Σελιδοδείκτες

Οι Lost Τιτάνες

Εναλλακτικές ονομασίες:

The Lost Titans - πολλαπλών παιχνίδι χτύπημα. Οι κατασκευαστές παιχνιδιών σας προσφέρει την ευκαιρία να μείνετε στο ρόλο της Giant. Τιτάνες στο χάος του κόσμου - ένα από τα κυρίαρχα εξαφανιστεί Τιτάνες - Hyperion.

Μπορείτε να παίξετε The Lost Τιτάνες, αλλά στην αρχή, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τις απαιτήσεις του συστήματος:

• μέση ρυθμίσεις του υπολογιστή?

• σύνδεση στο Internet.

Παιχνίδι The Lost Τιτάνες χρειάζεται επίσημη oformenie παίκτης στην ιστοσελίδα, να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας. Η εγγραφή Lost Τιτάνες δεν παίρνει πολύ χρόνο, και απαιτεί ειλικρινή ένδειξη της ταυτότητας του παίκτη

1. επισκεφτείτε το επίσημο site του παιχνιδιού The Lost Τιτάνες?

2. επιλέξτε την ενότητα - Παίξτε?

3. γιατί δεν έχετε ακόμα λογαριασμό - επιλέγετε μια γραμμή - δημιουργία - δημιουργία λογαριασμού?

4. εισάγετε το όνομα (του λογαριασμού)

5. σκεφτείτε και να γράψετε τον κωδικό πρόσβασής σας, που αποτελείται από τουλάχιστον έξι γράμματα ή αριθμούς?

6. επαναλάβει προηγούμενη κωδικό ukaznogo και δεν επαναλαμβάνουν τον κωδικό πρόσβασης σε άλλα δίκτυα ή τα παιχνίδια - ασφάλεια του λογαριασμού σας,

7. εισάγετε την έγκυρη διεύθυνση e-mail?

8. πληκτρολογήστε τον κωδικό που αναγράφεται στην επόμενη γραμμή?

9. Εάν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τις πολιτικές του παιχνιδιού - σημειώστε?

10. αγγίξτε - εγγραφή.

Στο μέλλον, θα εισάγετε απλά ένα όνομα, κωδικό και ukaznogo κώδικα. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Από την αρχή, επιλέξτε την κατηγορία στην οποία θα εισάγετε. Στο The Lost Titans μπορεί να παίξει μία από τις τρεις κατηγορίες:

• πολεμιστής?

• Ranger?

• μάγος.

Πολεμιστής - ισχυρό, σαν μια δεξαμενή, κάνει μεγάλες ζημιές, χτυπά πολλαπλούς εχθρούς ταυτόχρονα. Πάντα μαζί σας ένα γιγάντιο σπαθί, το οποίο ο ίδιος να ανοίξει εύκολα το δρόμο για τους συμμάχους τους.

Ranger - επιτήδειος master με προηγμένα τόξο και βέλη. Την ίδια στιγμή αρνητικό αντίκτυπο σε μερικά από τα θετικά και τους άλλους ήρωες.

Mage - το ισχυρότερο ήρωα που χρησιμοποιεί μόνο μαγεία. Πάντα μαζί σας ένα μαγικό ραβδί που παράγει κρύο.

Όταν φτάσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο στο παιχνίδι, θα πρέπει να επιλέξετε μια παράταξη από την πλευρά της, η οποία θα σας. Εξαρτηθεί από την επιλογή σας σε όλες τις παραμέτρους του παιχνιδιού. Πριν κάνετε μια επιλογή, είναι απαραίτητο να εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά της κάθε παράταξης, που δεν θα κάνει κάποιο λάθος και επιλέξετε ένα σπίτι για την ψυχή.

Το παιχνίδι Lost Τιτάνες σας προσφέρει online τρεις παρατάξεις - οι μεγάλες κατοικίες, καθένα με τη δική φιλοσοφίες

• Σπίτι Λεβίδης?

• Σπίτι Kalgeris?

• Σπίτι Vendramin.

Σπίτι Λεβίδης - είναι η πιο σοφή άνδρες, σκληραγωγημένο και ηρεμία. Βασικά χρώματα - λευκό και μαύρο. Η δύναμή τους στην Πήγασος Ουρανό. Ασχολούνται μέλη της Βουλής - διπλωματία, την αστική ανάπτυξη και το εμπόριο.

Σπίτι Kalgeris - υπερήφανος οικογένεια. Φύλαξη της πόλης τους ως Cerberus με τρία κεφάλια, ισχυρή, σε εγρήγορση και γνώστες. Αντλούν δύναμη από την Cerberus Φλόγα. Τα χρώματα που αντιπροσωπεύουν την οικογένειά τους - μοβ και του χρυσού. Δραστηριότητες - βιομηχανία και την ασφάλεια.

Σπίτι Vendramin - γρήγορη-έχων πνεύμα και ευφυή αντιπροσώπους. Οι καλύτερες στρατηγοί και στοχαστές. Ισχύς - Ύδρα Ωκεανό. Συγκρίνονται με αυτό. Χρώματα - ασημί και γαλάζιο. Πάντοτε να παίρνετε την πρώτη απόφαση.

Αν αισθανθήκατε την επιθυμία να προστατέψει τους κατοίκους αυτής της χώρας και να σώσει τον Τιτάνα - ξεκινήστε το παιχνίδι The Lost Titans σε απευθείας σύνδεση.

Παιχνίδι TLT παρουσιάζεται σε σας με τον καλύτερο του είδους του στην παράσταση, για την οποία μπορείτε να ευχαριστήσω τους δημιουργούς. Είναι στον κόσμο της απόλαυσης. Καλή τύχη σε σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more