Σελιδοδείκτες

Τα άγρια ​​οκτώ

Εναλλακτικές ονομασίες: Άγρια Yate

Το παιχνίδι Άγρια Οκτώ: προσπαθήστε να επιβιώσετε.

Αν νομίζετε ότι έχετε πρόβλημα, τότε δεν έχετε πέσει ποτέ σε αεροπλάνο στη μέση των δασών της Αλάσκας. Το παιχνίδι Wild 8 μεταφράζεται ως "Άγρια Οκτώ". Αυτός είναι ο αριθμός των ανθρώπων που επιβίωσαν από τη συντριβή ενός αεροσκάφους και θα ήταν το ύψος της παγκόσμιας αδικίας να πεθάνουν για άλλους λόγους που δεν είναι πλέον στη γη. Λέει την ιστορία ανθρώπων που συνεχίζουν να αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Eight Points Survival Simulator Developer και εκδότης HypeTrain Digital. Μερικοί παίκτες έχουν ήδη καταφέρει να παίξουν το παιχνίδι The Wild Eight την άνοιξη του 2016, όταν κυκλοφόρησαν χωρίς συνεργατική λειτουργία, αλλά μόνο με στόχο να δείξουν τα κύρια χαρακτηριστικά και τα γραφικά του παιχνιδιού. Οι εργασίες για το παιχνίδι συνεχίζονται και οι συγγραφείς συνεχώς συμβάλλουν με νέα χαρακτηριστικά, τοποθεσίες και παραμέτρους των ίδιων των χαρακτήρων. Η ιδέα έλαβε μια θετική ανταπόκριση από τους οπαδούς του είδους, οι οποίοι το είχαν ήδη δοκιμάσει.

Τι συνέβη;

Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς πώς αισθάνονται οι άνθρωποι σε ένα πτώση αεροπλάνο, συνειδητοποιώντας την προσέγγιση της μοίρας. Και είναι εξίσου δύσκολο να κατανοήσουμε τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι παρέμειναν θαυμάσια. Αλλά η χαρά περνάει γρήγορα όταν βλέπεις μόνο το δάσος που καλύπτεται από χιόνι, ακούς τους λύκους να ουρλιάζουν. Από αυτή τη στιγμή αρχίζει μια νέα φάση στον αγώνα του ανθρώπου για ύπαρξη. Για να βοηθήσετε την ομάδα που επέζησε να επιστρέψει στην πατρίδα σας, πρέπει να κατεβάσετε το The Wild Eight και στη σύνθεσή του να αρχίσετε να ενεργείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

 • Εξερευνήστε την περιοχή
 • Συσκευάστε ένα Home
 • Αποδοχή τροφής
 • Φροντίστε το ένα το άλλο
 • Solve Conflicts
 • Αποστροφή των αρπακτικών
 • Περάστε τις αναζητήσεις

Είναι σαφές ότι όλα βρίσκονται στα νεύρα και περιοδικά υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις. Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να φουσκώσουν, επειδή η σύγκρουση θα επιδεινώσει μόνο την κατάσταση. Κάνε τα πάντα για να σβήσει τη σύγκρουση, να βρεις μια διέξοδο από μια επικίνδυνη κατάσταση.

Πρέπει να εξερευνήσετε την περιοχή και να κάνετε πολλές ανακαλύψεις. Για παράδειγμα, θα βρεθεί ένα μυστικό εργαστήριο και θα πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτό. Ανάμεσα στα ευρήματά σας θα είναι εγκαταλελειμμένα bunkers και ασυνήθιστα αντικείμενα, τα οποία εγείρουν επίσης πολλές ερωτήσεις. Θα σας επιδιώκουν τα φοβερά μυστικά, τα άγρια ​​θηρία και τα μυστικά πλάσματα, που περιπλέκει πολύ το έργο της σωτηρίας. Συνεχίζοντας να παίζετε το The Wild Eight, πρέπει να φροντίσετε πολλά πράγματα και επομένως το ομαδικό πνεύμα είναι πολύ σημαντικό. Θα είστε σε θέση να παίξετε σε μια ενιαία εταιρεία, αλλά είναι πιο πιθανό να επιβιώσετε επιλέγοντας την ομαδική έκδοση του gameplay.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Κάθε σοβαρό παιχνίδι περιλαμβάνει την ανάπτυξη αντικειμένων και χαρακτήρων. Το iPlayer Ο Άγριος Οκτώ από την άποψη αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Αρχικά, ο λαός σας είναι αδύναμος, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε γρήγορα τις ιδιότητες του κυνηγού, ξυλουργού, ιχνηλάτη και άλλα χαρακτηριστικά. Κάθε μέλος της ομάδας έχει μια κλίμακα ζωής, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο καλά αισθάνεται. Σε κάθε στιγμή μπορεί να αρχίσει να μειώνεται, επειδή μπορεί να πεθάνει για διάφορους λόγους:

 • Από την πείνα
 • Holod
 • Πολιτικές
 • V τροφοδοτεί το wolf

Κατασκευάστε καταφύγια στα οποία μπορείτε να χαλαρώσετε μετά το δρόμο. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε απόθεμα καυσόξυλων το βράδυ. Εάν δεν έχετε πυρκαγιά, είστε ανυπεράσπιστοι μπροστά από τους νυχτερινούς θηρευτές, και πρέπει επίσης να τρώτε τροφή ωμά. Αυτό θα οδηγήσει σε ασθένειες του στομάχου και, χωρίς να πεθάνει από την πείνα, θα πεθάνετε από τροφική δηλητηρίαση. Εντούτοις, μπορεί να επιλυθεί ένα φαρμακείο με τα απαραίτητα φάρμακα. Αλλά, ακόμη και μετά το θάνατο, υπάρχει η ελπίδα να αυξηθεί, αν οι φίλοι σας έχουν έναν απινιδωτή που δεν είναι εύκολο να βρεθεί.

Θα πρέπει να μάθετε νέες δεξιότητες, και αν δεν γνωρίζατε πώς να οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, θα πρέπει να το καταλάβετε για το κοινό καλό. Θυμηθείτε ότι κάθε ενέργεια μπορεί να είναι καθοριστική.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more