Σελιδοδείκτες

Test Drive Unlimited

Εναλλακτικές ονομασίες: Test Drive Unlimited

Game Test Drive Unlimited είναι ένα online παιχνίδι στον υπολογιστή για τον αγώνα, όπου η μεταφορά μπορεί να έχετε όχι μόνο μια ποικιλία αυτοκινήτων, αλλά και μοτοσικλέτες.

Κατεβάστε το Test Drive Unlimited μπορείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, μετά από αίτησή του. Σας δίνεται η δυνατότητα για τη λήψη πρόσθετων TDU παιχνίδι τα νέα αυτοκίνητα.

Κοιτάξτε το pro παιχνίδι Test Drive Unlimited βίντεο προτού να αρχίσετε να το παίξει.

TDU Game - είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τον αγώνα. Εδώ θα πάρετε τη διαδρομή μήκους 1.000 χιλιομέτρων. Η δράση θα λάβει χώρα στο νησί της Χαβάης. Θα έχετε μια τεράστια επιλογή των αδειοδοτημένων αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Στο Test Drive Unlimited παιχνίδι το παιχνίδι θα πρέπει να ανταγωνίζονται με αντίθετες δρομείς, οι οποίοι θα σας συναντήσει στο δρόμο του. Μπορείτε να οδηγήσετε ως συνήθως, στην εθνική οδό και off-road.

Νησί, όπου θα κερδίσει τους αντιπάλους, επαναλαμβάνει το πρωτότυπο. Θα ανακαλύψετε διαφορετικούς χώρους: τα δάση, τα βουνά, αμμώδεις παραλίες και Χονολουλού - η πρωτεύουσα της Χαβάης.

Σε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, μπορείτε να παίξετε TDU διάφορους τρόπους: single player και multiplayer.

1. Κατάσταση λειτουργίας ενός χρήστη - μία κατάσταση στην οποία μπορείτε να παίξετε μόνοι.

Παιχνίδι σε αυτή την κατάσταση αρχίζει με την αγορά του αυτοκινήτου και στο σπίτι. Όταν θα διερευνήσει το νησί, μπροστά σας θα ανοίξει νέες θέσεις

- Όροι μίσθωσης?

- Ρούχα?

- Έμποροι μοτοσικλετών και αυτοκινήτων?

- Shop for μηχανές ρύθμιση?

- Ζωγραφική εργαστήρια?

- Κτηματομεσιτικό γραφείο.

Σε κατάσταση λειτουργίας ενός χρήστη, θα σας προσφέρει μια σειρά από διαγωνισμούς

1. Αγώνας ενάντια στις μηχανές του υπολογιστή (τον υπολογιστή τους ελέγχει).

2. Αγώνας για την ταχύτητα.

3. Αγώνας ενάντια στον χρόνο.

4. Εργασίες (courier).

5. Προσπέρασμα αυτοκίνητα.

6. Ωτοστόπ.

Για τη νίκη θα πάρει ένα βραβείο. Ένας τύπος αγωνιστικά Ωτοστόπ ανταμοιβή σας θα είναι τα εικονίδια. Με τα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε ρούχα σχεδιαστών χαρακτήρα σας σε ειδικά καταστήματα. Επίσης, σχετικά με τα χρήματα που μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε καινούργια αυτοκίνητα ή μοτοσικλέτες. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να πάρετε ένα μέγιστο ενενήντα αυτοκίνητα.

2. Για πολλούς παίκτες - μια λειτουργία που θεωρείται για να συμπληρώσει τη λειτουργία ενός χρήστη. Όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες σε κατάσταση λειτουργίας ενός χρήστη αυτήν τη λειτουργία.

Διαγωνισμοί που αναγράφονται παρακάτω είναι επιπλέον

- Αγώνας με άλλους παίκτες?

- Διαγωνισμός για την γρήγορη εκτέλεση των εργασιών με άλλους παίκτες?

- Συμμετοχή σε διαγωνισμούς από άλλους παίκτες.

Σε παιχνίδι Test Drive Unlimited ozhzhete θα συμμετέχουν σε διαγωνισμούς στο παιχνίδι κλαμπ.

Game Test Drive Unlimited κέρδισε ένα τεράστιο ποσό των θετικές κριτικές και κέρδισε μια μεγάλη επιτυχία μεταξύ των νέων. Αυτό το παιχνίδι είναι επαίνεσε διεθνούς φήμης περιοδικό.

Παρά την ηλικία του, Test Drive Unlimited εξακολουθεί να είναι δημοφιλής, και είναι δημοφιλής μεταξύ πολλών χρηστών. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, αλλά και στο γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι μπορείτε να κατεβάσετε κάθε χρήστη.

Gazuyte σε πλήρη ισχύ, και να έρθει στη γραμμή του τερματισμού πρώτος!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more