Σελιδοδείκτες

Το Settlers Online - εποίκους

Εναλλακτικές ονομασίες: Έποικοι, Οι Έποικοι, setlers, έποικοι

TheSettlers online παιχνίδι είναι ένα sequel για να κατακτήσει τον κόσμο στα theSettlers στρατιωτική-οικονομική στρατηγική τέλη του 1993 του (έποικοι), εξαιτίας των οποίων πολλοί παίκτες ότι ο χρόνος δεν γεμίζουν το βράδυ. Και τώρα, χάρη στην Ubisoft προγραμματιστές, μας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε μια έκδοση του προγράμματος περιήγησης του παιχνιδιού για τον εαυτό σας. Αλλά πριν από αυτό, ας δούμε ποιες είναι οι προγραμματιστές έχουν υποβάλει αιτήματα για να παίξει TheSettlers. Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος επιτρέπουν ακόμη και να παίξετε με τη διαμόρφωση του υπολογιστή του γραφείου:

·                    Λειτουργικό σύστημα Windows 98/ME/2000/XP/Vista/Seven

·                    Intel Pentium III επεξεργαστή 800 MHz

·                    RAM 256 Mb

·                    64 MB κάρτα γραφικών

·                    Flash έκδοση-playerposledney

· Σύνδεση με το Διαδίκτυο

·                    Μήπως

Όπως βλέπουμε στις απαιτήσεις του συστήματος, δεν υπάρχει τίποτα το υπερφυσικό, έτσι μπορούμε να πάρουμε με ασφάλεια να καταχωρήσετε ένα λογαριασμό. Συμμετοχή στις TheSettlers παιχνίδι δεν θα απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες. Από την κεντρική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας θα σας ζητηθεί για τα τυποποιημένα δεδομένα

·                     e-mail

·                     κωδικό και την επιβεβαίωση της

·                     το όνομα με το οποίο θα ξέρετε το σύστημα Uplay

·                     Ημερομηνία γέννησης

Επίσης, πρέπει να μάθουν και να αποδεχθούν το χρήστη, τη συμφωνία χρήστη και Πολιτική Απορρήτου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί "Δημιουργία Λογαριασμού" και TheSettlers online εγγραφή που ήδη έχετε. Με την ευκαιρία, αν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Uplay, τότε TheSettlers εγγραφής δεν χρειάζεται: απλά εισάγετε το παιχνίδι κάτω από τα δεδομένα τους. Όπως μπορείτε να δείτε, ήδη από την περιγραφή των απαιτήσεων, το παιχνίδι που δημιουργήθηκε το φλας, και θα παίξει στο πρόγραμμα περιήγησης, και δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, πρόσθετες εφαρμογές λογισμικού.

Όταν ξεκινάτε να παίξετε τα TheSettlers παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, θα σας δοθεί ένα κομμάτι γης, που χτίστηκε το δημαρχείο, ένα ορισμένο ποσό των πόρων και των ανέργων εποίκων. Και έτσι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο, έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη TheSettlersonline γρήγορα να σας φέρει μέχρι την ταχύτητα. Θα δείξει και να πει τι είναι αυτό, και ακολουθώντας τις οδηγίες του, θα λάβετε πόντους εμπειρίας και θα περάσει στο δεύτερο επίπεδο του παιχνιδιού.

Δεδομένου ότι οι online παιχνίδι TheSettlers εκπροσωπούνται στο είδος της στρατιωτικής-οικονομικής στρατηγικής, το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναπτυχθεί η οικονομία. Η κύρια αλυσίδα παραγωγής αποτελείται από τρεις φάσεις: εκχύλισμα χρήσιμους πόρους από τα προϊόντα αυτά και να χρησιμοποιήσει το γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει.

Με την εξορυκτική βιομηχανία TheSettlers περιλαμβάνουν πόρους, όπως:

·                     δέντρο

·                     Ore

·                     νερό

·                     κρέας

·                     ψάρια

·                     πουλί

Επεξεργασία προϊόντα είναι:

·                     αλεύρι

·                     Steel

·                     σιδήρου

·                     χρυσό

·                     λουκάνικο

Και ως τελικό προϊόν είναι:

·                     Όπλο

·                     πανοπλία και άλλες συσκευές έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για τους εποίκους

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση TheSettlers που έχετε να σκεφτείτε σε κάθε βήμα στην εκ των προτέρων, να υπολογίσει τι πόρους θα χρειαστεί αύριο τα θέματά σας, δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσουν και όλοι εργάστηκαν. Σε γενικές γραμμές, τα πάντα είναι απλή: για να έχει τις πρώτες ύλες - τα αποθεματικά του θα πρέπει να είναι συνεχώς αναπληρώνονται, και το ίδιο και με τη μεταποιητική βιομηχανία: εκεί θα πρέπει να υπολογίσει την βέλτιστη ποσότητα των πόρων που απαιτούνται για την παραγωγή. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο που θα είναι στο παιχνίδι, τα περισσότερα κτίρια θα είναι διαθέσιμες.

Μην ξεχνάτε ότι όταν παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση TheSettlers, εκτός από την ειρηνική οικονομικών δραστηριοτήτων θα πρέπει να αναπτύξουν και τη στρατιωτική ανδρεία. Μετά από όλα, όταν έχετε να κατακτήσουν νέα εδάφη για την επέκταση των οικισμών ή να προστατεύσουν τα υπάρχοντά τους, χωρίς πολεμιστές δεν μπορούν να κάνουν. Κατά την πρώτη απευθείας σύνδεση TheSettlers παιχνίδι σας επιτρέπει να προσλάβουν μόνο δύο τύπους των στρατιωτών: τοξότες και προσλήψεις. Την πάροδο του χρόνου, η λίστα των διαθέσιμων στρατιωτών αυξήθηκε σε εννέα. Κάθε στρατιώτης χρησιμοποιείται καλύτερα στην πιο κατάλληλη θέση γι 'αυτόν, λόγω του τρόπου με τα στρατεύματα θα εξαρτηθεί τοποθετηθεί νίκη του στρατού σας. Μάχες στο παιχνίδι είναι χωρίς την άμεση εμπλοκή σας, και με την πρόοδο της μάχης, μπορείτε να διαβάσετε στην έκθεση. Στρατεύματα κατά τη διάρκεια της μάχης με τη σειρά, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι απώλειες δεν μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα μέρη. Στο παιχνίδι μπορείτε να ενταχθούν σε μια συντεχνία, ή να δημιουργήσετε το δικό σας και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να παίξουν μαζί μετά από όλα καλύτερα.

Όταν είστε σε theSettlers παιχνίδι, θα πρέπει να γυρίσετε το κεφάλι σας και να σκέφτεται την αναπτυξιακή στρατηγική, την κατανομή των πόρων, αναλύει τις τακτικές επίθεσης και άμυνας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more