Σελιδοδείκτες

Test Drive Unlimited 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Test Drive Unlimited 2

Game Test Drive Unlimited 2 είναι η συνέχεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού Test Drive Unlimited και είναι σχεδιασμένο στο στυλ της avtoarkady το 2011.

Πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι θα πρέπει να κατεβάσετε Test Drive Unlimited 2 και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. TDU 2 download παιχνίδι κάθε χρήστης μπορεί σε ιστοσελίδες που παρέχουν την πρόσβαση αυτή.

Προκειμένου να πληρούν όλες τις λειτουργίες του παιχνιδιού, θα πρέπει να δούμε για το Test Drive Unlimited 2 βίντεο. Σε αυτό θα μάθετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Σε υπολογιστή παιχνίδι αγώνων Test Drive Unlimited 2 θα παίξει στο ισπανικό νησί της Ίμπιζα, καθώς όπως είναι γνωστό στα νησιά της Χαβάης από το πρώτο παιχνίδι.

Game TDU 2 έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά σε αντίθεση με το πρώτο μέρος:

1) Μπορείτε να μετακινήσετε σε άλλα σπίτια και διάφορα αντικείμενα.

2) Ενημέρωση των εσωτερικών χώρων των κτιρίων τους.

3) Αλλάξτε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας.

4) Αλλάξτε την ντουλάπα, αγοράζοντας ρούχα μάρκες.

5) Πολλαπλές τρόπους παιχνιδιού και τις αποστολές.

6) Διαθεσιμότητα αλλαγές του καιρού. Οι αλλαγές του καιρού στα νησιά με διαφορετικούς τρόπους.

7) Αλλαγή της ώρας της ημέρας.

Στο παιχνίδι που παίζετε TDU 2 θα έχει για διαφορετικές κατηγορίες των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Τους στο παιχνίδι πέντε είδη

1) Κλασσικά αυτοκίνητα ("Lancia", "Mustang", "Lotus")

2) τα SUV.

3) Τα σύγχρονα αυτοκίνητα.

4) Αθλητισμός μοτοσικλέτες.

5) ποδήλατα Trekking.

Κάθε τύπος των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών έχει δύο κοινά είδη και supercar. Κάθε μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του.

Εκτός από το χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων για το παιχνίδι αναπτύχθηκε μοτοσικλέτες πάρκο, αλλά βγήκε ένα χρόνο αργότερα.

Το έδαφος της Ίμπιζα είναι πολύ όμορφη σε όλο το πράσινο, υπάρχουν διάφορα θάμνους και μεγάλα δέντρα.

Σε παιχνίδι Test Drive Unlimited 2, το ακόλουθο δημοφιλείς μάρκες αυτοκινήτων: "Ferrari", "Bugatti", "Chevrolet", "Audi", "Ford", "Mercedes", "ζώνη", αλλά σε αυτή τη λίστα δεν τελειώνει.

Κάθε αυτοκίνητο έχει τρεις λειτουργικές επιλογές:

- Ανοίξτε το παράθυρο?

- Αναδιπλωμένη οροφή (ανάλογα με το μοντέλο)

- Pomertsat φλας.

Τα αυτοκίνητα δεν φαίνονται πολύ πραγματικές, αλλά για το παιχνίδι του μια τεράστια ποικιλία.

Για τη βελτίωση του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να μπούμε στο στούντιο, αλλά κάθε αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένη με τον κατασκευαστή, έτσι θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο εργαστήριο που ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας. Επίσης, θα χρειαστεί να αντλήσει το αυτοκίνητό σας.

Για ψώνια στα καταστήματα, θα πρέπει να έχετε αρκετά χρήματα. Μπορείτε να τους πάρετε, αγωνιστικά. Αυτός είναι ο βασικός μισθός στο παιχνίδι. Βραβεία σε αγώνες είναι χρηματικά έπαθλα ή ειδικά τσιπ που μπορούν να ληφθούν για ένα συγκεκριμένο είδος των αγώνων.

Στο Test Drive Unlimited 2 αναπτύχθηκε κοινωνικοποίηση και το παρόν πάθος.

Αν είστε ένα πραγματικό αγωνιστικό, σίγουρα θα πρέπει να παίξει Test Drive Unlimited 2. Επαναφορτίστε την ενέργειά σας και την αντλία αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα σας σχετικά με τις εκτάσεις του Ibiza ή τη Χαβάη.

Τραβήξτε προς τα κάτω το σύνολο του φυσικού αερίου και σίγουρα θα έρθει για τη νίκη.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more