Σελιδοδείκτες

Κλέφτης

Εναλλακτικές ονομασίες: Κλέφτης

Κλέφτης Game είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή multi-platform, η οποία δημιουργήθηκε στο είδος της δράσης stealth. Πληκτρολογήστε το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε πρώτο πρόσωπο. Αυτό το μέρος θα θεωρείται ότι είναι η τέταρτη σε μια σειρά από έργα σε όλη αυτό το σύμπαν. Ο κύριος του έργου είναι η εταιρεία Eidos Montreal. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το σχέδιο αυτό ανακοινώθηκε επίσημα πίσω στο 2009, αν και γεννήθηκε μόλις πρόσφατα.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, απλά κατεβάστε το Thief, και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το οικόπεδο είναι η ιστορία ενός επαγγελματία κλέφτη Garrett, ο οποίος ασχολείται με την ανακούφιση και πορτοφόλια στήθη πλούσιο κόσμο. Η κύρια ιδέα σε όλο το παιχνίδι είναι μυστικές αποστολές περνώντας από όλες τις προκαθορισμένες δεξιότητες. Αν κοιτάξετε Κλέφτης βίντεο, μπορούμε να δούμε ότι η βία αντιμετωπίζεται ως ένα ακραίο μέτρο των επιπτώσεων.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο κύριος χαρακτήρας είναι διαρκώς καλείται να κάνει μια επιλογή. Σε κάθε επίπεδο, Garrett έχει να επιλέξει μεταξύ τους πιθανούς τρόπους και προσεγγίσεις. Επίσης, σε όλες τις εκδόσεις, όχι μόνο σε Thief pc, ο ήρωας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του κόσμου. Μια άλλη προσθήκη είναι η ικανότητα να ληστέψει χαρακτήρων. Αλλά, αν κάποιος θα παρατηρήσετε τον κλέφτη, θα είναι σε σοβαρό κίνδυνο. Πώς έρχονται από όλες τις «δυσάρεστες» καταστάσεις, να αποφασίσει και πάλι, θα είναι ο ίδιος παίκτης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη χαρακτήρες υπολογιστών ξέρει σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα. Σε σχέση με αυτό Κλέφτης θα παίξει αρκετά δύσκολο, διότι η συμπεριφορά των αλγορίθμων υπολογιστή διαφέρει από επίπεδο σε επίπεδο.

Το παιχνίδι είναι μια θεαματική δράση, στο οποίο ο χαρακτήρας θα πρέπει να εντρυφήσω συνεχώς σε διάφορες κλειδωμένες πόρτες ή παράθυρα. Από Garrett επαγγελματίας κλέφτης, έχει σίγουρα μια σειρά από κράκερ. Σε όλο το παιχνίδι, θα κλέψουν τα πράγματα και διαφορετικές τιμές των θυλάκων, κορμούς και οι πόρτες είναι κλειστές διαφορετικά πλούσιους ανθρώπους.

Απαιτήσεις συστήματος κλέφτης είναι κατά μέσο όρο, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να βελτιωθεί η συσκευή τυχερού παιχνιδιού τους με την τελευταία ρύθμιση. Μια του κλέφτη κύρια όπλα είναι τα κρεμμύδια, το οποίο ο χαρακτήρας θα είναι στην κατοχή του διάφορα βέλη, όπως φωτιά, νερό, ή σε μάχες. Επιπλέον, ο κλέφτης έχει ακόμα οπλοστάσιο και το θόρυβο βέλη. Η παρουσία τόσων πολλών διαφορετικών όπλων προβλέπει διαφορετικούς τρόπους μέσα από τα επίπεδα, χρησιμοποιώντας τακτικές αντιπερισπασμού.

Θα ήθελα να προσθέσω ότι είναι δυνατόν για να κατεβάσετε Κλέφτης για το Android, το οποίο είναι επίσης ένα τεράστιο παιχνίδι συν. Όλη η δράση λαμβάνει χώρα στο φανταστικό κόσμο της βικτωριανής εποχής, υπό την άμεση επιρροή του steampunk πολιτισμού. Ξεκινήστε το παιχνίδι δείχνει ότι ο κύριος χαρακτήρας απουσίαζε στην πατρίδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα στην πατρίδα του, κυβερνάται από έναν τύραννο. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα, μια φοβερή μάστιγα. Από όλα αυτά, περιέργως, ο κύριος χαρακτήρας πρόκειται να «αποσπάσουν» όφελός της. Νέα συνεχώς θα κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση τους και να μην αφήσει να πάει μέχρι το τέλος.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more