Σελιδοδείκτες

Terra Militaris

Εναλλακτικές ονομασίες: Terra Militaris

Terra Militaris online - φανταστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες MMORTS ιστορικά θέματα. Σαλιγκάρι παιχνίδι - παιχνίδι προγραμματιστές - έχουν γίνει στο έργο σας ό, τι καλύτερο browser όπως εγγενή razvlekalovki. Όλα τα χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους ανθρώπους, επειδή τα παγκόσμια αριστουργήματα, οργανικά συνυφασμένη εδώ. Ο κόσμος του παιχνιδιού δεν είναι μόνο αναπτύσσεται δυναμικά, θα αναβλύζει κυριολεκτικά αξέχαστες εκδηλώσεις. Το μόνο που πρέπει να επιλέξουν το δικό τους δρόμο ανάπτυξης και να κατακτήσει μία προς μία όλες τις τέσσερις εποχές. Αφού άρχισε να παίζει το παιχνίδι Terra Militaris σε απευθείας σύνδεση, θα δημιουργήσετε τη δική σας πόλη, οδήγησε τα στρατεύματα που ασχολούνται με την εξόρυξη των πόρων, να αναζητήσουν μια διπλωματική προσέγγιση στα γύρω άρχοντες, οργανώνει ευκαιρίες, τεχνολογίες έρευνας, για να εκτελέσουν τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες. Μην φοβάστε να αμφισβητήσει ενοχλητικά mobs και απελπισμένος για άλλους παίκτες. Αποδείξτε ότι είστε ένας σοβαρός αντίπαλος, ο οποίος δεν σταματά σε τίποτα!

Για να πάρετε μέρος σε συναρπαστικές περιστατικά πρέπει Terra Militaris εγγραφή. Θα πάρει μόνο ένα λεπτό. Εκτός αυτού, τότε δεν χρειάζεται να περιμένετε για να κατεβάσετε αρχεία παιχνίδι. Συμμετοχή στο παιχνίδι Terra Militaris - γεμίζει μερικά πεδία στα οποία να εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης. Σημειώστε, ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει για την ίδια και μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή για να συνεχίσει το παιχνίδι. Να είστε βέβαιος να συγκρίνει τη διαμόρφωση του υπολογιστή με τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος λίστα:

- Λειτουργικό σύστημα Windows 2000/XP?

- Ένα Pentium 3 700Mhz?

- 32mb βίντεο GeForce?

- RAM 256 mb?

- 100mb σκληρού δίσκου.

Περιττή προβλήματα κανείς δεν έφερε τη διασκέδαση, οπότε μην ξεχάσετε να ρυθμίσετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις. Όλα αυτά συν μια σύνδεση στο internet τουλάχιστον 56k modem (καλύτερη DSL / Cable) και θα ανακαλύψετε ένα εντυπωσιακά όμορφο κόσμο με μια συγκλονιστική περιπέτεια.

Στην αρχή, θα συναντήσετε ένα δάσκαλο. Θα σας πω πώς να παίξει Terra Militaris να πετύχει. Ποιός πολιτισμός επιλέγουν την ιδιωτική σας υπόθεση, αλλά παρά το γεγονός, όταν τον εαυτό σας, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επιλέξει μια νόμιμη ευκαιρία να κερδίσει την παγκόσμια κυριαρχία. Όταν η πόλη θα αναπτυχθεί σε ένα ορισμένο επίπεδο, μπορεί κάλλιστα να αντιβαίνουν στην κατοχή του άλλου, προκειμένου να αυξηθεί όχι μόνο έδαφός τους, αλλά και για να εδραιώσει την εξουσία.

On-line παιχνίδι Terra Militaris προσφέρει για να γίνει κάτοικος μιας από τις χώρες όπως η Αίγυπτος, η Κίνα, την Περσία, τη Ρώμη. Ακριβώς στο σημείο όπου θέλετε να είναι και θα πρέπει να διατεθεί ένα κομμάτι γης. Μην ανησυχείτε, αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε με μερικούς οικισμούς πρωτόγονη φυλών στο μέλλον θα είστε σε θέση να οικοδομήσουμε μια σειρά από κτίρια και να διασφαλίσει ότι μουντό πρώτη πόλη τελικά μετατράπηκε σε μια τεράστια επιρροή αυτοκρατορίας.

Όσον αφορά την κατασκευή, τότε αυτό συμβαίνει σε δύο επίπεδα των χαρτών. Κατά την πρώτη θα πρέπει να διαχειριστείτε τα αντικείμενα σας όρθια, δομή, όπου θα θέσει τους πόρους για τους στρατιώτες και εργάτες εγκαταστάσεις για την εκπαίδευση του στρατού. Επιπλέον, θα υπάρχει επίσης μια ταβέρνα, που απαιτούνται για την πρόσληψη των ηρώων και την αγορά για το εμπόριο με τις γειτονικές τους παίκτες. Η δεύτερη κάρτα δίνεται σε ορυχεία που παράγουν, λατομεία, τα αγροκτήματα και άλλες χρήσιμες παροχές. Έχει παράγει ένα άντληση πόρων, και OH, πώς θέλουν να προχωρήσει!

Για κάθε παίκτης έρχεται η ώρα να αφήσει σε έναν παγκόσμιο χάρτη και να απλώνουν τα φτερά τους. Σας περιμένουμε για αιματηρές μάχες μόνα τους ή σε μια ομάδα, και να τρέξει-ins με NPC αναμέτρηση με πραγματικούς παίκτες. Μην φοβάστε να μπείτε στην αρένα μάχη ή την πρόκληση ενός εξωγήινου πολιτισμού, να δημιουργήσουν συμμαχίες ή προσωρινή στρατούς ενώσεις να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας. Προσέξτε αξιόπιστων ήρωες των προτέρων, οδήγησαν ένα απόσπασμα από γενναίους πολεμιστές, για αξιοπρεπή ταχύτητα, την κατάλληλη στρατιωτική εκπαίδευση κάθε συμμετέχοντα. Να θυμάστε ότι ο στόχος του διοικητή διαχειρίζονται όχι μόνο τις ενέργειες άλλων ανθρώπων, αλλά και τον περισσότερο χρόνο με το χρόνο να πάρει το σπαθί και βιασύνη στο παχύ των πραγμάτων.

Game Terra Militaris επιβραβεύει κάθε προσπάθεια της αυτοτέλειας των χρήσεων της εμπειρίας. Φήμη σας αυξάνεται όλη την ώρα, και έτσι μπορείτε να μετακινηθείτε από τη μία εποχή στην άλλη. Επιδίδονται σε άμεσες ευθύνες και να αναζητήσεις θρόνο δωμάτιο - , όλα συμβάλλουν στην άντληση.

Terra Militaris σε απευθείας σύνδεση δημιουργήθηκε για να σας δώσει χαρά! Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας μάταια και να δούμε από πρώτο χέρι! Ας τύχη ποτέ δεν γυρίζει μακριά από εσάς!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more