Σελιδοδείκτες

το Πλήρωμα

Εναλλακτικές ονομασίες: Πληρώματος, του πληρώματος, του πληρώματος

Όπως είχε υποσχεθεί οι προγραμματιστές της Ubisoft παιχνίδι Το πλήρωμα θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2014. Εν τω μεταξύ Ρυμουλκούμενα πετούν πάνω από το δίκτυο, προσελκύοντας καθημερινά όλο και περισσότερους νέους οπαδούς οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξετάσουμε μετρώντας μέρα με τη μέρα πριν από το διαφημιζόμενο έργο. Αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα έκκληση σε όλους τους οπαδούς των αγώνων. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού υπόσχονται ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι η αρχή μιας νέας γενιάς gaming. Και αν κρίνουμε από τα γραφικά ρυμουλκούμενο και προγραμματιστές δικτυακό τόπο τυχερών παιχνιδιών του σχεδιασμού καταφέρετε να ξεκινήσετε μια νέα εποχή των αγώνων. Για να επαληθευθεί η ακρίβεια όλων των παραπάνω, είναι αρκετό για να δείτε το βίντεο κλιπ που παρουσιάζονται δημιουργοί.

Δράση Το πλήρωμα σε απευθείας σύνδεση θα αναπτύξει τους ανοικτούς χώρους της Αμερικής. Ή μάλλον ολόκληρος ο χάρτης της Αμερικής θα είναι διαθέσιμα για τον χαρακτήρα σας. Θα είναι διαθέσιμο σε μερικές διαφορετικές επιλογές τρέχει, καθένα από τα οποία θα είναι σε θέση να αποδείξουν τις οδηγικές τους ικανότητες. Έτσι, μπορείτε να κυνηγήσει

Στις γραμμές της πόλης.

Στα προάστια.

Σε λοφώδη έκταση.

Σε χωράφια καλαμποκιού.

Το φαράγγι.

Μέσα από την έρημο.

Και, φυσικά, για μια επαγγελματική πίστα.

Δεδομένου ότι το έργο αυτό θα είναι το online παιχνίδι, την εγγραφή του πληρώματος θα απαιτηθεί, καθώς και σε όλες τις άλλες σε απευθείας σύνδεση προγράμματα. Λοιπόν, φυσικά, είστε στο παιχνίδι με ένα τεράστιο αριθμό των συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο. Κρίνοντας από τις αξιολογήσεις και τα σχόλια που αφήνουν οι παίκτες στα φόρουμ και τα κοινωνικά δίκτυα, ο αριθμός των εγγεγραμμένων χρηστών κατά την πρώτη ημέρα της εκτόξευσης του έργου θα είναι πραγματικά τεράστια.

Το πιο πιθανό, όλοι οι οπαδοί των online αγώνες που προσελκύονται από το γεγονός ότι από την αρχή το πλήρωμα θα πρέπει να παίξει τίποτα περισσότερο από μια Porshe Camarro. Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι ένας μύθος, σε κάθε αγώνα συναντιούνται, αλλά σε αυτό το παιχνίδι θα γίνει ο ιδιοκτήτης του από την αρχή. Αυτό θα είναι το λεγόμενο «καθαρό φύλλο" σας. Στο μέλλον θα είναι σε θέση tyunningovat και να βελτιώσει έτσι ώστε το συντομότερο ψυχή σας επιθυμίες.

Όπως ήδη μπορεί να κατανοήσει το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού θα είναι σε θέση να περισσότερη προσαρμογή των αυτοκινήτων. Μαζί με τους φίλους του και τους "συναδέλφους" για τον αγώνα, θα είναι σε θέση να οργανώσει την ομάδα του αγώνα και να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς. Μπορείτε επίσης να παίξετε το παιχνίδι The Crew, δημιουργώντας μικρές ομάδες των τεσσάρων μελών. Μαζί σας θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό για να ξεφύγουμε από την αστυνομία και το αυτοκίνητο και να off-road της Αμερικής.

Λόγω της μεγάλη ποικιλία από στυλ, μπορείτε να προσαρμόσετε το παιχνίδι μόνο για τον εαυτό σας, καθώς και μια ποικιλία από στυλ οδήγησης θα πιάσει το δικό σας "κύμα της τύχης."

Προ δεν είναι γνωστό αν θα παίζει στο The Crew δωρεάν, αλλά στο εγγύς μέλλον, οι προγραμματιστές έχουν υποσχεθεί να λύσει το μυστήριο. Και όμως τώρα είναι γνωστό ότι ταυτόχρονα με το παιχνίδι στο PC θα "light" έκδοση του έργου για smartphones που λειτουργούν με iOS και Android.

Δεδομένου ότι το παιχνίδι θα είναι πραγματικά αξίζει, να είναι προσεκτικοί για να παρακολουθούμε τα νέα του κόσμου του παιχνιδιού, έτσι ώστε να μην χάσετε την έξοδο του πληρώματος!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more