Σελιδοδείκτες

The Witcher

Εναλλακτικές ονομασίες: The Witcher

Παιχνίδι The Witcher είναι ένας υπολογιστής role-playing game που αναπτύχθηκε το 2007. Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στο έργο του διάσημου Πολωνού συγγραφέα.

Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού - είναι Herald, αυτή μάγος. Το κύριο καθήκον του είναι να κυνηγήσουν τα τέρατα που ζουν στον κόσμο του.

Με πολλούς τρόπους, η εξέλιξη των γεγονότων στο παιχνίδι θα εξαρτηθεί από την επιλογή σας στο παιχνίδι. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού Witcher μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική.

Κατεβάστε The Witcher μπορείτε από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, αλλά η εφαρμογή μόνο προ-αρχειοθέτησης και τέλος. Το παιχνίδι download Witcher μπορεί μόνο ενήλικες χρήστες να έχουν πρόσβαση στο site, εισάγετε την ημερομηνία γέννησής σας. Για εκείνους που είναι λιγότερο από δεκαοκτώ ετών, η πρόσβαση στο site θα είναι κλειστά.

Πριν από το παιχνίδι, δείτε το βίντεο του The Witcher. Αυτό το βίντεο καλύπτει τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

In The Witcher παιχνίδι υπολογιστή που θα είναι εξοικειωμένοι με όλους τους χαρακτήρες: πρωτογενή, δευτερογενή και κακοποιούς.

Οι κύριοι χαρακτήρες στο παιχνίδι έχουν ως εξής:

1. Geralt of Rivia - είναι ο πρωταγωνιστής, μια μάγισσα που έχει χάσει τη μνήμη του, οι ιστορίες. Ο κύριος σκοπός για αυτόν στο παιχνίδι που ψάχνουν για κλεμμένα κειμήλια κληρονομική warlocks. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας, θα θυμάται σταδιακά τη ζωή τους.

2. Triss Merigold - προικισμένος μάγισσα, τη φίλη του Geralt. Ανήκει στο πιο διάσημο από τη μάγισσα στο παιχνίδι.

3. Shani - είναι η νοσοκόμα που στο ναό της Αγίας Quinoa λειτουργεί. Είναι φίλος του Geralt. Triss ή Shani μπορεί να είναι ένα κορίτσι Gerplta.

4. Buttercup - αυτό είναι ο καλύτερος φίλος του Geralt. Είναι γνωστός ως γυναικάς και πολυλογάς ο οποίος συγχωνεύεται συνεχώς σε διάφορες γρατζουνιές. Ωστόσο, αυτός είναι ένας ταλαντούχος ποιητής και βάρδος. Δοκιμασία για όλους τους χαρακτήρες σε αυτό το παιχνίδι είναι μια γιορτή με buttercups.

5. Zoltan Khiva είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Geralt. Επίσης, αυτός είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Ξέρει πολύ καλά με το όπλο.

Σε παιχνίδι The Witcher Οι κακοποιοί Witcher είναι:

1. Καθηγητής - είναι μέλος της ομάδας "Σαλαμάνδρα". Θεωρείται το δεξί χέρι Yaveda Azara, αυτή επαγγελματίας δολοφόνος. Στο τρίτο κεφάλαιο της βασίλισσας του έφαγαν frights.

2. Ιάκωβο Aldersberga είναι Μεγάλου Μαγίστρου του Τάγματος του Flaming Rose. Αυτός - ένας ισχυρός μάγος.

3. Azar Yaved - αυτό είναι ένα από τα κύρια κακοποιούς στο παιχνίδι. Αυτός είναι ένας μάγος της φωτιάς, ο αρχηγός της ομάδας, «Σαλαμάνδρα» και μισεί το στοιχείο του νερού. Στο πέμπτο κεφάλαιο Geralt τον σκοτώνει.

Σε παιχνίδι The Witcher τα ξίφη χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες:

1) Bad Σπαθιά - Ξίφη αυτό, που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν οι βασικοί αντίπαλοι.

2) witchers σπαθιά - ένα απλό φθηνό ξίφη τάξη. Όνομα χρησιμοποιεί κυρίως witcher.

3) Μη αποτελεσματικό σπαθιά - είναι αδύναμη στην αντιμετώπιση ξίφη βλάβη, αλλά προφανώς είναι πολύ όμορφο.

4) Κατά τέρατα - είναι ασημένια σπαθιά που καταπολεμά την μάγος, όταν δέχεται επίθεση από τέρατα.

Αναζητήσεις Witcher ανταποκρίνονται διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας. Όσο υψηλότερη είναι επικεφαλής στο παιχνίδι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να σας αναζητήσεις.

Witcher παιχνίδι που για πολλά χρόνια αιχμαλωτίζει λάτρεις αυτού του στυλ του παιχνιδιού. Γίνετε μέλος και να πάρει τον αριθμό τους με τους απολαμβάνοντας το παιχνίδι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more