Σελιδοδείκτες

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η μάχη για τη Μέση-Γη 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η μάχη για τη Μέση-Γη 2

Παιχνίδι Μάχη για τη Μέση Γη 2 θεωρείται ότι είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, το οποίο αναπτύσσεται στο είδος στρατηγικής. Αυτό το παιχνίδι είναι η συνέχεια του πρώτου μέρους της Μάχης παιχνίδι για τη Μέση-Γη.

Η δεύτερη έκδοση έγινε πολλές καινοτομίες, γι 'αυτό θα ευχαριστήσει τους οπαδούς της ποικιλομορφίας του και μεγάλες δυνατότητες.

Πελάτη παιχνίδι για τη μάχη του παιχνιδιού για τη Μέση Γη 2, μπορείτε να κατεβάσετε, όπως το επίσημο site του παιχνιδιού, καθώς και κάθε άλλη που παρέχει πρόσβαση για να κατεβάσετε το αρχείο.

Παιχνίδι Μάχη για τη Μέση Γη αναθεώρηση 2 αποκαλύπτει την πλοκή του παιχνιδιού, την περιγραφή των τύπων των κλασμάτων που ανήκουν σε αυτούς τους χαρακτήρες, ειδικά στο στρατό και τη διαχείριση του στόλου της κάθε κατηγορίας, και έτσι

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η μάχη για τη Μέση-Γη 2 έχει δύο καμπάνιες, η εταιρεία Φωτός και του Σκότους.

Με βάση το γεγονός σε ποια πλευρά θα γίνει, θα κρεμάσει την αποστολή σας. Κάθε εταιρεία είναι διαφορετική και η δουλειά τους μόνο οκτώ.

Ενέργειες στο παιχνίδι Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η μάχη για τη Μέση Γη II όσο το δυνατόν πλησιέστερα στις περιγραφές του βιβλίου.

Realm Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η μάχη για τη Μέση-Γη 2 διευρύνθηκε σε έξι κλάσματα

1) Οι άνθρωποι δυτικά. Αυτά περιλαμβάνουν: Gandalf, Aragorn, Boromir, Faramir, Theoden, Eomer, Eowyn.

2) Ξωτικά - περήφανοι και φιλική προς τους ανθρώπους. Σε αυτό το κλάσμα που περιλαμβάνεται - Elrond, Eagle Manwe, Arwen, Legolas, Glorfindel, Haldir, Δεντρογένη, Thranduil, Galadriel.

3) Ξωτικά - γκρινιάρης, αλλά καλούδια. Αυτά περιλαμβάνουν: Gloin, Gimli βασιλιάς Dain II Zheleznostop.

4) Isengard - μια σύνδεση που βρίσκεται στην πλευρά του κακού. Περιλαμβάνει: Σάρουμαν, Grima (Cherveust) Lurtts ανακάτεμα.

5) Μόρντορ - είναι ένα αρνητικό κλάσμα από τους κυριότερους εχθρούς της υποστηρικτές της εκστρατείας φως. Αυτό περιλαμβάνει: Nazgul σε ένα φτερωτό πλάσμα, το Herald of Sauron, Witch King of Angmar, το Nazgul, Sauron.

6) Goblin - ένα κλάσμα αυτής της καινοτομίας, οι εχθροί του φωτός δυνάμεων. Σε αυτό το κλάσμα είναι: Shelob, διαφάνειες, Drogot.

Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τη δική τους μοναδικές ικανότητες και για καθένα από αυτά αντιστοιχεί σε μια συγκεκριμένη αποστολή στο παιχνίδι. Εκτός από τους χαρακτήρες από κάθε παράταξη έχει δικό της στρατό. Αυτή η ομάδα των ανθρώπων που έχουν οριστεί ορισμένες ευθύνες στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η μάχη για τη Μέση-Γη 2.

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή Μάχη για τη Μέση Γη 2 είναι μια φωλιά όπου ζουν άγρια, βίαια πλάσματα.

1. Goblins Cave - ένας τόπος που κατοικείται από άγρια ​​ξωτικά. Τα στρατεύματά τους ενθάρρυνε ιδιαίτερα στο παιχνίδι.

2. Cave Troll - αυτό το ενδιαίτημα σπηλιά troll. Αυτά τα πλάσματα που καλούνται για περαιτέρω μάχη.

3. Φωλιά του αράχνες - ένα μέρος όπου ζουν και αράχνες γίγαντας φυλή. Είναι, επίσης, ενθαρρύνονται στο παιχνίδι για την πάλη.

4. Nora wargs - αυτή η κατοικία άγρια ​​wargs. Η παρούσα πρόσκληση φατριών για τη μάχη.

5. Σαύρα Lair φωτιά - αυτό είναι όπου ζουν σαύρες φωτιά. Καλούν στο πεδίο της μάχης για να βοηθήσει.

6. Ταφή έδαφος - ένα μέρος όπου όλα τα πνεύματα. Spirits καλέστε για μάχη.

Μην ξεχνάτε τον πελάτη παιχνίδι για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: Η μάχη για τη Μέση-Γη 2 download στην επίσημη ιστοσελίδα του, και στη συνέχεια να πάει σε ένα ταξίδι με γνωστούς χαρακτήρες τους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more