλια έχουν σημαντική επίδραση στις παραμέτρους του χαρακτήρα και την πορεία της μάχης. Συγκεκριμένα, επηρεάζουν την πρωτοβουλία σας, να αυξήσει την κρίσιμη απεργία ευκαιρία, αναισθητοποίησης, οργή, δίνοντας επιπλέον ξόρκια.

Σε ειδική καθορισμένες περιοχές κάτω από την επίθεση, μπορείτε να αγωνιστεί με κάθε παίκτη, ωστόσο, εάν το επίπεδο διαφέρει περισσότερο από δύο μονάδες, την εμπειρία για τη νίκη στη μάχη που παίρνετε. Μπορείτε επίσης να αγωνιστεί σε ένα ειδικό χώρο.

Η εμπειρία, η οποία επηρεάζει την ανάπτυξη του επιπέδου του χαρακτήρα σας, μπορείτε επίσης να πάρετε πολεμώντας με πολλά και διάφορα τέρατα. Για τη νίκη επί κάθε τέρας έχετε τρόπαια - παπύρους ή μοναδικά πράγματα. Ακριβώς ένα μοναδικό όπλο μπορείτε να πάρετε από την καταπολέμηση της με άλλους παίκτες.

Μετά από κάθε μάχη θα πρέπει να επισκευάσει τον εξοπλισμό του, γιατί μπορεί να σπάσει και να εξαφανιστούν για πάντα.

Παίξτε technomages πολύ ενδιαφέρον, γιατί από το πέμπτο επίπεδο της ανάπτυξης του χαρακτήρα, θα γίνει διαθέσιμο τέσσερα επαγγέλματα:

• taynopisets

• κοσμηματοπωλείο

• smith

• Αλχημιστής

Φτάνοντας στα ύψη στο επάγγελμά του, θα είστε σε θέση να σας πουλήσουν δημιουργήσει μοναδικά προϊόντα.

Ειρήνη σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ πολύχρωμο και που έξω, θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα quests - εργασίες για τις οποίες θα λάβουν τρόπαια και τις ανταμοιβές.

Σε technomages παίζουν - φαινόταν καλή στιγμή, να συμμετάσχετε σε ένα από τα πολλά clans και να βρει εκεί αληθινοί φίλοι.

Technomages παιχνίδι κάνει κάθε αληθινή μάγος!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more