Σελιδοδείκτες

Η Δύση

Εναλλακτικές ονομασίες: Άγρια Δύση

Άγρια Δύση online - ένα συναρπαστικό παιχνίδι που μας ταξιδεύει στον αποικισμό της Βόρειας Αμερικής. Αυτό είναι μια μεγάλη προσομοίωση του προγράμματος περιήγησης ζωής του καουμπόη. On-line παιχνίδι The West είναι απολύτως άξιζε τον τίτλο του "Best Game Browser του 2011."

Συμμετοχή στο παιχνίδι Η Δύση είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Πάρτε μέρος στην Άγρια Δύση. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα όνομα παίκτη, έναν κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση e-mail σας. Σύνολο εγγραφών στο παιχνίδι Άγρια Δύση θα σας πάρει όχι περισσότερο από ένα ή δύο λεπτά. In The West online παιχνίδι υπάρχει περίπου μια ντουζίνα servers. Διαφέρουν μόνο στον αριθμό των παικτών. Αυτό μπορεί με ασφάλεια να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και να αρχίσει να παίζει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση The West. Μεγάλο παιχνίδι Άγρια Δύση εγγραφής που θα σας επιτρέψει να δοκιμάσετε την πιο συναρπαστική εποχή στην αμερικανική ιστορία.

Ποια θα ήταν η Άγρια Δύση δεν χρειάζεται να διαδραματίσει έναν ιδιαίτερα ισχυρό υπολογιστή ή σύνδεση υψηλής ταχύτητας. Ακόμα στο παιχνίδι πολλές οπτικές εικόνες που μπορείτε να κατεβάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν έχετε μια αργή σύνδεση στο internet.

Άγρια Δύση online παιχνίδι στο οποίο έχετε δημιουργήσει ένα μεγάλο σύστημα της διεξαγωγής μονομαχία που απαιτεί από εσάς να όχι μόνο αρμόδιο κατανομή των δεξιοτήτων τους, αλλά και η ακρίβεια και απόκριση. Μονομαχίες επιτρέπουν πλήρως μια γεύση από την Άγρια Δύση. Το παιχνίδι μπορεί να ποικίλει, αν πάρετε διάφορες εργασίες στο σαλόνι. Κάνοντας τους, θα αποκτήσουν εμπειρία και τις ανταμοιβές που είναι αναγκαίες για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.

Γνωρίστε γνωστό ως «φόρεμα για την επιτυχία" online παιχνίδι Άγρια Δύση την προσοχή σας σχετικά με μια ντουζίνα διαφορετικά είδη ένδυσης και τα όπλα, που συνδυάζει με επιτυχία τα δύο, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ισχυρό χαρακτήρα.

Άγρια Δύση online παιχνίδι για να επιτευχθεί το επίπεδο ανάπτυξης 10 ανοίγει τις τέσσερις πιθανές εκβάσεις, οι οποίες αντιστοιχούν με τα τέσσερα είδη των χαρακτήρων. Θα πρέπει να επιλέξει πολύ προσεκτικά, γιατί να αλλάξει το μυαλό σας δεν είναι πλέον δυνατή.

Adventurer - υπέροχο στυλ για εκείνους που δεν μπορούν να καθίσουν ακόμα, οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να την περιπέτεια και εύκολα να ξεκινήσει μια νέα πορεία, και μπορεί εύκολα να αξιολογηθεί για μια νέα θέση εργασίας. Και ποιος άρχισε να παίζει το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Άγρια Δύση προκειμένου να αξίζουν την δόξα της διασκέδασης και άτακτος τύπος.

Duelist - το είδος της ανάπτυξης εκείνους που τους αρέσει το αγωνιστικό πνεύμα και τον ενθουσιασμό που έρχεται μετά από ένα καλό φιλονικία. Αυτός ο τύπος θα είναι ενδιαφέρον για εκείνους που αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Άγρια Δύση, επειδή αγαπά να πυροβολήσει.

Εργασιομανής - επιλογή ηρεμία, οι παίκτες των ασθενών που είναι περισσότερο κατάλληλα τίμια δουλειά και δεν είναι σκονισμένο δρόμο, μονομαχίες κινδύνου και στρατιωτική άσκηση. Καλό στυλ για ειρηνικούς παίκτες που παίζουν για την Άγρια Δύση δεν είναι μόνο αιώνια μάχη και τα γυρίσματα, είναι σκληρή δουλειά.

Στρατιώτη - το τέταρτο είδος της ανάπτυξης για την πραγματική πολεμιστές, έτοιμο να εξυπηρετήσει και να είναι σε θέση να χειριστεί διαφορετικούς τύπους όπλων.

Το επόμενο βήμα θα είναι η ανάπτυξη μιας επιλογής από μία από τις τέσσερις πιθανές επαγγέλματα: Chef, μάγος, σιδηρουργός και σαμαράς. Κάθε ένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Εδώ, επίσης, ότι είναι σημαντικό να μην κάνετε κάποιο λάθος, διότι, δυστυχώς, η Άγρια Δύση - μια σκληρή θέση και να αλλάξετε το επάγγελμα δεν θα είναι πλέον δυνατή.

Ταξίδια - ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού, μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ των διαφόρων πόλεων της Άγριας Δύσης. Σε κάθε πόλη υπάρχουν περίπου δώδεκα διαφορετικά κτίρια, όπου μπορείτε να πάρετε τη δουλειά, να κάνει τη δουλειά, να ανανεώσετε και να χαλαρώσετε πυρομαχικά. Το πιο ενδιαφέρον κτίριο είναι αναμφίβολα η Εκκλησία, διότι οι κανόνες του παιχνιδιού απαγορεύεται αυστηρά να μιλήσουμε για το τι συμβαίνει σε αυτό το κτίριο. Μάθετε για αυτό μπορεί μόνο να τον εαυτό σας με επίσκεψη στην υπηρεσία της εκκλησίας.

Μπορείτε επίσης να εγκατασταθούν σε μια από τις πόλεις και να τον βοηθήσει να αναπτύξει, να ξεκινήσει και να συμμετέχουν στην κατασκευή των κτιρίων, οχυρά για να προστατεύσει την πόλη από τις επιθέσεις και να γίνει ένας ζωντανός θρύλος.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more