Σελιδοδείκτες

Το Προεδρείο XCOM Declassified

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Προεδρείο XCOM Declassified

Game Το Προεδρείο XCOM Declassified λεπτομέρεια και ενδιαφέροντα περιγράφει τη δική του ερμηνεία του από τις μυστικές στρατιωτικές οργανώσεις. Σύμφωνα με την παράδοση, όλες οι μεγάλες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στην επικράτεια των κρατών μελών. Ως συνήθως ταξινομούνται και ανήσυχοι οι Αμερικανοί αποφασίσουν να θεσπίσουν έναν οργανισμό που θα είναι αναγκαία στιγμή θα μπορούσε να προστατεύσει όλους τους κατοίκους από μια ξαφνική επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων, για παράδειγμα.

Ναι, μια σημαντική λεπτομέρεια στο pc του Προεδρείου XCOM Declassified - η εξεταζόμενη χρονική περίοδο. Πιο πρόσφατα (ίσως ποτέ) δεν έχετε να δείτε τα παιχνίδια, περιγράφοντας τις κυρίες και κύριοι στην εκκεντρική περούκες τους, αφράτα φούστες, παντελόνια. Τώρα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όλα τα θαύματα της εποχής αυτής στην οθόνη του παιχνιδιού.

Ωστόσο, προτού να αγγίξει την ομορφιά, θα χρειαστείτε το Προεδρείο XCOM Αποχαρακτηρισμένο λήψη. Ακόμα και μετά μπείτε στο παιχνίδι, θα ξέρετε ότι το Προεδρείο - αυτό είναι το όνομα της πιο μυστικής οργάνωσης. Η πλοκή της ιστορίας αρχίζει όταν, αντί της επίθεσης του Κόκκινου Στρατού στην Αμερική αλλοδαπών. Αρκετά μια απροσδόκητη τροπή, έτσι δεν είναι; Ό, τι ήταν, και για την ειρήνη του μυαλού του πληθυσμού θα πρέπει να είναι υπόλογοι στους εκπροσώπους του εξειδικευμένου οργανισμού. Είναι αδύνατο να μην συνεχίσει μας Η κριτική παρατήρηση του Προεδρείου XCOM Declassified ότι ήταν η εποχή της πιο έξυπνη λύση. Αλλοδαπών και η κυρία στο παντελόνι - αρκετά απρόσμενη και άτυπα συνδυασμό, κάποιος θα ήθελε να το δω αυτό.

Ο πρωταγωνιστής του έργου - William Carter. Πρόκειται για έναν άνθρωπο του οποίου η αίσθηση της δικαιοσύνης είναι μέσω της στέγης. Είναι έτοιμος να αγωνιστούμε για αυτό με κάθε κόστος. Αυτό είναι ένας αληθινός πολεμιστής που ξέρει πώς να κρύψει τα αληθινά συναισθήματά τους πίσω από μια μάσκα και σταθερότητα στην πρώτη θέση για να βάλει όλοι το ίδιο πράγμα, και όχι προσωπική εμπειρία. Οι άλλοι χαρακτήρες, με τους οποίους θα συναντήσετε λιγότερο αισθητή. Ήρωας σας μπορεί να κινηθεί ήσυχα όλη τη στρατιωτική βάση, να ανακρίνει οποιονδήποτε και να συλλέγουν τα bits όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα καλό μισό του χρόνου θα παίζετε το Προεδρείο XCOM Declassified, τόσο εδώ επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους φίλους, τους ξένους και ύποπτων τύπων. Οι εξελίξεις αυτές μπορεί να φαίνεται μονότονο και Nudnovato, αλλά ακόμη και αυτό έχει τις χάρες του.

Στα χέρια σας θα επικεντρωθεί σε ορισμένο ποσοστό της ηλεκτρικής ενέργειας, ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να παραδώσει προσωπικά τις παραγγελίες, να στείλει στρατιωτική έρευνα σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Εργασίες για εκεί θα είναι πάντα ένας ήρωας. Η μεγαλύτερη εμπειρία που θα προσληφθεί William Carter, οι περισσότερες νέες θέσεις εργασίας θα ανοίξει. Ευχάριστα ευχάριστη και η επιλογή των όπλων στο παιχνίδι - μπορεί να εκπλήξει ακόμα και τον πιο μανιώδης σκεπτικιστής. Με την ευκαιρία, οι παίκτες θα είναι σε θέση να εξοπλίσει τους στρατιώτες επιλέγονται ανεξάρτητα. Για εξαιρετικές επιδόσεις της αποστολής δοθεί επιπλέον σημεία και διαφορετικές ανταμοιβές.

Καταπολέμηση εαυτό Κάρτερ δεν έχουν, σε κάθε παρουσίαση προετοιμασμένοι για το ρυμουλκούμενο βίντεο του Προεδρείου XCOM Declassified, είναι σαφές ότι "για τις επιχειρήσεις" πηγαίνει μόνο από ένα ζευγάρι των υφισταμένων τους. Ποιες άλλες δυνατότητες σας περιμένουν στο παιχνίδι; Δοκιμή του έργου και να ανακαλύψουν για τον εαυτό σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more