Σελιδοδείκτες

Ο πόλεμος Z

Εναλλακτικές ονομασίες: Ο Πόλεμος Z, Z πόλεμος, πόλεμος W

Game W ar Z εξακολουθεί να είναι το σκοτεινό άλογο, και αυτό είναι βασικά όλα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής στο επίσημο φόρουμ του παιχνιδιού. Παρ 'όλες τις δηλώσεις, πολλές εξαιρετικά επιφυλακτικοί Η Πόλεμος Z είναι ένα δωρεάν παιχνίδι άγνωστο στούντιο που ανακοίνωσε με ακρίβεια το παιχνίδι στο απόγειο της δημοτικότητάς της μόδας για το παιχνίδι με ένα πολύ παρόμοιο όνομα Ημέρα Z. Όμως, όπως αποδείχθηκε, εκτός από ένα παρόμοιο όνομα, ένας νεκρός με τα πόδια από αμείωτη αγώνα για την επιβίωση, το παιχνίδι Zombimaniya έχει πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ημέρας Ζ.

Πριν από την αναπαραγωγή W ar Z, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, κάρτα γραφικών - 128 MB.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο παιχνίδι W ar Z είναι δωρεάν, δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε την επιλογή "Εγγραφή"?

2. Εισάγετε το όνομα χρήστη σας,

3. Παρακαλώ εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση e-mail?

4. Πληκτρολογήστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης και να το επαναλάβει?

5. Επιλέξτε "Εγγραφή" και Η Πόλεμος Z εγγραφής είναι πάνω.

Πόλεμος Z σε απευθείας σύνδεση θα σας ρίξει σε ένα τεράστιο σκληρό κόσμο γεμάτο με παίκτες και ζόμπι. Ενώ War Z σε απευθείας σύνδεση δεν έχει τη δική του ταυτότητα, ένα σαφές όραμα του τι μπορεί να προσφέρει ως ένα είδος, υπεύθυνη προσέγγιση microtransactions ή την ομαλή διεξαγωγή των ιδεών τους. Για παράδειγμα, σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι War Z ισχυρίζεται ότι η κάρτα είναι 100 km ², αλλά θα εμφανίζεται τακτικά στο ίδιο μέρος, μεταξύ άλλων επιζώντων.

Τεράστια παιχνίδι μειονέκτημα W ar Z είναι η έλλειψη φωνητικής επικοινωνίας. Ακόμη περισσότερο και από σκοπευτές, multiplayer παιχνίδια, τύπου επιβίωση War Z σε απευθείας σύνδεση βασίζονται σε μια ολοκληρωμένη φωνή και να διευκολύνει geymleya ενδιαφέρουσα, τυχαία εμπειριών μεταξύ απρόσωπη αγνώστους. Αυτό είναι ένα σημαντικό κοινωνικό εργαλείο, ως εκείνος που μπορεί να εκτονώσει την ένταση, όταν εσείς και κάποιος άλλος επιζών να αντιμετωπίσει σε έναν αχυρώνα σε ένα εγκαταλελειμμένο ταχυδρομείου, στο δάσος, κ.λπ.

Μερικές ήχο Πόλεμος Z είναι παρόντες σε απευθείας σύνδεση, αλλά την ίδια στιγμή, το κείμενο της εγγύτητας συνομιλίας σας κάνει να τραβήξει το χέρι στο ποντίκι, αφήνοντας σας ανυπεράσπιστους. Είναι ασυγχώρητο ότι Hammerpoint War Z είναι πρόθυμος να πουλήσει σε απευθείας σύνδεση σε αυτήν την κατάσταση. Στοιχείο UI που εμφανίζει μια παγκόσμια πράγμα όπως μια φυλή, και η εγγύτητα του κειμένου είναι άβολα στο Η Πόλεμος Z παιχνιδιού.

Wish αμαρτίες ήχου War Z σε απευθείας σύνδεση, ώστε να χαλάσει το παιχνίδι. Για παράδειγμα, όταν ο ιός εισβάλλει τα ζόμπι, αλλά το πεζικό τους, άλλα όντα θα είναι εντελώς αθόρυβος κατά τη μετακίνηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι παίκτες Πόλεμος Z σε απευθείας σύνδεση θορυβώδη βήματα κάνουν ανεξήγητα σιωπηλή σέρνονται μέσα στη λάσπη, παχύ χορτάρι, αστικών υπαίθριων χώρων, και το πεζοδρόμιο, εκτός σπριντ (και ακόμη και τότε τη μουσική ήσυχο).

Δεν είναι σε θέση να ακούσει τα ζόμπι ή ο παίκτης κινείται, Η Πόλεμος Z είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που κάνει την ανίχνευση των απειλών απογοητευτικά δύσκολο και αποκλείει κάθε δυνατότητα ακρόασης, όπως ένα Counter-Strike.

Δεν πηγές ήχου War Z σε απευθείας σύνδεση είναι δύσκολο να ακούσετε το δυσοίωνο μάχη του ρολογιού της εκκλησίας, και το βουητό του αεροσκάφους, η οποία έχει σταθερά αυξανόμενη στον τομέα. Αυτές οι δυσκολίες με τον ήχο και το θόρυβο του περιβάλλοντος θα είναι κάθε λίγα λεπτά στο παιχνίδι Πόλεμος Z σε απευθείας σύνδεση και όχι, δεν μπορεί να απορριφθεί ή να απενεργοποιηθεί. Γιατί βασίζονται σε τέτοιου είδους πλαστά διέγερση; Η απειλή του να σκοτωθεί (στο Hardcore λειτουργία) ή χρονικό όριο (σε φυσιολογικά επίπεδα) και η απώλεια των εργαλείων σας και στα δύο πηνία είναι ένα φυσικό φόβο. Σε κάθε περίπτωση, η συμπερίληψη αυτών περίεργα αποτελέσματα στον πόλεμο Z σε απευθείας σύνδεση προδίδει εντελώς λίγη εμπιστοσύνη στην ικανότητα του παιχνιδιού για να σας τρομάξει.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more