Σελιδοδείκτες

Terraformers

Εναλλακτικές ονομασίες:

Terraformers Παιχνίδι προσομοίωσης αποικισμού του Άρη. Τα γραφικά δεν είναι εξαιρετικά, αλλά καλά, χωρίς παράπονα. Η μουσική υπόκρουση είναι ευχάριστη, όχι κουραστική, όλα είναι παραδοσιακά για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Σύμφωνα με το μύθο του παιχνιδιού, στη δεκαετία του 2030 σημειώθηκε ένα άλμα στην τεχνολογία, το οποίο επέτρεψε πιο ενεργή εξερεύνηση του διαστήματος. Η δράση στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα το 2050, όταν η κυβέρνηση της γης αποφάσισε να προετοιμαστεί για τον αποικισμό και την εγκατάσταση της επιφάνειας του κόκκινου πλανήτη.

Είστε εσείς που θα σας ανατεθεί αυτό το δύσκολο έργο.

Μόλις ξεκινήσετε να παίζετε Terraformers, θα πρέπει να αποφασίσετε για την επιλογή του αρχηγού της αποστολής. Κάθε υποψήφιος έχει πολλές μοναδικές δεξιότητες. Επιλέξτε με δεξιότητες που θα είναι πιο χρήσιμες στην αρχή της ανάπτυξης. Αργότερα, θα έχετε την ευκαιρία να εκλέξετε νέο αρχηγό, όταν ο σημερινός θα είναι παλιός και θα συνταξιοδοτηθεί.

Θα υπάρχουν πολλές εργασίες στο παιχνίδι και θα είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τα πάντα.

  • Χτίστε νέα κτίρια
  • Εξερευνήστε την περιοχή
  • Δημιουργία οικισμών
  • Ανάπτυξη τεχνολογίας
  • Εργασία για την κλιματική αλλαγή
  • Αναπτύξτε δάση και δημιουργήστε νέα οικοσυστήματα

Αυτά και άλλα θα είναι τα καθήκοντά σας στο παιχνίδι.

Είναι απαραίτητο να παρακολουθείται συνεχώς το επίπεδο ικανοποίησης των κατοίκων. Μόλις η δυσαρέσκεια γίνει πολύ μεγάλη, θα αποτύχετε. Φροντίστε για την κατασκευή κατοικιών και βιομηχανικών κτιρίων, κάνοντας μια επιλογή από πολλές επιλογές στην αρχή κάθε στροφής.

Κάθε γύρος στο παιχνίδι ισούται περίπου με ένα έτος.

Προσκοπήστε νέους χώρους για να χτίσετε άλλους οικισμούς. Επιλέξτε προσεκτικά, ορισμένες τοποθεσίες έχουν μπόνους, για παράδειγμα οι σπηλιές προστατεύονται καλύτερα από την ακτινοβολία.

Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια συγκοινωνιακή σύνδεση μεταξύ των οικισμών για τη μετακίνηση πόρων, ανθρώπων και εξοπλισμού.

Προκειμένου να μετατραπεί το κλίμα σε πιο κατάλληλο για την ανθρώπινη ζωή, πρέπει να φυτευτούν δάση και να εποικιστούν με πανίδα.

Φροντίστε για την εξόρυξη σπάνιων γαιών. Χάρη σε αυτό, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τεχνολογικά πολύπλοκες συσκευές και μηχανισμούς. Τα ρομπότ εργασίας, όταν μπορείτε να τα δημιουργήσετε, θα βοηθήσουν πολύ στη σκληρή δουλειά και δεν θα εκφράσουν ποτέ δυσαρέσκεια. Αλλά για να τα χτίσει κανείς, όπως και για πολλά άλλα πράγματα, δεν πρέπει να ξεχνά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Ο πιο σημαντικός πόρος στον πλανήτη είναι η ενέργεια. Χρειάζεται για οποιαδήποτε ενέργεια. Επομένως, η απόκτησή του είναι ένας από τους τομείς δραστηριότητας προτεραιότητας.

Το διάστημα και τα μεγάλα πλανητικά έργα μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων. Για παράδειγμα, τεράστιοι διαστημικοί καθρέφτες θα βοηθήσουν στη λήψη ηλιακής ενέργειας ακόμα και τη νύχτα. Οι αστεροειδείς πάγου θα αυξήσουν τα αποθέματα νερού και η επανεκκίνηση ενός αδρανούς ηφαιστείου θα σας επιτρέψει να λαμβάνετε θερμική ενέργεια επ' αόριστον.

Το παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή σε πρώιμη πρόσβαση, αλλά δεν έχει σχεδόν κανένα ελάττωμα και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ως αρχηγό μιας εξαιρετικά σημαντικής αποστολής.

Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ισορροπία. Πρέπει να μπορείς να προγραμματίζεις καλά τις ενέργειές σου ώστε να εξελίσσονται όλα και ταυτόχρονα ο πληθυσμός να είναι ικανοποιημένος με τις συνθήκες διαβίωσης.

Το

Terraformers δεν μπορεί να ληφθεί δωρεάν στο PC, δυστυχώς. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην αγορά του Steam ή στον επίσημο ιστότοπο των προγραμματιστών.

Ξεκινήστε να παίζετε τώρα για να προετοιμάσετε την επιφάνεια του Άρη για ανθρώπινη εγκατάσταση στο συντομότερο δυνατό χρόνο, γιατί οι πόροι της Γης εξαντλούνται!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more