Σελιδοδείκτες

Το Απίστευτο περιπέτειες του Van Helsing

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Απίστευτο περιπέτειες του Van Helsing

Παιχνίδι Van Helsing. Νέα ιστορία είναι ένας υπολογιστής role-playing game που έχει σχεδιαστεί στο στυλ του hack και κάθετος.

Εκδηλώσεις στο παιχνίδι που αναπτύχθηκε κατά τον δέκατο ένατο αιώνα, στην φανταστική πόλη. Ο κύριος χαρακτήρας είναι Van Helsing, κυνηγός βαμπίρ. Ο κύριος χαρακτήρας θα αγωνιστεί με τη σύντροφό του Catherine από αυτές τις φρικτές πλάσματα.

Κατερίνα - ένα φάντασμα που συνοδεύει πάντα τον ήρωα, στη μνήμη του πατέρα του και την ευγνωμοσύνη για τη σωτηρία του. Έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τα όπλα του.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, θα πρέπει να παίξει Van Helsing. Νέα ιστορία κατεβάσετε από το επίσημο site. Κατεβάστε το Van Helsing μπορεί μόνο ενήλικους χρήστες που καταγράφηκαν στην περιοχή.

Στο παιχνίδι Van Helsing. Νέα αναθεώρηση της ιστορίας αποκαλύπτει τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρες, όπλα, κ.λπ.

Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι, κατόπιν αιτήματος του Van Helsing. Νέα Ιστορία του βίντεο. Σε αυτό θα δείτε ένα διαφορετικό παιχνίδι ειδικά εφέ, τέχνασμα επίθεση σε βαμπίρ, καθώς και να εξοικειωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Van Helsing παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να σκοτώσει τα τέρατα σκληρή. Σκοτώνοντας τέρατα, θα αποκτήσουν εμπειρία. Με τη συσσώρευση εμπειρίας, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα.

Επιπλέον, σε αυτό το παιχνίδι Απίστευτο περιπέτειες του Van Helsing αναπτύξει εμπορικές σχέσεις. Μπορείτε να κρατήσετε στις εμπορικές διαπραγματεύσεις με τους εμπόρους: πωλούν και να αγοράζουν τα πράγματα που βρέθηκαν ημερομηνίες τους από τα στοιχεία σας.

Το Incredible Van Helsing έχει όπλα και μάχη σώμα με σώμα.

Να αναφέρεται σε χρονικό διάστημα πυροβόλα όπλα, όπως ένα πυροβόλο όπλο. Μια melee όπλα σε αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει το ξίφος.

Όσον αφορά την προστασία που μπορείτε να φοράτε στο χαρακτήρα σας διαφορετικούς τύπους πανοπλία, κράνος, επιγονατίδες, ακρωτήριο, φυλαχτό, ζώνη, καπέλο και φόρμες.

Αν ο χαρακτήρας σας έχει μειώσει το επίπεδο της υγείας, μπορείτε να αγοράσετε ένα φίλτρο ή άλλο φάρμακο.

Van Helsing παιχνίδι στο οποίο θα μιλήσει με τους χαρακτήρες που θα συναντήσει στο δρόμο του. Επίσης, θα πρέπει να αναλάβει και να κάνουν αναζητήσεις τους.

Παιχνίδι Van Helsing δείχνει ότι κέρδισε πόντους εμπειρίας που θα δαπανήσει για την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών του χαρακτήρα, δηλαδή είναι θα ανεβάσουν το επίπεδο του χαρακτήρα σας.

Ο χαρακτήρας έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1. Build - ένα μέτρο προστασίας και τη δυνατότητα μιας melee επίθεση.

2. Ευελιξία - ένα χαρακτηριστικό που δείχνει τη δυνατότητα του χαρακτήρα σας να αποφύγει τις επιθέσεις του εχθρού, και βελτιώνει την απόδοση του κυμάνθηκε όπλα σας.

3. Δύναμη της θέλησης - είναι ένας δείκτης της αύξησης μαγικές ικανότητες και την μάνα σου.

4. Καλή τύχη - είναι ένας δείκτης των δυνατοτήτων σας για να βρείτε χρυσό, μαγικά αντικείμενα, καθώς και τη δυνατότητα να αποφύγει τις επιθέσεις του εχθρού. Εκτός από το υψηλό ποσοστό τύχη σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε μια κρίσιμη απεργία του αντιπάλου του.

Παιχνίδι Van Helsing μπορείτε να κατεβάσετε από κάθε site που παρέχει την πρόσβαση αυτή, εφόσον μην διστάσετε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να πάτε να παλέψουν με τα αιμοδιψή βαμπίρ.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more