Σελιδοδείκτες

Το Dead Καθυστερήστε

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Dead Καθυστερήστε

Παιχνίδι Dead Linger είναι ένα online παιχνίδι σε πρώτο πρόσωπο. Θα είναι στο παιχνίδι The Dead Καθυστερήστε τη διερεύνηση των διαφόρων περιοχών και σκοτώνουν ζόμπι. Στο ποιητή σας θα συναντήσετε ένα τεράστιο αριθμό των ζόμπι.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Η εγγραφή Dead Linger είναι γρήγορη. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

1. Το όνομα χρήστη σας.

2. Ελάτε επάνω με ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης και να γράφουν.

Παιχνίδι The Dead Linger θα είστε στον κόσμο, το οποίο παρέμεινε μετά την αποκάλυψη. Σε αυτό το παιχνίδι, η επιβίωση του ισχυρότερου παίκτες. Οι εχθροί σας είναι:

1. Zombie - τέρατα που ποθούν μια μεγάλη επιθυμία να σας σκοτώσει.

2. Οι άλλες παρατάξεις - οι υπόλοιποι επιζώντες που θέλουν να αποκτήσουν μια νίκη πέρα ​​από σας στην επιβίωση.

Παιχνίδια κλάσμα μπορεί να περιλαμβάνει έως και 16 παίκτες, ένα όριο, το οποίο μπορεί να αυξηθεί μόνο με το χρόνο αργότερα. Αυτοί οι παίκτες μπορούν είτε να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι ή θανάσιμους εχθρούς.

Οι παίκτες σε διαφορετικούς servers ως εχθροί μεταξύ τους, από προεπιλογή, αλλά φιλικό παίκτες μπορούν να ενταχθούν στο κόμμα και να εργαστούμε μαζί.

Σε διακομιστές PvP, κάθε παίκτης είναι μέρος ενός από τα πολλά αντιμαχόμενες ομάδες. Ο στόχος είναι η ίδια ομάδα και να καταστρέψει όλα ostanyh.

Σε παιχνίδι The Dead Linger παίξει θα πρέπει να φροντίσει όχι μόνο για την καταστροφή των εχθρικών κομμάτων, αλλά και την ευημερία του χαρακτήρα σας. Θα πρέπει να το ταΐζετε και να διασφαλίσει έναντι των λοιμώξεων. Αν ο χαρακτήρας σας πεθαίνει, εάν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα πάρει τα τρόφιμα.

Σε παιχνίδι The Dead Linger σε απευθείας σύνδεση και Το αντίθετο μπορεί να παρέχουν οι ίδιοι διάφορα όπλα από πυροβόλα όπλα για να αυτοσχέδια όπλα melee. Ασφαλείας Παίκτης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό οπλοστάσιό τους . Για άοπλοι καινούριος δεν είναι πολύ απειλές, ωστόσο, ο παίκτης με το τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή και άλλων επικίνδυνων όπλο μπορεί σκοτώσει όποιον πιο κοντά στην επικράτειά τους.

Σε παιχνίδι Το Dead Linger θα είναι προσβάσιμη διαφορετικούς τύπους ρούχα , παρέχεται μια ειδική προστασία και πρακτικό οφέλη.

Zombie - άτομα ή ζώα που είχαν μολυνθεί ιού HNZ . Αυτός ο ιός μπορεί να μεταδοθεί μέσω της υγρών του σώματος ή φυσική επαφή (ιδιαίτερα τσιμπήματα ) και ενδεχομένως με άλλα μέσα .

Zombie έχασε το μεγαλύτερο μέρος των ανώτερων νοητικών λειτουργιών τους, και ως εκ τούτου δεν είναι πολύ δραστήρια. Τείνουν να είναι Manhunter. Zombie έχει τρεις βασικές καταστάσεις:

- Αδράνεια - ανακάτεμα γύρω, νωθρότητα.

- Εξεταστική - ζόμπι μπορεί να εντοπίσει ένα άτομο μέσω της όρασης, της οσμής ή ήχου.

- Επιθετικότητα - ζόμπι ψάχνει για άλλους παίκτες ή στο κατάστρωμα παρατήρησης, είτε με την εφαρμογή την ενεργό επιδίωξη.

Zombie πολύ δυσκολότερο να σκοτώσει από τους υγιείς άλλα . Θα πεθάνει αν κεφάλια τους καταστράφηκαν ή σοβαρές ζημιές. Ωστόσο Zombie τείνουν να διαμελίσουν . Είναι τακτικό πλεονέκτημα για έναν άνθρωπο, αν θέλει επιβιώσουν γυρίσματα Zombie πόδια , για παράδειγμα, είναι να επιβραδύνει τους .

Παίξτε το παιχνίδι The Dead Linger Φυσικά είστε ελεύθεροι, αλλά η αγορά ενός πακέτου που καταβάλλεται για το παιχνίδι θα σας δώσει πολύ περισσότερα οφέλη.

Κατακτήστε τον κόσμο, καταστρέφοντας τους εχθρούς σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more