Σελιδοδείκτες

Το Secret World

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Secret World

Ο Κόσμος μυστικό παιχνίδι, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει την προσοχή των ατόμων που είναι πολύ λάτρης του μυστικισμού. Ίσως κάποιοι έχουν από καιρό ήθελε στον πραγματικό κόσμο μας, όπως στο παιχνίδι υπήρχαν Το μυστικό σε απευθείας σύνδεση World μυστικιστική πλάσματα.

Παιχνίδι TSW είναι γεμάτη μυστικά μυστικιστική μύθο, γεμάτο μαγεία.

The Secret World εγγραφή αντιπροσώπευε λίγο ασυνήθιστο. Θα χρειαστεί να κάνει μερικά έξτρα βήματα πριν να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό. Και έτσι, θα χρειαστείτε:

1. Είσοδος στο παιχνίδι.

2. Τύπου στο τέλος του μενού link αρχική σελίδα « Κοινότητα » .

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο « Παιχνίδι » .

4. Στο δεξιό μέρος της σελίδας θα έχετε ένα παράθυρο με την φόρμα εγγραφής. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία σε αυτό.

5. Εισάγετε το όνομά σας, και στη συνέχεια τη διεύθυνση e-mail.

6. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί « Εγγραφή ». Όταν πατήσετε αυτό το κουμπί, θα συμφωνήσουν αυτόματα με την πολιτική του τόπου. Οι διατάξεις αυτές παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα.

Play The Secret World, μπορείτε, αν δεν έχουν την υπολογιστική ισχύ μικρότερη από αυτήν που περιγράφεται κατωτέρω:

DVD-Rom - 8X

OS - Windows XP ή Vista και Windows 7

Κάρτα Γραφικών - nVidia 8800 series 512 VRAM

Επεξεργαστής - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo

DirektX - Direct X 9. 0c

Μνήμη - 2 έως 3 GB

Σκληρός δίσκος - 30 GB.

In The Secret World θα παίξει τα ακόλουθα κλάσματα:

1. Templars. Ανήκουν στην κατηγορία του αγαθού: τείνουν στην πνευματική ανάπτυξη, στην οποία εκδηλώνονται ως μαχητές ενάντια στο κακό. Η δύναμή τους έγκειται στην αληθινή πίστη τους στην καλοσύνη και τη δικαιοσύνη. Ναΐτες προήλθε από την ίδρυση της Βαβυλώνας, και τώρα είναι γνωστή για όλο το Λονδίνο. Ορισμένες από τις δράσεις τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη για πολλούς, επειδή αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά απελπιστική.

2. Illuminati. Είναι σε αντίθεση με τους Ναΐτες. Αυτό το κλάσμα είναι φιλόδοξος και αδίστακτος. Για την εξουσία που είναι πρόθυμοι να πάνε στα μεγάλα μήκη: εκβιασμό, δυσφήμηση, και ακόμη και την προδοσία. Illuminati θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους εχθρούς των Ναϊτών. Στο δέκατο έβδομο αιώνα, που άφησε την Ευρώπη. Σήμερα ζουν στην παρανομία στη Νέα Υόρκη. Όταν Templars επιλέξει προσεκτικά τους υπαλλήλους τους, οι Illuminati είναι ακριβώς το αντίθετο. Γι 'αυτούς, το σημαντικό πράγμα είναι ότι οι υπάλληλοί τους να μοιραστούν τις αρχές τους.

3. Dragons - ο σκοπός των ενεργειών τους, δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. Είναι κάπου στη μέση λύση μεταξύ των Ναϊτών και των Illuminati. Θα ακολουθούν τις διδασκαλίες του Sun Tzu, η οποία περιγράφεται στην «Τέχνη του Πολέμου». Η αξιοπρέπειά τους είναι η υπομονή - αλλά και να έχουν μια ποικιλία από αρνητικές ιδιότητες. Βρίσκονται στη Σεούλ.

The Secret World σε απευθείας σύνδεση δεν συνεπάγεται την παρουσία επίπεδα και κλάσεις στο παιχνίδι.

Ο μυστικός κόσμος - αυτό το μυστηριώδη κόσμο που έλκει όλα γύρω. Κάθε τόσο τρελά θέλουν να ξέρουν τι σημαίνει μεταξύ των ανθρώπων και το μυστικισμό, είναι αλήθεια ή είναι ακόμα ένας μύθος;

Ίσως όταν παίζετε The Secret World, θα δείτε κάτι και πριν θα ανοίξει τις πόρτες που οι άλλοι δεν βλέπουν. Βυθιστείτε σε αυτό το απέραντο χώρο μυστικά και τα μυστήρια του παιχνιδιού The Secret World σε απευθείας σύνδεση. Υποτάξει αυτό το όμορφο κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more